Sus... in Scandinavia (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Carmen ,sa inteleg ca tu erai cea care striga pe margine ,inlantuita de politisti si lesinata:tatalutoma!!!!tatalutoma!!!
ps:macar ti-a dat autografu ala?

Lilutza,extraordinar,cum a scapat narancea fara poshete??hehhe,trebe sa caut sujetul,obligatoriu!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Carmen, mi-ai amintit cum am ajuns "star" ...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35926&SearchTerms=oda,moderatorilor
... o tempora, o moritz ... sau din ciclul "ce caine eram si ce javra am ajuns" ...

ham

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
poza aia nu am comentat-o ca e prea de tot,apucaturile lu fi-mea sint de-a dreptu scandaloase

io cred ca o sa iasa o tipa pe cinste. va avea barbatii la degetul .... mic.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lirisule,sper ca nu dau cu bita in balta,dar mama Rayu are oki de vultur,nu cumva in poza astase vede un burtik de bebic??

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaa alcoolul e o o trava .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

lirisule,sper ca nu dau cu bita in balta,dar mama Rayu are oki de vultur,nu cumva in

nu. sta tricoul aiurea. but I am working on it! fara mare succes deocamdata.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

auzi, ai incercat si chestia asta ? uneori se lasa cu .....

Mergi la inceput

Apropo de ce scria mama rayu, ca ala era sa-i calce pe trecerea de pietoni si tot el tzipa si facea scandal. Asa am patzit si eu.
Trec pe verde in intersectzie, cot la cot cu masina de politzie si abia cind intru in intersectzie se schimba pe galben. In aceiasi clipa aia din stinga pleaca ca din pusca, pun pariu ca pe abia aparutul galben la ei si da sa intre in mine, si mai si racneste mirlanu pe geam, baaaaaaaaaaa ai trecut pe rosu !!!!!!! eu am alergie la mirlani ceva de speriat, am oprit nene in mijloc de intersectzie, s-a blocat circulatzia, am iesit afara si am pus-o pe aia cu sa moara mata tzarane ca am trecut pe rosu si da-i injuraturi hahahahaha
Daca mai pina anul trecut ma distra chiar cum conduc romanii si in special bucurestenii, si faceam si eu ca ei, adica orice imi trecea prin cap, acum vara asta mi s-a parut chiar animalic traficul din romania, nu mai vad nimic distractiv in asta, ci judecind la rece, totul este o tragedie.
Soferii romani sunt un fel de bavieni, cu creiere de pinguini si un tupeu de bate orice.
Drumurile inca extrem de proaste, marcaje si indicatoare sub orice critica, numar extrem de mare de masini, masini si camioane care abia se misca, cu motoare uzate si care polueaza de mori, carutze, tractoare, apoi extrema cealalta care vor cu orice pretz sa depaseasca orice si sa mearga cu viteza mult mai mare decit cea normala, depasiri pe dreapta, reguli total cretine la intersectzii si giratorii, iad curat.
In fapt, traficul este locul unde potzi vedeam cum merge o tzara, arata-mi cum circuli si itzi spun cine esti. Starea drumurilor arata cit de buna este conducerea tzarii, cit de organizata este structura societatzii, politzia reflecta modul de tinere sub control a situatziei, iar traficantzii …… mentalitatea si gradul de civilizatzie. Traficul este singurul loc unde se intilnesc absolut toate paturile sociale, tineri si batrini, barbatzi si femei, oameni de treaba si banditzi, tzarani prosti, mirlani, jigodii, tigani boritzi in mertzane, soferi de camioane, e locul unde nu te mai potzi ferii de ceilaltzi, nu ai cum sa te inchizi in lumea ta, ci esti nevoit sa impartzi drumul cu restul, sa gasesti o cale de a supravietzuii si sa te intzelegi cu cei din jurul tau, indiferent de cine sunt si ce fac. Traficul este locul unde totzi se manifesta in fatza celorlaltzi pe viu, trimit semnale catre ceilaltzi despre starea lor materiala ( tipul da masina ) despre modul lor de gindire si comportament ( felul cum conduc ) si mai ales traficul este locul unde totzi arata cit de mult ii respecta pe cei din jurul lui si cita responsabilitate poarta pentru vietzile si starea celorlaltzi, fie soferi, fie pietoni, fie locuitorii de pe marginea drumului.
Ori in romania ………… nimeni nu respecta pe nimeni si nimic, nu isi iau responsabilitatea macar pentru viatza lor, dar a celorlaltzi, nu exista intzelegere pentru nici o situatzie, totul este o lupta crincena si nemiloasa, uneori chiar violenta si agresiva. Si orice s-ar spune, traficul din romania reflecata starea tzarii si a oamenilor. Precis si in detalii….

Intr-o clipa de luciditate, undeva pe un drum spre bucuresti venind de la mare, bara la bara, unde totzi depaseau in stil barbar, ori prin santzurile din dreapta , ori pe sens opus sarind in santzurile din partea aia, ca niste bavieni turbatzi care nu cautau decit sa arate la restul : hei , uitatzi cit de cretin pot fi eu !….. am primit o revelatzie : my god ! asta e neamul meu…. oamenii din care ma trag ….. shit, nu sunt altceva decit un bavian !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

'na ziua scandinavi....narancea, vaz ca ti-ai varsat naduful...da' nu fi chiar asa necajit...pe la turci ai condus??? ia sa incerci si Romania o sa ti sa para Rai, nu alta.
Rayu, spune-ne mama mai multe, cum te simtisi in Romanica?
Salut toti poienarii, nu prea am avut timp de scris, da' va cetesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna ziua!

rayu, bine-ai revenit!!! si eu ma bucur ca ne-am vazut. imi pare rau ca nu am putut sta mai mult impreuna, da' la anu' ne organizam mai bine. iar noi promitem sa venim si cu tudor. abia astept sa ne revedem...vorba ta, mai sunt 11 luni. pana atunci pupa dacu' si bouboulina din partea noastra.

narancea, asa soferi necivilizati ca in bucuresti nu gasesti in restul tarii. si la noi mai sunt dar mai rar, si mai ales taximetristi. mie mi-a fost intotdeauna frica sa merg cu masina prin bucuresti...ai mare dreptate in rationamentul tau. astia suntem nene, niste animale nepasatoare...

eu am fost azi ca culeg "autografe" ca tot era vorba despre ele, de la fosti colegi de munca (mi-am facut lichidare cu alte cuvinte). de luni merg la birou.

mai vorbim noi!

unu
doi
trei

Mergi la inceput