Impreuna, Timisoara! (15)
Raspunsuri - Pagina 4
Mirona spune:
Ana ...ce bine ca nu ne-ai lasat ... mie un dor de tine ...
Nu ne mai fierbe atat ... vii la intalneala? Zii DA, hai zii DA.
In privinta Luanei ... nici nu trebuia scris numele alaturi de poza ... as fi recunoscut-o oricum.
Ai facut-o singura???? Unde-i Marius in chipul ei???
Ce e neobisnuit .... avea 7.5 puncte cand am intrat eu pe site.
Am votat, s-a luat votul in considerare, mi-au spus ca o pot face doar o singura data pe zi ... si la iesire vad punctajele -> Luana avea numai 6.8 ... sau asa ceva.
Iar incepem?
Parca asa a fost si cand le-am votat pe Ines si Eva. Mai era si un baietel ... nu mai stu al cui. Sorry.
Ce se intampla?
Miro
My ticker
Ana68 spune:
Saru-mana la Miro si Giova pentru vot...!!!!
Miro,nu stiu daca am sa pot veni vineri...Am sa mai vad....Daca vin va anunt eu....Cu votatul nu stiu cum sta treaba,dar e bine atat timp cat votati....Multam' mult!
Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Albi` spune:
Votat mumoasa lu' mama cu nota 10
Mey fetili... cica s-ar fi zis la stiri ca umbla prin Timisoara un nebun care impusca oameni cu un pistol cu aer comprimat.. cica pana acum ar fi rant grav vreo cativa... Si nu reusesc sa-l prinda, cu toate ca umbla prin zona politiei.... (?!?!)
Voi ati auzit ceva despre asta?
Aveti grija de voi, dar mai ales de pitici si burtici...
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Mirona spune:
Ana ... am mai bagat un vot (is acasa in pauza de masa ... deci am schimbat calcu) hi hi hi
Da. Albi ... asa e. E si aproapre de noi faza asta. Am auzit si noi la stiri dar sa speram ca-l vor prinde.
Auziti fetelor ... terasa pe care ne-om intalni vineri e FFFFF aproape de Politia de pe Circumvalatiunii ... ne va despartii o ditamai intersectia de omul cu luneta. Gluma-i gluma pan se prinde.
Doamne Fereste!
Miro
My ticker
alexa00 spune:
Salutari
uite acum am ajuns si eu la lucru dupa ce am stat de la 5.30 la 1.20 la pasapoarte!Macar am depus actele!!!
Bai dar e nebunie maxima acolo!!!!
Am fost asera la Cargo.Mi-a placut mult de tot.
Numai bine,
Alexa
andanii spune:
Ana am votat si eu pentru frumoasa ta cu 10, maine mai votez .... pana cand se mai voteaza ??
nu am stiut de Cargo, as fi mers si eu
abia astept sa se faca luni sa plec in concediu ..... nu mai pot, nu mai vreau la lucru
s/ar putea sa apar si eu la intalneala vreo ora, sa ne cunoastem inca nu stiu sigur, dar va anunt eu
va pup pe toate
andanii
mitzuka spune:
Ana...am bagat si eu un vot....
Albi..cum de intri asa rar..eram obisnuita cu tine cu multe raspunsuri....
Bine ar fi sa ploua un pic ca imi explodeaza capul!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
gabirus spune:
Am fost la dr. Suntem bine, cuminti. Daca nu iesim pana atunci, vineri seara mai mergem la un control si sambata mergem la spital ca e dr. de garda.
Asa ca Ana, deja trecuta fiind jumatea saptamanii si de prins sapt viitoare nu prinde - deci iar ai nimerit-o
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, DPN 7.8
POZE