Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Badjoke, bun venit printre noi. Pupicei micutei Niko de la noi.

Fetelor, eu am un maraici de prima clasa. E tot timpul cu mana in gura, bale cat cuprinde, nu ma lasa sa vad ce e acolo si ma capiaza cu toanele. Plange din orice... nici nu stiu cum sa-i intru in voie. Suntem toti la cheremul lui si degeaba... Poate ne-or iesi si noua dintii intr-o buna zi...

Altfel, nimic nou.

Suntem si noi pe aici, scriem mai rar, dar suntem.

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Acum chiar v-a pierit cheful de a mai scrie pe forum?Sau cel putin la subiectul asta?
Tyaa, si eu banuiesc ca bubitele pot fi de la caldura. Va uram sa fie asa. Iar febra poate fi de la dintisori daca e doar in jur de 38 de grade, de la 38.5 ar putea fi vorba de vreo infectie virala, iar mai sus de 39.5 poate fi vorba de ceva mai grav. Nu dati cu pietre, asa scrie in cartea mea "Cele mai frecvente intrebari puse pediatrului+raspunsuri".
Ca tot vorbeati de bebelusi care au chef de joaca noaptea, ei bine, mademoiselle Alma m-a tratat deja de vreo 3 ori in ultima saptamana cu cate o repriza de jucat in pat la mine.Am incercat si eu sa o adorm mai repede, mai bine zis pe la 8-9, pt a-mi rezolva treburile planuite in cursul zilei (ziua fiind cu ea, bebe maraici si smecher, manipulator de mami, nu pot face mai nimic, doar daca am marele noroc sa-mi adoarma ziua). Am reusit eu sa o adorm pe muzica clasica pt bebelusi si cu biberonul de rigoare, la mine in brate of course. Dar, pe la 3-4 dimineata, ea se trezea super fresh cu chef de joaca si nu numai atat, adica ea avea chef de joaca cu mami a ei, care mami era zombie pt ca se culcase pe 1-2 noaptea si tot zombie a ramas dupa 1 sapt de entertainment a domnisoarei.Asadar, tot mai bine e sa las copilul sa adoarma tarziu si sa doarma toata noaptea, pacat insa ca foarte rar doarme peste zi, oricat m-as stresa eu sa o obosesc. Azi s-a intamplat minunea sa doarma o ora pe la amiaza, timp in care am curatat rapid casa de sus pana jos ca nu stiu cand mai apuc
Plec din nou la distractie. Cred ca o duc la animalute ca e o ferma pt copilasi in parcul din spatele casei.Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Scrisesem un mesaj luuung si bineinteles ca a cazut netul.
Lorena, probabil ca ies si la voi dintii, eu o suspectez pe a mea ca ii mai ies altii pentru ca, la fel, nu ma lasa sa ma uit....si e numai maraita.
Lilia, asa o fi perioada asta....cu stat in brate si tot tacamaul. Ma gandesc ca sunt intr-o etapa in care isi reesaloneaza etapele de somn, plus dintocii, plus caldura....plus ca li se dezvolta personalitatea.
Cat despre doctorii de care zici, pe mine m-a operat acolo un tip tare dragut, tanar. Nu mai stiu sigur daca il cheam ceva gen Niculescu. Stiu ca intram la el prin lateralul spitalului si avea cabinet la etajul 1. El l-a operat pe bunicul meu de un cancer de piele iar pe mine de niste chisturi la picioare. Imi pare tare rau ca nu stiu sigur cum il cheama ca e de treaba si are mana buna.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Of...ca imi laudam eu zilele trecute copilul...cat este el de cuminte mancalar mama!Ei bine de duminica seara au revenit si la noi crizele de isterie, plansul inainte de somnic, trezitul noaptea din juma in juma de ora...eu sunt zombie, el e plin de energie...
Abia a trecut saptamana de cand am avut tot asa un WE plin de plansete si de nervi si dat cu capu de pereti, pardosea, usa...etc
Si ieri si azi nu am reusit sa-i intru in voie, ieri a plouat aproape toata ziua...a fost foarte frig afara, a suflat vantul...parca venise iarna, seara a si burnitzat un pic si Stefan era super nervos si iritat probabil si din cauza ca am iesit putin afara....

Eu am ajuns la concluzia ca ii dor si dintii, dar nu neaparat cei care se vad iesiti in gingie si stau sa sparga gingiia, ci probabil cei care inca nu au iesit, canini, masele... nu stiu...zic si eu asa, pentru ca al meu copil nu a mai facut crize dastea de plans de pe la 5-6 luni cand probabil se pregateau dintii sa iasa si nu se vedea nimic in gingie.

Bubitele: si noi am avut in saptamana in care a fost super cald, cand temperatura in casa era cam 24-25 de grade.Tot asa multe pe spate, burta, brate.Nu pe picioare si fatza.Febra Stefan nu a facut, chiar de 2 ori i-am mai pus termometru ca mi se parea fff agitat si fierbinte dar era caldura de vina.
Tyaa multa sanatate Elisei si sa ne dai vesti cum se mai simte.

herra, eu habar nu am cum se da Smecta asta, nu ne-a fost prescris niciodata de medic.

Da..pai am vazut si eu ca a stagnat serios capitolul asta, dupa atatea critici si iar critici.....

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
LORENA_ANDREIANU, puiutului si scrie si tu mai des pe aici ca imi e dor de tine!...si noi avem cam aceleasi probleme!
HERRA,mama draga ce rea te-ai facut, bebeului!
ANA_A,si Robert face la fel,cred ca nu numai dintii care ii ies il supara ci si cei care sunt in formare,sau asa ceva...e jale uneori ce marait este,noaptea in special,iar nu mai dorm bine de vreo 3 nopti,eeeei,bine ca doar 2 au fost ca lumea inainte...bafta la dinti!
DANIELA,eu am scris mai de mult timp despre ham,dar se vede ca nu am fost bagat in seama,dar nu ma supar ca nu sunt suparici din fire...deci eu asa il duc pe Robert de vreo luna,ca nu se mai putea altfel...acum merge chiar fain in ham,adica ii poti corecta mersul,sa nu mearga aplecat sau pe varfuri si nici nu te cocosezi asa tare...succes cu ALMA si multi !

Vin zile calduroase din nou,asa ca va doresc distractie placuta cu puiutii!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ana "bine ai (re)venit" in clubul maraitilor. Imi pare rau ca treci iar prin perioada asta (eu macar nu am mai iesit, de 2 saptamani ma chinui...), dar sa stii ca si eu cred la fel ca le cresc si cei din gingie....
A, si chiar cand vorbeam cu tine duminica mi-a cazut netul, am crezut ca e de la ei, dar aseara a trebuit sa reinstalez windows-ul. Imi cer scuze ca am disparut asa brusc si sper ca ai petrecut frumos la mama ta.

De smecta am uitat sa zic, mie mi-e zis sa ii dau juma de plic dimineata si jumate seara in cate 50 ml ceai. Eu nu stiu cum sa impart exact asa ca...din ochi cat de cat.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Crismir, mea culpa ca nu am vazut la momentul potrivit ce scriai tu despre ham. Cred ca era intr-una din zilele cand se scriau romane pe aici si eu citeam pe sarite.Oricum, am bagat acum la cutiuta aprecierile tale la adresa hamului respectiv. Acum ramane de vazut pe la ce magazin de copilasi il gasesc.
Lilia, sper sa scapi de furuncul in curand. Si pe mine ma enerveaza cand doctorii nu sunt siguri pe ei, dar la urma urmei si ei sunt oameni si macar al tau a fost sincer (unii fac pe desteptii si cu toata siguranta de sine aparenta o dau in bara). sa treaca.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!

La noi a fost azi a 2-a zi de gradi., cate 2 ore... S-a lasat de fiecare data cu plans cate 1 ore, la sfarsit. Culmea e ca nu palnge cand o las. Tare-i greu, pentru amandoua. E prima data cand stau fara ea mai mult de 1 ora.

Sanatate maxima,

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 22 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua tuturor. Sunt si eu mamica cu fetita de sept-oct 2004 pe nume Amalia si as vrea sa apar si eu pe listuta voastra si nu stiu cum exact, banuiesc ca trebuie sa dau toate datele aici nu?
Daca asa e atunci ...:"Amalia nascuta pe 14 octombrie 2004 la ora 0:30, 3800g, 51 cm, iar eu ca mamica sunt nascut pe 13 iunie 1982 :D
Multumesc si numai bine tuturor mamicilor de sept-oct.pupici

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

timea ce gradinita?? merge Mara deja la gradinita?

mihaela bine ai venit in grupul nostru care pentru moment este un pic "linistit"

Mergi la inceput