Sus... in Scandinavia (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ia zi , de ce ai lasat poza asta fara comentariu??!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaa e rayu pe forum ! bine ai revenitara printre noi, ca si uitasem de tine ......

alba atzi baut cu halba ??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

rayu, bine ai venit!
liris mi-ai luat-o inainte, si mie mi-a placut poza aia, da' si aia care a pus-o lilanda ... de fapt mi-au placut toate ... rayu, mai povesteste mama

cred ca la sf de saptamana avem si pozele mihaelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hola pipal, am venit si eu sa va salut repede (m-au tinut azi astia toata ziua cu 'n cap).

Sa va zic si eu 2 vorbe despre mica adunare de ieri: Mihaela este o dragalasa, copila Diana e absolut minunata, cuminte si frumoasa si inteleapta ca un om mare (noroc cu ea ca ne-a aranjat si pus la pozat, ca altminteri noi ne luaseram cu si ramaneam nepozati). Si Albosca e tot fata de nota 10, de pe ea o cunosteam dinainte asa ca n-a mai fost nici o surpriza. Si sotii lor sunt tot de nota 10, numa' cam tacuti (sau poate nu, da' la cat ne-a mers noua, cele 3 gratii gura, n-au mai apucat saracii sa scoata un sunet).
In concluzie ne-am distrat bine (zic eu, care gazda fiind sunt bineinteles subiectiva).

V-am pupat pe tulemond, seara buna!

Mergi la inceput

ah, am uitat sa-i spun "Bine ai venit!" lui Rayou! We missed you! Si toata lumea a chuilit si si-a facut de cap cat ai lipsit, asa sa stii!

am editat sa zic ca pozele sunt foarte frumoasa, iar Boubou, ca de obicei, o mare figura!

Mergi la inceput

narancea, hai sa o parasc pe Alba, ca vad ca ea se fofileaza si nu-ti da raspuns! Ei bine, afla de la mine ca Alba a baut....APA !!! (ca cica ea era la volan ) Si nu din halba a baut apa, ci din pahar! Scuze ieftine, de altfel, banuiala mea e ca Alba pur si simplu nu bea!!! Socant , stiu, dar adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Rayuela sunt mai noua aici in poienita te salut si-ti spun si eu bine ai revenit. Frumoase tare pozeleeee acum ce m-am delectat cu ele, numa' mamici frumoase, copii si mai si care va intrec si petreceri una dupa alta Super!Lena cred ca se dezmorteste acum la soare, ehei ce bine i-o fi:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Buna dimineata! Rayu, bine ti-ai revenit!!! Frumoase pozele si frumoasa vacanta ati avut! Ti-am simtit lipsa dom'le... noroc cu lilanda ca s-a mai tinut cu biciu dupa noi, ca altfel dezertam in corpore in vacante care mai de care...

P.S. tatic de toma, ce crezi tu ca si-a cumparat husbandu meu simbata? Pi, ca cica miroase bine... Eu n-am avut nici o contributie in luarea deciziei...

P.P.S. Mi-am cumparat si eu my very own tarla de morcovi. Am aplicat pentru o noua slujba si saptamina asta sper sa ma cheme la interviu. Aoleu in ce m-am bagat... Ca vorba aia: tine-ma Doamne jos ca de sus viu ca glontu'...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Mameeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, ce aglomerasao in poiana ! Se vede ca s-a intors mama laiu ...
Soaielezbianveniuatulmond !!!

v
ps.Liris, nu mai intru in amanunte cu Parisu da' imi place ca acolo ii zice "soasantniof"
pps.Pegasis, iarna miroase si mai bine.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput