Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by frosa

elyana ... cum adica sa nu mai scrii ...???
Eu habar nu am daca ma place cineva sau nu.

Monico crezi ca scapati asa usor de mine? Neee...
Uite io te plac

Mihaela amalia bine ai venit! Imediat te trec in lista... Lucia modific si la tine!

Timea... wow... deja la gradinita?

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Buna!
Nu am apucat sa mai raspund ca nu am fost acasa. Elisa e bine, nu a mai facut febra odar ca e ff agitata. Tind sa cred a bubitele erau de la caldura (mai are inca dar se vad ffff slab), iar ebra de la dinti sau o viroza. Parca nu mai vrea sa muste, mananca doar bucatele micute pe care le baga ea in gurita. A, medicul s-a uitata atunci in gat si nu a vazut nimik. A zis la al 3-lea consult ca are fffff putin rosu gatul dar nu e problema. A mai zis ca e foarte greu de controlat gatul Elisei ca nu sta deloc.
Va mai spun...Elisa maraie pe langa mine.
Multumesc mult pt raspunsuri.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna dimineata,

elyana hai ca m-am linistit

danyce parca povesteai tu de Alma ca se trezeste noaptea si are chef de joaca ..... nu o baga in seamaaaaaaa ca o sa inceapa sa-i placa si dupa o sa trebuiasca sa-i faci program nocturn. Al meu se trezeste la 6.00 sa-i dau laptele iar dupa vroia joaca numai ca eu eram chiuna de somn, ma faceam ca dorm iar el incepea sa ma traga de nas, par, ochi se intorcea dupa la tasu si acelasi lucru, pina la urma adormea. Acum dupa ce bea laptele se culca.

tyaa nici al lui soramea nu a scapat de febra, cred ca este de la dinti

E ... acum cui sa-i mai raspund ca n-a mai scris nimeni.....
adunareaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Azi am si eu o intrebare pt voi...bebele meu de vreo 2-3 zile are un cloncanit in burtica(sper ca ma intelegeti),si doarme foarte agitat,cu foarte multe gaze...stiti de la ce poate fi?!...i-am bagat in meniu:iaurtul normal(Cremoso),noi papam numai Danonino pana acum, si pepenele galben....poate de la astea?....in rest papa cam la fel de mult timp si nu am avut probleme pana acum...a mai patit careva asa ceva?...eu acum i le-am scos cateva zile din meniu,sa vad de la ce o fi...poate fi si de la dinti?!...in rest nu are febra,nu diaree,nimic anormal...ce-o fi?

Acum fetele s-au suparat si nu mai scriu deloc,ce figuri!!!!

multi si numai bine la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

crismir ce "cloncanit", adica ca atunci cind de exemplu bei apa si se aude "bluc bluc", noi nu am avut pina acum asa ceva, dar daca nu este deranjat la stomac banuiesc ca nu are nimic sau poate face gaze de la combinatia iaurt pepene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

frustrant... e liniste..nu se mai tin slujbe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Chiar ca e frustrant... unde ati fugit fetelor? A fost asta prilejul sa aflam cine da bir cu fugitii la prima discutie mai acida? Hm Hm, greu de suportat criticile si opiniile altora se pare....

De mine nu ati scapat, momentan am un pic de treaba dar revin.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai dar voua nu va convine nicicum, daca e un capitol pe zi e mult, daca trec cateva ore si nu scrie nimeni e nasol. Cine sa va mai inteleaga?!
Cred ca tacerea se datoreaza si atacului de pe forum (adica cine a intrat de cateva ori a vazut ca de aseara era hackerit (sau cum s-o spune) asa ca, la mine de exemplu nu a mers pana acum.

Crismir, eu am auzit la Alexandra mea un zgomot in mate si avea multe gaze si dormea tare agitata in perioada in care am avut probleme cu scaunele (care nu erau diareice, doar moi si mirositoare). Sa nu fie un pui de virusache, a papat ceva care a stat in caldura, nu stiu, zic si eu (ca la noi de la asta ni s-a tras). Acum si ceaiul se acreste de ii fac unul nou la fiecare cateva ore. Urmareste scaunul si daca se inmoaie si schimba mirosul mergi la dr. NU stiu daca are rost sa iti zic ce i-am dat eu ca stii cum e, fiecare dr da tratamentul lui.....

In rest am vesti mari (pentru mine), mi-am gasit fata pentru prima data stand in picioare in pat. E prima oara cand se ridica fara ajutor ca asa, daca ii puneam noi manutele pe gratii se ridica. Azi insa a facut tot singurica, plus ca atunci cand s-a trezit am vrut sa o urmaresc cum face. M-a observat insa si nu s-a mai straduit prea tare. S-a prins de gratii si s-a ridicat in genunchi si pentru ca nu ajungea in locul unde dorea ea (la casuta de la carusel) a mers in genunchi! Sa pupe mama de fata desteapta!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Mirela, daca zici ca-i "pocneste" in burtica si are gaze, eu zic ca sigur e de la papa. Poate ai facut tu vreo combinatie bizara Da' il si doare sau e doar asa, zgomot?

Na, ca nici noi nu am disparut... suntem aici cu maraielile noastre.

Azi noapte in schimb, manca-l-ar mama, nu s-a trezit decat o data... ce bine am mai dormit...

Unde-a disparut toata lumea???

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Uitati-va ce scrie sus pe bara si cititi la Anunturi....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput