Sus... in Scandinavia (69)
Raspunsuri - Pagina 11

liris spune:
cine stie in cit timp se vad in cont niste bani transferati prin western union??
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy

narancea spune:
fetelor un 69 ceva cumva ?
mama lor de bavieni, acu ne hacke forumu !!!!!!!!
redNe hahahahaha tu ce esti ma ? bavian sau mandrina ? ai dracu pielea pe ei..........

Adela99 spune:
m-am mai linistit cu chestia asta cu hacked by... cand am vazut-o azi la serviciu, doar acolo jos unde se afiseaza site-ul, am crezut ca noii mei patroni vor sa ma avertizeze "io te vad, te vad"

mara03 spune:
am fugit cu sufletu' la gura la calculator sa vad daca mai mere saitu'...si surpriza, mere!!!!
bravo julia! ma bucur tare mult pentru voi!!!!!!!!!!!!!!!!
restu' poienii, va pupez si fug la nani! sper ca maine o sa am tot o surpriza placuta. multam anticipat redNe.
unu
doi
trei

arboria spune:
lilanda, mara, multam
PS. redNe, citit invers = ender
intereseaza informatia asta? cred ca e vremea sa ma duc la nani, poate aberez

lilanda spune:
Buna dimineata!!! :-))
Iaca ma intorsei si-am vazut ca am si la ce!!! (baiet bune ender asta, la urma urmei, nu??? )
Pe-aici, iar e o zi aiurea tare ca iti trece cheful de toate si de tot
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

lilanda spune:
voi vedeti ce se-ntimpla pe bara "cucerita" de nea redNe??? Mai acu' vreo citeva minute era mesajul "desprecopii un forum de calitate"...acu'i "desprecopii, un forum de cacao :-)"
anyway, pavian gingas, ca se lupta numa-n replici!!! :-))
Da' acu vaz ca tocmai ce si-a virit coada pe la "Cuvinte..."
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Rayuela spune:
na ziua poienitza!!
Acu vaz ca merge forumu,oare i-or fi dat in cap lu nea Ender?
Lilutza ,si p'aci e o vreme de ...
Bleah,ce bine era in Romanika!
Arboritza,felicitari mami,sa ne traiesti si sa nu ne uiti!!Pleci de tot,sau numa in vizita??
Restu boborului e toropit?
Elena si
mademoiselle Amelie-Boubou