stai dreapta!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Laura, multumesc mult pentru explicatii...intr=-adevar pare cam dura chestia asta cu elongatiile, insa de dragul unei tinute impecabile cred ca se merita.
E buna de stiut si chestia cu elasticul, spusa de Miruna Enescu , cred ca voi incerca.
Si mai e si treaba cu maieul. Poate ne explici si tu, Alinaxeni, cum e cu maieul elastic. Orice sfat e binevenit!Poate asa ne mai revenim si noi din aceasta obisnuinta si comoditate si vom putea spune: Iata ca se poate!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Toate metodele nechirurgicale functioneaza la virste tinere. Acum, dupa zeci de ani de postura vicioasa, coloana este deja deformata, intre unele vertebre pot exista chiar cioculetze care se sudeaza si orice ai face nu mai poti indrepta coloana fara dureri, deci nu poti sta mult timp in pozitia normala. In plus, muschii s-au obisnuit si ei asa, nu le poti comanda sa faca ce nu au facut 15-20 de ani...
Trist, dar adevarat. Poate chirurgical sa se mai rezolve ceva la majoritatea aflate in aceasta situatie... Cine are curaj, ca eu nu am.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Maieul l-am gasit in Sensi-Blue,cred ca au in toata reteaua si daca nu au iti pot comanda in 48 de ore.Mai exista pe Bd. Titulescu un magazin unde se vand tot felul de chestii medicale si acolo au ceva asemanator dar mult mai bun si mai scump(800.000) Celalalt l-am cumparat cu 200.000

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Siminaf ce inseamna varste tinere? cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu sint ortoped, deci nu pot sa zic ca la carte. Dar stiu ca astfel de probleme se rezolva in adolescenta, nu cind coloana deja este deformata.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Fetelor, azi am mers la Techirghiol, sa ma vada un medic. Nici nu s-a ridicat de pe scaun, m-a pus sa ma dezbrac si sa ma intorc cu spatele, atat. Mi-a dat gimnastica, niste proceduri ca sa nu am dureri de spate(impachetari, parca) si plaja cu namol "afara", a zis...ea stie ce-o fi aia...chestia e ca toata treaba costa 1.700.000, 9 zile, dupa aia cica inca o serie de 9 zile. Faza e ca mi-a zis:"Eee, nu e mare scofala...".Probabil trebuia sa vin in carje ca sa se uite mai cu atentie la mine. Ma duc de maine, sa vedem cum o sa fie. Va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

mmmmm, la namol, ca lumea !
Succes la impachetari si alte alea !
Si nu uita : tre' sa mergi de parca ai tine-n fund o moneda pe care nu vrei sa o scapi !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

mie mi-a atras atentia antrenorul de baschet, cu ceva ce a prins la toata echipa ... a spus ceva de genul : daca vreti sa fiti bagate in seama, stati drepte sa va observe imediat lumea ... era tanar omu`, iar noi caprele, cu asta am crescut, drepte de shale.
Sincer, este primul lucru la care ma uit la o femeie si nu pot sa tac ... trebuie sa stam drepte !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Azi am fost la Techirghiol, la proceduri, asa cum v-am spus. Sincer, mi s-au parut cam "frectie la picior de lemn", adica gimnastica dureaza cam 10-15 minute, si se face la gramada, iar procedurile tin foarte putin, cateva minute fiecare. Mai mult astepti pe la usi, pana intri. Dar sa speram ca se vor vedea rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Uite ca eu am o varsta mai inaitata si va spun sigur ca daca vreti sa stati dretpe se poate si la o varsta mai inaintata, totul tine de voita si de program, nu e usor mai ales ca dupa o perioada mai indelungata de timp muschii sau contractat si stau incortati.
-deci cu MASAJ pt relaxarea muschilor(este foarte important) sa revina la forma initiala,mai ajuta baile caldute pt relaxare sau dusurile cu jetul de apa calduta pe zona tensionata: de altfel combinat cu streching adica intrindere, de altfel tratamentul facut de lujar in romania mi se pare foarte bun deci impachetarile cu parafina calda pt relaxarea muschilor dupa care elongatiile adica streching-indindere pt revenirea coloanei la forma initiala.
-pt fetele care stau in America, se pot duce la masaj therapy, phisical therapy si chiropractor, cel din urma e un doctor care ocupa cu tratarea si intrepatarea coloanei, binenteles ca ajuta sa gasesti un dr. bun si yogaq si pilates, adica mult foarte mult sport.
Deci eu zic sa nu va lasati batute, daca vreti se poate , e foarte important mai intai vizita la un dr. pt coloana, sa vedeti cum stati , adica daca aveti ciocuri sau o vertrebra mai uzata, eu am fost si cum a mai zis am descoperit ca din cauza tinutei gresite am o vertreba uzata si dr. mi-a recomantat mult sport si tinuta cat mai dreapta ceea ce si practic.
Nu uitati sportul ajuta foarte mult, aerobic, yoga pt strching si pilates pt intarirea spatelui.

Ceea ce ma pe mine ma face sa muncesc foarte mult la tinuta mea e ca nu vreau sa ajung batrana si cu cocoasa, numai uitandu-ma la un om invarsta care merge ghebos imi da fiori , prefer la batranete sa stau dreapa si sa-mi port batranetele cu mandrie.
Eu am antrenoarea mea de aerobic si pilates care are peste 60 de ani, am scris bine peste 60 ani, si care si ia a avut probleme cu spatele de la ea am invatat cum sa-mi fac masaj si strghing, ea e modelul meu , caci la varsta ei sta dreapta si face sport mai ceva ca unul tanar, sincer imi doresc si eu sa ajung asa cum e ea la 60 de ani

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput