Sus... in Scandinavia (69)
Raspunsuri - Pagina 10

doruletz spune:
aaah, iete ce mai lume noua veni din vacantza! rayuela bine ai revenit cu forte proaspete in poientiza . si noua ne era tare dor de tine! super pozicile si povestea vacantei, mai ca mi-a facut dor de o plimbare (da' pe jos!!) prin Bucuresti! io nu-s grasa, io-s deja balena care l-a inghitit pe Gepeto (sau Gepeta)!
vere narancea, asa e bre, bravo, ai descris bine, exact asta e stilu' de condus de p'acolo pe dambovitza. si vorba ta, nici pe mine nu ma deranjeaza ca ca se mai injura oamenii si se protesteaza in gura mare, asta nu ar fi nimic, se intampla in toate orasele mai mari si aglomerate, da' ca se conduce periculos, asta e adevarata problema. Pai uita-te numai la un exemplu banal, ca fu si p'acilea nu demult un subiect despre centura de siguranta, adeca "sa mi-o pun sau mai bine nu ca nu se potriveste cu oja de la unghiile de la picioare"? sau cam asa ceva. De parca asta ar fi o alegere de fitze, si nu o necesitate pentru propria sigurantza.
In rest, io sunt tot cu ghiduiala... à propos, liris, da de veste cand mai vii p'acilea ca io sunt ghid autorizat d'acuma, poate ca o sa te fac sa-ti placa mai mult Parisu'... ca totusi nu degeaba e orasul cel mai frumos din lume .
tata lu Toma, ca tot am inteles de ce iti place tie Parisu' , tu cand mai vii p'acilea sa te invit la un "mauresque" (pastis + sirop de migdale) si la admiratu' trecatorilor (sau a trecatoarelor) de pe o terasa de café parizian?
mai vin io p'aci

lilanda spune:
io zic ca acu' chiar si-a bagat pavianu' coada (bei, chiar cum se zice bavian ori pavian??) si a hecarit formu'!!! Voi n-aveti acelasi mesaj "Hacked by redNe, don-t search me, i will find you"???
PS. E inutil sa va ma zic ccc ca lui Nels ii plac latinii??? Chiar si soferii care mai ca erau sa-l buseasca in Bruxelles!!! Deh....fiecare cu vaporu' lui
PPS. itsmenuto da' cu pile nu merge la dl. Ovidiu???? Asta asa, in stil latin, ca doar nu-s proasta sa stau la rind!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

mara03 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
io zic ca acu' chiar si-a bagat pavianu' coada (bei, chiar cum se zice bavian ori pavian??) si a hecarit formu'!!! Voi n-aveti acelasi mesaj "Hacked by redNe, don-t search me, i will find you"???
se zice pavian si da, si eu am vazut mesaju'...

unu
doi
trei

liris spune:
doruletzule pai asta-ti mai trebuie tie acum ??!! ca l-ai inghitit pe Gepeto /Gepeta ... sa cari dupa tine prin orasul luminilor two grumpy old people (je et mon mari)??!! da merci beaucoup ptr ca esti asa de draguta. si o tucare. (poza asta ati remarcat-o??!!)
da mey fratilor, chiar, cind aveti drum in NL, dati-mi un semn sa va arat ce are Olanda mai bun si mai bun: Delftul!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy

mara03 spune:
mey copii, io va pup cat mai e timp. sper sa nu fie nimic grav cu serveru' DC!!!
unu
doi
trei

lilanda spune:
haha...ne luam ??? Ia sa vedeti cum ajungem iar la capitolu' 60!!! Asta-nseamna ca iar o punem de-un 69!!!
doruleantza tot cu tura initiala de musafiri esti???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Rayuela spune:
fratilor cumnatilor,ce-i cu redNe asta?O fi tanaka lu narancea??
eeeete,vaz ca de la troleibuzu 116 s-au aprins discutii prin poiana,asa ceva...
pe aci ploo linistit.....bine am venit in Suedia!
Elena si
mademoiselle Amelie-Boubou

Rayuela spune:
quote:
Originally posted by lilanda
haha....iar o punem de-un 69!!!
dadadada!

Elena

arboria spune:
dau iar de baut
si asta din mai multe motive:
1. ca am viza pe pass (uff, mult a mai durat fratilor, iaca se fac 7 ani) si in 3 saptamani am zburat de aici
2. ca se anima poienita
3. ca m-a lasat redNe sa scriu mesajul asta
4. de-aia
mama rayu, bine ai revenit printre noi
am remarcat si io aglomeratia si nebunia din Bucuresti (nici n-aveai cum sa nu) si am dat peste un taximetrist destul de nebun incat sa ma duca de la gara de nord la inter in 7 minute, la ora de varf
citesc, revin

lilanda spune:
arborici, felicitari!!!! Adica ccc cum ar veni, de azi intr-o luna, ne scrii sub pavilion american!!!
Minune, mare minune, s-a oprit ploaia si-a aparut si soarele, drept pentru care am incins gratarul pe terasa...Ilie il pazeste
Revein io...daca mai am la ce!!! :-))