Mamici de iulie - august (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Anis, si Eva sughite de fiecare data dupa ce papa si dupa ce o ragai. Este ok pt ei; nu ii deranjeaza asa cum ne deranjeaza pe noi. eu nu ii dau nimic pt asta si ii trece de la sine in citeva min. Daca vrei sa ii dai ceva, mai bine intreaba pediatrul fetitei; e mai sigur si mai sanatos pt bebelusa.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Emaimee, LA MULTI ANI cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Fetele, azi nu am iesit din casa pentru ca vremea nu a fost faina deloc. Sara a fost destul de plangacioasa azi. Mananca des, pica de somn, dar nu se culca. Ma rog... Pe deasupra sotul meu lucreaza pana tarziu si asa va fi in urmatoarele doua saptamani. Dar apoi iar va sta cu noi in concediu.
Maine am programat si eu o pedichiura daca vremea se indreapta. Eu unde merg iau si fata pentru ca daca se trezeste cu foame si nu capata tzitzi in cateva clipe face rau de tot. Sa vedeti cum alergam cu caruciorul catre casa cand da semne de trezire. Dar m-am hotarat ca de acum fara jena sa caut o banca si sa o alaptez.
Va pupam si

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, cu sprincenele eu chiar nu am probleme, nu sunt nici groase si nici prea subtiri, le pot lasa f bine si nepensate, nu se observa, pensatul consta in citeva fire din mijloc, sa para mai ridicate, chiar sunt norocoasa, mama mea are sprincene asa( o idee mai subtiri decit ale mele) si nu s-a pensat in viata ei( desi nimeni n-ar zice ca nu-s "ajutate"). m-ai distrat cu freza pe frunte-Mircea Albulescu-mai stii?
chestia cu Germania e total realizabila.

Dana, Andre_ea, Ema si Bibi, succes miine la control!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Valcampan-Simona parca spunea ca bb ei are sanii umfati si am raspuns eu ca e normal si ca se poate ca bb sa ii curga chiar laptic-toate aste fiind de la hormonii mamei cum spui si tu. Da,astea sunt dureri de la bb daca e harnicSi durerea in jos pe picior tot de la el atinge nervi acolo jos pe langa bazin.Te cred cu statul in fund,am patit-o doar.Si eu in ultima sapt am stat numai in casa pt ca nu mai puteam.te vei descurca cu bb,nu iti vei mai aminti cum era fara
Mersi multOana C.Subscriu la faza cu durerile de burtica.Si eu m-am speriat ca are colici,dar o masez cand o vad ca incepe si pare sa o ajute,adica imediat da caca.Felicitari pt Eva cea maricica si grasunica purtatoarea oficiala a costumaselor de 3-6luni.Va venim ametitor din urma.Bibi papa ca o sparta-growth spurts de 6sapt-ce dreptate au.Si mi se par body-urile cu maneca scurta mai stramte,gata peste max 2 sapt nu mai incape in ele nici ea.Non-stop papa si eu ii dau la cerere.Ma uit uneori sa vad daca am lapte ca suge mereu peste 35min si f des in cursul zilei mai ales.Este lapte garla tasneste ca la stropitoare-ce bine!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Mamini-lasa,stiu ca e destul de piperat dar macar te-ai simtit bine! Si eu am fost vineri la pedichiura si epilat si...nu mi-a convenit deloc la pedichiura,mi-o faceam eu de o mie de ori mai bine,dar de ...acum am burtica!!

Oana-woow ce repede a crescut Eva,auzi tu a trecut deja la body de 3-6 luni!! Ce sa zic:"keep on growing!!"

Giova multumim de vesti si sa-i transmiti lui Gabi tot sprijinul nostru !! Micul Lucas a salutat intrarea in lume!!

Andy-ma inscriu si eu pt. mare cu bebeii la anul!! Mult succes maine .Iti tinem pumnii!!!

Am ajuns si eu de la control si sunt fff fericita ca dr. m-a programat pt. 15 august fara sa-i zic nimic ! Deci il mai lasam pe Bubu sa mai creasca putin,desi dr. crede ca o sa-mi vina contractiile mai devreme.Acum sa vedem!!

Anda si buburuzu' din burtica 39+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Stiam eu ca am uitat pe cineva

Irina-felicitari pt. stelute si la mai multe!!! Sa mananci si pt. mine porumb ca ...mi se facu pofta!!

Anda si buburuzu' din burtica 39+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Nici eu nu ii dau nimic de sughit,doar tatica pe care acum o vrea mereu
Oana C-cand mi-ai urat tu sa faca caca in nappies neinchisi a facut caca pe jos cu jet f puternic.Si nici nu am apucat sa sterg pe jos,eram singura si sa vezi ce crusta frumoasa aveam eu pe covorCat am smotruit dupa aceea.Oricum e ca un facut atata ii place cand o schimb ca e in pulpitele goale si atata da din maini si din picioare,eu o pup pe burtica si ea mai mereu imi trage un caca in nappy neinchis de tot.O mai las la aerisit la bucutze,dar am invatat-o cand il da si pac pun nappy de sub fund pe ea.Si o luam de la capat
MONAI-multumesc mult.Eu am descoperit cum sa o culc ziua si doarme asa de bine.Ii dadeam papa si in sufragerie,dar de cateva zile o fentez si dau papa numai in dormitor unde doarme si noaptea.Si trag draperiile.Stau in patul meu la fel ca noaptea si o alaptez,adoarme si o pun in patut si doarme dusa.Inainte o adormeam in sufra si cum o puneam in patut cum incepea claxonul cu toate ca dormea profund.Inainte nu dormea 6 ore ziua uneori-motaia un pic la mine in brate si apoi se trezea si era asa obosita.Acum sotul se mira ca mai doarme noapteaSi eu ii dau imediat tata ca e de jale.Nu ai de ce sa iti fie jena,da-i papica la fetita!
maministiu ca se poate sa vizitam Germania,mai vorbim.Ai bagajul la usa cred,nu?
Cred ca de Mircea Albulescu imi aminteam eu,dar am zis alt nume in loc.Multumesc-va tinem la curent cu rezultatele de la control.

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Oana, Ema mai avem putin, voi deja luati hainute de copii mari si invatati sa faceti chestii, zimbiti si faceti progrese si noi o sa va bombardam cu intrebari de incepatori...

M38+

Mergi la inceput

Anda, ce zi mare a ales dr pt Bubu cind sa se nasca! daca o sta pina atunci!oricum, daca vine din proprie initiativa, e altceva, macar pt linistea ta. ma bucur ca s-a rezolvat.

Ema bagajul nu-i gata, dar il fac intr-un sfert de oram-a distrat povestea cu caca, dar nu cred ca e cazul sa rid, ca ma paste...am pus masuta de schimbat in baie-gresia e mai usor de curatat!

MonaI, ce bine ca Sara e papacioasa, ca trebuie sa creasca! si miine o sa fie prima vostra iesire "ca fetele" la infrumusetare...

M

Mergi la inceput

Anda, ce zi mare a ales dr pt Bubu cind sa se nasca! daca o sta pina atunci!oricum, daca vine din proprie initiativa, e altceva, macar pt linistea ta. ma bucur ca s-a rezolvat.

Ema bagajul nu-i gata, dar il fac intr-un sfert de oram-a distrat povestea cu caca, dar nu cred ca e cazul sa rid, ca ma paste...am pus masuta de schimbat in baie-gresia e mai usor de curatat!

MonaI, ce bine ca Sara e papacioasa, ca trebuie sa creasca! si miine o sa fie prima vostra iesire "ca fetele" la infrumusetare...

M

Mergi la inceput