Mamici de iulie - august (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini pai abia astept sa pot da un sfat la mamici din experienta mea mica dar cum la voi se gasesc alte medicamente si brizbrizuri ca la noi va fi ceva mai greut si sunt sigura ca tu stii mai bine ca noi ce tre sa faci cu bebita ca esti in domeniu oricum. Si eu mi-am facut bagajul dinainte insa de completat l-am completat cu o seara inainte.
Noi lunea ne cantarim, cand mai implinim cate o sapt., azi la 6 sapt, Andrei a mai luat 400 gr, adica are acum 5,300 kg. Dar bag seama ca si fetele ne prind bine din urma si sunt papacioase si bunute si Eva si Bibi.
Ema eu patesc treaba asta cu pisu ceea ce voi nu puteti pati la fete hihihihiii si e mortal cum trage cate un jet pe pereti daca il las putin liber.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Hello domnitelor!

Tre sa recunosc ca m-a surprins in mod tare placut ca mi-ati simtit lipsa. M-am gandit ca n-o sa observe nimeni ca n-am mai scris. De citit, am citit tot, dar am scris un mesaj lung pe care n-am reusit sa-l trimit si apoi am plecat la plimbarica.

Asadar:

Emaaimee, Irina - N-am nascut inca, as fi vrut eu, dar mai sunt cateva fete la coada inaintea mea si stau cumintica la randul meu. Irina, chiar azi dimineata ti-am urmat sfatul si am vorbit cu Simo, care m-a motivat ca de obicei.

Kulta, Ankak - Va insotesc si eu in cadrul ultimului pluton, puteti conta si pe mine.

Acum incerc sa pun cateva poze pe yahoo si sa va dau link-ul ca sa ma vedeti cata sunt.

Mada & Daria 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ioana, wow! baiat mare, o sa il doara spatele pe tata popa la botez.

Oriadam, hai cu pozele alea, sa te "cunoastem" si noi!

fetele care merg miine la dr, bafta, Andre_ea, Dana, asteptam rezultate!

pupici si noapte buna.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini tata popa sa fie sanatos da mi-e mie de spatele meu ca tre sa ma apuc musai rapid de sala si masaj sa-mi revin daca nu vreau sa merg la 90 grade curand si mai se vede si burta asta oribila. Asa ca am baiat mare nu gluma

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, multumesc mult pentru incurajari.

Ema e cezariana pentru ca bb nu a coborat. Si cred ca daca m-ar induce si bb nu ar avea loc - tot degeaba.

Oana_C te ascultam. Data viitoare venim cu bb. M-ai facut sa rad. Ce repede creste fata! Mai stati putin sa va ajungem si noi din urma.

Ioana, felicitari pt. bb grasun! Da, la spatele tau m-am gandit si eu. Faza cu pipi ma tot gandeam ca o s-o patesc. Am inteles ca sunt stimulati de aer. Cum le dai scutecul jos, cum urineaza. Asa-i?

Anda, . Ma bucur ca ai aflat cand vine bb. Mai e putin.
Cat despre mare, luna iunie e cea mai potrivita pt. copii in general. Asa ca noi vom fi pe acolo. Ar fi fain sa ne vedem mai multe cu bebicii. Sa innebunim plaja cu plansetele lor.

Mamini, esti o scumpa. Ne-ai urat succes de doua ori. Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Succes Mamini la intalnirea cu printesa! Nastere usoara!

Mult succes si tie Irina! Nici tu nu mai ai mult. Doar daca nu-mi calci pe urme.

Dana sper ca esti bine si tu si Pooh. Oare sunteti tot 2 in 1, sau s-a intamplat marele eveniment?

Kulta , nastere usoara si pentru tine, daca cumva va fi cazul.

Nasteri usoare tuturor mamicilor si bebici sanatosi!

Andy si intarziat 41

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Anda-chiar de Sfanta Maria vine Bubu al tau?
mamini-cu placere va voi ajuta daca stiu.Ce sa facem daca am fost mai grabiti cu conceptia bb,acum sunt printre primele.Hai ca nu mai e mult!
Ioana-ce bine ia Andrei in greutate,uriasul mic.Dar nu ai luat un pisu in gura pana acum,hai recunoaste.Eu una am luat de la baietelul unei prietene cand il schimbam.Ai grija cu sportul-mie la fizoiterapie mi-a dat niste ex speciale pe care le putem face pt ca nu ne-am revenit inca dupa nastere:oasele bazinului sunt inca departate,articulatiile inca sunt moi de la relaxina,spatele doare inca si trebuie sa ne ridicam la fel din pat si la fel sa ne aplecam indoind genunchii,nu spatele,etc.Pe foita mea scrie ca avem voie sa incepem innotul dupa 2luni de la nastere si exercitii fizice usoare dupa 3 luni.

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Andy-succes maine si sper sa degurga totul bineVine ginerele pe lume
Mada-nu am stiut in cate sapt esti,te-am mai intrebat.M-am razgandit cand am vazut ca ai 36+,sa mai stea printesa un picut la caldurica!Hai ca asteptam acum poze.
Noi ieri am dormit mult,sotul a aspirat si apoi am plecat la cumparaturile saptamanale-asa a trecut ziua.
Eu sunt un pic deprimata ca de ziua mea am fost singura,va multumesc voua pt urari,mi-ati facut ziua mai senina.Sotul e tot la serviciu,m-a sunat acum sa imi zica ca vine in sfarsit.Si pitica a cam marait azi ca are nasul infundat si nu stie ce se intampla,am cedat psihic si am plans si eu cu ea.
Va pup si mai ne "auzim".

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ema, pai se poate? Cum sa plangi de ziua ta? Si o zi asa de speciala? A fost prima aniversare cu Bibi in brate. Ce poate fi mai frumos? Ce cadou mai mare? Fruntea sus!

Andy si intarziat 41

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Draga mea Kulta, orice experienta imi e folositoare! Din orice patanie invat cite ceva! Asa ca mi-ar prinde foarte bine povestea ta. La cit sint eu de zombi poate ma mai linistesc!
Ieri toata ziua m-a durut jos in dreptul vaginului, nu musculatura ci oasele bazinului din zona aia. Oare sint contractii sau isi face bb loc si ma mai dilat? De parca n-as fi destul de dilatata, ca-s impinzita mai mult pe orizontala decit pe verticala... Am vrut sa sun la dr. da' mi-era ca ma fac de ris! Asa ca toata seara am stat cu "rotile" sus pe pat. Acum ma mai doare un pic, dar nu ca aseara. Sa imi fac griji? Fetele care ati trecut prin asta ce ma sfatuiti?

Anca si Matei 37s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Cati, daca am putea sa pastram din zilele astea cind sintem in doi, din linistea si odihna de acum...tare bine ar fi...!!! Dar cum nu se poate , ne consolam ca trecem la o alta perioada cu alte probleme si alte bucurii.

Anca si Matei 37s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput