stai dreapta!!!
Raspunsuri - Pagina 4
BellaDonna spune:
Fiquelle,
nu te lasa batuta, munceste la execitii si poate gaseti un alt dr. mai bun, dute si inscriete si la aerobic sau ce gasesti mai pe aproape , fa mult sport si o sa te ajute foarte mult.Gimnastica care o faci acolo incearca si fa si acasa si asa ai mai mult succes si nu uita sa stai dreapta tot timpul
, mult succes!
Nimic fara Dumnezeu!
narancea spune:
hei dolofanelor, statzi drepte ! da cu picioarele lipite, sa nu va pice punctul G si sa-l pierdetzi pe jos, cind mergetzi cu nasul pe sus...
Fiquelle spune:
quote:
narancea Posted - 22/08/2005 : 21:15:53
--------------------------------------------------------------------------------
hei dolofanelor, statzi drepte ! da cu picioarele lipite, sa nu va pice punctul G si sa-l pierdetzi pe jos, cind mergetzi cu nasul pe sus...
Tie ce nu-ti ajunge, bai Narancea? Iar ai scurgeri la memorie? Daca nu te baga lumea in seama te bagi singur?
Si vezi ca te mai injura cineva pe la un subiect alaturat...
P.S. Si vezi cu scurgerile alea, baga-ti un OB...
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE CU MINUNEA MEA
rory76 spune:
quote:
Originally posted by narancea
Ce-a fost asta????
Fiquelle spune:
...Si ca sa continuam: am facut deja 4 proceduri si parca e mai bine: adica nu ma mai doare spatele cand incerc sa stau dreapta mai mult timp si parca pot sa ma indrept mai usor.
Iar pt narancea cel/cea cu broastele: tie chiar iti place sa te iei asa aiurea de oameni? ..daca ras punsul e "da", atunci vezi ca AI O MAAAAAAAAAARE PROBLEMA!
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE CU MINUNEA MEA
laurajr spune:
mult succes fiquelle si sa te tii de proceduri !
noi am incercat ieri intr-un magazin un scaun cu masaj shiatsu ( sper ca am scris bine ) ...mama ce bine era !!!
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
happy33 spune:
Buna fetelor, sunt noua pe forum si am nevoie de ajutorul vostru in aceasta problema: SPATELE si gimnastica. Am probleme cu spatele de cand eram copil, tot asa statea sucita la masa cand imi faceam lectiile si mi am deviat coloana. Am facut gimnastica medicala, s aindreptat dar pe parcursul anilor iar s a curbat. Daca nu fac gimnastica cat mai repede dau de belea. Chiar ma simt intepenita si am dureri de spate. Am cautat cu disperare un centru de gimnastica medicala dar gasesc numai kinetoterapie la preturi de groaza: 25 ron 1/2 ora sau 35 ron 45 min. Eu vreau o gimnastica in grup, mai ieftin cum era candva. Stiti cumva un loc in care se poate face o astfel de gimnastica de intretinere eventual, in sectorul 2 sau 3? Sunt destule dar neavand reclama pe net nu stiu de unde sa le iau. Pupici