Sus... in Scandinavia (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
asta e neamul meu…. oamenii din care ma trag ….. shit, nu sunt altceva decit un bavian !

eu cred ca modelele snt foarte importante. o natiune creste si ajunge la maturitate. Romania este pe la virsta de 15 ani acum, nu?? iar modelele cu care creste/se dezvolta sunt dezastruoase.

apoi mai e si gena asta de latino-balcanici. si condusul in Paris este infiorator. n-am stiut ca barbatul meu stie atitea injuraturi decit in Buc si Paris. apoi va pot spune ca Spania are cel mai mare nr de accidente de trafic. mai filmeaza ei pe strada/autostrada si te doare bila de ce pot face soferii spanioli pe strada ... like that.

ne tragem din neamul asta, dar, sper eu, unii dintre noi evoluam nu involuam. poate avem alte oportunitati (alte modele??!!), poate o coloana vertebrala al naibii de rectangulara, o educatie de acasa atit de puternica incit modelele/externalitatile palesc, n-au forta. e drept ca scirba din jur incearca sa inghita tot, dar unii se tin inca la suprafata.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Carmen, mi-ai amintit cum am ajuns "star" ...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35926&SearchTerms=oda,moderatorilor
... o tempora, o moritz ... sau din ciclul "ce caine eram si ce javra am ajuns" ...

ham

Olalalalalalalaaaaa... Ce vremuri, dom'le... Hai ca mi-am mai descretit fruntea dupa ziua de ieri...

NN, e groasa... Tu condusesi citeva zile... da noi care stam p'aici prin preajma ne-am obisnuit... Singurul lucru pe care incerc sa-l fac cu obstinatie e sa fiu super galanta cind conduc. Ma gindesc ca in felul asta ceilalti apreciaza si eventual fac la fel. Pina acu nu prea mi-a reusit, da' perseverez...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

apropo de poporu' asta de badarani...
de multe ori stau si ma intreb si ma minunez (ca si narancea cu revelatia) de comportamentul oamenilor din jurul meu. nu exista zi in care sa merg in parc si sa nu ma enervez pe unu care merge cu scuteru' sau cum s-o numi, sau cu motocicleta intr-o viteza ametitoare pe langa copilasii care se joaca pe alei, sau pe cretinii care mananca seminte si arunca ccc cojile pe jos, sau pe taranii care mananca pe banci si-si lasa toate resturile si hartiile acolo cand cosu' de gunoi e la doi pasi. si astea sunt doar cateva exemple...
si ma intreb, oare s-or civiliza vreodata romanii astia sau asa sunt ei, mai slabi cu duhu' si n-o sa reuseasca nimeni sa le schimbe mentalitatea. si tare ma tem ca raspunsu' nu e unul prea fericit. ma gandeam ca generatia asta care s-a desteptat dupa revolutie va fi altfel...da de unde? sunt si mai salbatici...
acum nu zic, ca mai sunt si exceptii, dar foarte rar le intalnesti, ingrijorator de rar...

in alta ordine de idei, am fost atat de disperata sa vad un film (ca nu am vazut unu' de taaare multa vreme) incat m-am incumetat sa ma uit la lynch. la lost highway mai precis. n-am inteles nici cat am inteles din mulholand drive asa ca rog pe cine l-a vazut sa ma lumineze si pe mine putin. dau o bere!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Ohohoho, in poiana se discuta lucruri serioase ... "Nesimtirea romanului ca mod de viata" sau "Cum a ridicat romanul nesimtirea la rang de arta" ... e Jale cu "J" mare.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

Stai fara grija ca am condus eu in multe tzari, unele mai nasoale ca altele, si daca calculez toate masinile avute pina acum am mers mai mult de un milion de km la viatza mea. Nu zic ca romania e cea mai nasoala, u-ha sunt locuri mult mai rele …..
Si daca compari cu parisul vesel , este o chestie mai mult de rabdare, numa ca in romania deja totul a devenit periculos. Nenorocitzii aia de soferi de tir , romani, turci, bulgari ce mama lor sunt, ca totzi sunt o apa si-un pamint le rup pe drumurile noastre, chiar de data asta, pina in deva, la venire in romania a fost martor cum a intrat intr-un sat, tirul intr-o casa si e a nu stiu cita oara cind vad asta in romania. Aia din satele alea nici in casa nu mai pot sta.
Camioanele masii lor, ca aia sunt raul la toate relele, unii abia se tiriie cu 50 la ora si la deal abia urca, iar aia cu tirurile vin din spate si preseaza de numa numa.
Ce e de condamnat este ca inca in atitzia ani nu a reusit sa faca nimeni nimic. Au protzapit citeva masini accidentate pe marginea drumuli cu gindul ca ii infioreaza pe oameni, care oameni ii doare in fix pix de ele hahahahaha si politzia care sta la pinda numai in locuri capcana, total nerelevante, doar sa jupoaie bani. Si mai zice un politzai, domnule a inceput si aici sa mearga corect lumea , am ramas paf ! norocul lui si la mai multzi, ca nevastamea se ruga intr-una de mine, nu face scandal, nu face scandal, hai lasa-i lasa-i….

Acolo trebuie facut un ministru al traficului, cel mai destept dintre totzi posibili, cu salariu mai mare si putere mai mare ca presedintele, si cu misiunea cea mai grea din lumea asta, sa faca drumuri, sa faca circulatzia civilizata si armonie si respect intre traficantzi, cai verzi pe peretzi si elefantzi roz care zboara din floare in floare hahahahahaha si sunt sigur de un lucru, daca intr-o buna zi traficul din romania va fi ok , sub toate aspectele lui ( drumuri, masini, soferi ) atunci in ziua aia toata viatza din romania va fi ok.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am draci rau pe mine azi, ceva de speriat, nu alta……….

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Copii sint de retur!

Io am beut H2O dar numa dupa ce mi-am clatit gatleju cu un Gewurtztraminer veritabil de Alsacia dupa care mi-am adus aminte ca uitasem Tic Tac-ul acasa (cu asta imi fac iluzii ca fraieresc politzaii) asa ca pe urma am pus apa in poharu de vinush si am beut spritz comunist(adica apa cu gust de vin).

Lilanda, io daca as stii cum la spune la bunatatile alea de la itsme ti-as spune cu draga inima , numa ca erau asa de speciale ca sincer habar n'am, si i-am cerut lui Ovidiu (Dl itsme) sa-mi trimita retete prin imeil cand are timp, dar se pare ca si acolo e mare coada (timp de asteptare in jur de un an) .

Fug la sitzung si va sun dupa

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

nope ... ideea era alta: daca nici 60 de ani de plan Marshall nu i-a "educat" pe francezi si 20 de ani de UE pe spanioli ... nu e ceva defect in gena latina?? chestia asta cu cine-i cocosu... ce io-s prost sa respect regulile??!!... regulile-s ptr idioti ... io-s mai destept ca media ... ha!ha!

ia cititi aici despre citeva modele pe care le au fetele romance, la virsta cind au scapat de cosuri si se gindesc ce sa faca cu viata lor. stiti ca Ro este tara europeana cu cel mai mare numar de scoli de modele (top)??

p.s. anul trecut a fost unica experienta de soferie in Ro. pe linga faptul ca ne durea sufletul de fiecare groapa luata asa ... artistic ... la plecare , pe linga echilibristica obisnuita deja, am fost la 20 de cm de o coliziune cu unMercedes , de germania, probabil un romanas smecher (depasea in curba dobitocul, prin munti undeva, cu 70-80/ora(estimativ)). noi am iesit in decor, el s-a tot dus ...nu stiu ce ar fi iesit din masina noastra germana solida contra masina lui germana solida, dar pot sa-mi dau cu presupusul.

cam asta e, noi sa fim sanatosi ca ei nu-s!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by narancea
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am draci rau pe mine azi, ceva de speriat, nu alta……….

ia da-i jos de pe tine, ca nu-ti shade bine cu draci...

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hola copii...

io-s in fuga mare, dar am venit numa' sa contribui la subiectul cu latinismele....eu avusei ieri 'review'-ul de mijlocul anului, la care imi zisera ca fac foarte bine, tehnic totul ok, stiu sa juggle priorities, sa deliver on time, sa aleg esentialul din probleme si sa le rezolv eficient, etc, etc...toate bune, numa ca la categoria 'lucruri la care trebuie sa mai lucrez' imi zisera ca stau prost cu 'comunicarea'....si anume ca ma ambalez, ca sunt prea directa (blunt), am manierisme si in general vorbesc mult prea agitat cand sunt probleme (desi a zis ca am dreptate de cele mai multe ori, nu ideea ci felul cum transmit mesajul e problema). In final, zise sefa (fostul sef tocmai a fost promovat si acum intre el si mine e o noua tanti), so zise ca ei (ea si seful) au discutat mult despre mine in legatura cu problema asta, si ca concluzia lor e ca ei inteleg de ce sunt asa, si anume pentru ca vin din comunism unde probabil ca am fost abuzata! Sa nu va inchipuiti ca eu sunt una din aia care toata ziua sta cu mainile in sold si tipa si da din maini, nici pe departe. Problema e ca zic lucrurilor pe nume si cam dau din maini si vorbesc cu intonatie, ce-i drept! Da' se pare ca deranjeaza la ochi, asa ca o sa trebuiasca sa ma temperez, ce sa fac. Ce ti-e si cu diferentele astea culturale. Dupa discutia asta chiar m-am gandit la Romania si la astia 2 sefi ai mei, si anume cum ar reactiona ei daca ar fi de exemplu intr-o zi parasutati ca prin minune in Piatza Sudului si ar ajunge sa aiba de a face cu romani adevarati, daca eu se pare ca sunt 'too much' !

anyway, sa trecem la alimente....n-am eu timp acu' de scris retete, Lilanda (si scuze, sper ca nu am fost prea directa ) O las pe Albitza sa explice daca are timp, cand se elibereaza. Asta cu statul la coada la retete cam asa e. Asta iarna am fost la biserica sa facem un parastas pentru parintii care au murit (nu suntem religiosi din cale afara, dar am gandit ca poate parintii si-ar fi dorit, asa ca am zis ca e bine sa o facem si pe asta). Cum aici nu prea ai ce da de pomana la biserica ca toata lumea e satula si dezinteresata, dl itsme s-a gandit sa faca el pe langa coliva si ceva mai interesant, si anume a facut o tarta cu smochine si blue cheese (buna). Am impartit la lume mancarea dupa slujba, iar nu dupa mult timp au inceput sa vina toate doamnele si babutele care gustasera din aia inapoi la noi dupa reteta, asa ca se facuse coada de babutze in spatele lui dl itsme, fiecare cu adresa de e-mail in mana si cu rugaminti de a li se trimite reteta A fost un tablou amuzant.

va pup, mai revin daca ma lasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ma duc acasa ! sa le arat eu la astia pe autostrada lor daneza cum se merge ! in stil bavian !

Mergi la inceput