Sus... in Scandinavia (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bon matineu
Mei numitii, Pegasis si tata lu Toma, ce vorbiti voi aci ccc cifrat, haaa??? Ce-i aia "pi"??? Hai c-aia cu morcovii am inteles-o si Carmen, tinem pumnii acilea sa "scoti productie de pe tarla"!!!
Albici, asteptam si partea a II a de povestire, ca-nteleg ca tu ai fost mintea limpede cu apa...tztztz..
itsmenuto, daca faci o pauza la invatat, zi-ne ce a gatit husbandul de l-a umbrit pe maestrul Bocuse Ahhh...abia astept pozele.
Asa deci, lena s-a dus cu ploaia in Romanica (am inteles ca ieri a fot o furtuna zdravana pe mare si la sol, cu virtejuri de nispis si corturi, scaune si alte objecte de mobilier de pe la terasele litoralului romanesc...da' de unde sa aflam, ca arborici trage chiulul!!! Ca si altii...

Edit: c-am vazut-o pe charlie (ce aiurea cu mesajele astea moderate care apar retroactiv si, uneori, nici nu le vezi. Mai bine ar aparea la ora la care li s-a dat drumul, nu??? Nu stiu cum e cu maritisul la ambasada, dar nu-i mai usor daca v-ati casatori la Primaria komunei??? Imi dau cu parerea, dar sigur "suiedezele" o sa-ti dea mai multe amanunte!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

3,14

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tata lu Toma

3,14

_

Deci imi sugerezi finut, ca tre' sa iau neste lectii de numerologie, da???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza in poienitza!!
Dragii de voi,ce dor mi-a fost de cafelutza din poiana!
Care se indura si-mi face si mie un rezumat,stirile Poienii pe scurt,ce s-a mai intimplat ,cine s-a mai maritat,cine s-a mai certat pe la ZZ,sa fiu si io la curent bre????
In primul rind ,vikinga,,bine ai venit la noi,era timpul!!Sedere placuta printre scandinavi!
Lilutza,iaca am venit sa pun biciu pe ei,in cazu in care ai obosit luna asta,cva am citit ca daca nu era mata ,se alegea prafu si pulberea de poiana!
narancea lasa dreac sticla aia,unde te crezi ,in Berceni?
Adelutza ,abia astept sa ne vedem ,sa ne auzim ,sa vorbim!
itsmiutza,neaparat poze si mai multe povesti ,si sa vaeti grija p'acolo de Mihaela noastra!!Pupici la toate canadezele!!
tatalutoma,senchiu senchiu,de buna primire,..aaa,pai te cunosti cu Pegasisu Carmen?Dice nu ne-am vazutara prin Bucuresti??Ar fi fost haios sa bem o bere pe vreundeva,d'aia adevarata,nu poshirca d'asta virtuala!
lirisule,poza aia nu am comentat-o ca e prea de tot,apucaturile lu fi-mea sint de-a dreptu scandaloase
doruletzuuuuuuuuuuuuu????Tot grasa si frumoasa???
Oare o fi nascut motzata noastra,Katarina??Nu mai sint vesti de la ea??
Extrema mai ne viziteaza??
Marutza ???
Haideti bre,rezumat,fie-va mila de un biet poienar abia venit din Roumenia!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma
3,14

Lil, e vorba de parfumul "Pi" de la Givenchy.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Carmen, ce ne facem ca s-au prins astia ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
tatalutoma,senchiu senchiu,de buna primire,..aaa,pai te cunosti cu Pegasisu Carmen?

Aaaaa... l-am cunoscut pe tatic absolut accidental , din intimplare , nepremeditat si neprovocat (si mai ce vreti voi ) la intilneala din decembrie anu' trecut la WTC in Bucuresti. El era big star si eu pufarete cautator de autografe...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

"El era big star si eu pufarete cautator de autografe..."

Acu', nu cumva, sa bateti apropzituri despre relatiile dintre staruri si fane ca epoca flauarpauar s-o fo' dus demult.

_

Mergi la inceput

ahh...multumesc de lamuriri Zau ca nu ma ducea capu' sa fac legatura cu postu' cu mirosuri!!! :-)))
Rayu, din cite tiu io minte (da' nu te baza pe mine) nu s-a-ntimplat nimic remarcabil prin poiana. Prin preajma a fost un subiect interesant cu repatriatii la care pretenu' narancea a contribuit si el cu neste sticle ...si culmea n-a luat, in schimb, nici o poseta-n cap!!!

Mergi la inceput