Impreuna, Timisoara! (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Simina, am scris in capitolul anterior ca ave(a)m oarece troubles in Paradise si deci imi cam lipseste dispozitia...nu vreau sa va amarasc si pe voi
Inca nush unde o sa ajungem, vin asa.. una calda, una rece... din toate partile... Si la fel si starile mele...
Sa stii ca am admirat pozele lui Deian, e un copil de revista, beeeeey !!! Ia baga tu ceva poze pe la concursurile astea online! Poate ii faceti pe toti piticii de pe topic "fotomodéi"

A propos, Gabi, pana cand tine Saturnul asta?!? Ca simt ca ma macina marunt... Sau poate ar fi mai bine sa-mi zici de cand a inceput si cat tzine... Sa vad daca [,] coincide cu inceputul negurilor mele, sau dau vina degeaba pe el
Si dupa ce trece Saturn, ce vine? Ceva muuult mai senin si calm... sa fie liniste si pace... sper

Doris, poate mai buhaim dupa ce te mai odihnesti

Miro, buha de serviciu, pe unde-ai umblat zilele astea?

Ana, las' ca avem noi grija sa castige ACDS-sta mica

Gio`, cum ati facut cu apartamentul, pan'la urma? Eeeee baiat cuminte Marco, asculta de mami Ce altceva mai vrei? Cred ca tati se oftica de numa' ca ii zicea acu fro cateva luni se stea linistit si sa nu supere pe mami

Alexa, sa stii ca asa e vara, peste tot; mai ales in august, ca vin "spaniolii" si "italienii" in concediu pe-acas' si isi schimba si pasapoartele cu ocazia asta...

Va pupez pe toate

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eee, ALBI e ofticat rau Clau pe bebe, dar lasa ca dupa ce loveste, il vede si simte si el.
Mult nu mai are de asteptat.Azi la birou misca de numa, l-am chemat, a stat cu mana pe burta dar nu a simtit nimic.

GABI deci Lucas ramane in burtica pana la 40 sapt.!!!
ce cuminte si ascultator e.
Tinem pumnii pe sambata.

Cu ap. nu am mai gasit nimic, foarte putine cu centrala.Am vb. cu tanti de pe Orsova si maine mergem sa-i dam ceva bani ca sa ne tina ap., sa fie sigura ca, cu data de 15 aug. semnam contractul.

Fetelor cam cat costa o saltea relaxa dubla, pt. pat de dormitor?
asta a lui tanti e tare urata si cand am auzit ca a mai stat si baba paralizata in patul ala si ca facea pe ea, am zis ca trebuie sa-mi cumpar una noua.

Plec si eu acasa, va pup pe toate si ne auzim maine.

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Ana un vot si de la mine pentru papusica ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,

Saru-ma Miro,Albi,Simina,Andanii,Alexa pentru vot....!!!!
Albi si Miro,si eu am vazut la stiri de teroristu' ala cu arma...Tot asa am inteles si eu,ca s-a intamplat cu tragediile undeva in zona Politiei,deci pe la Take Ionescu....Miro,terasa asta Texas nu e la intersectia Circumvalatiunii cu Bogdanestilor?
Alexa,spre rusinea mea tre' sa te intreb:tu esti cu ID daniela_nadasan?Deci cu tine am vorbit? Ce fain ca ai fost la concert...A fost o vreme cand nici eu nu pierdeam vre-un corcert in Timisoara,dar Luana nu era in plan atunci....
Andanii,concediu placut!Unde planuiti sa mergeti?
Simina,si eu patesc dureri de cap de la caldura asta....zau ca nu-i a buna!Hai sa dam cu un dansul norilor sau a ploii,poate nu ne mai ocoleste!Ce face Deian?
Gabi,incep,pe bune ,sa ma sperii singura de mine....Brrrrrr!!!!...Hai,ma,ca doar n-oi avea darul premonitiei....!!!!
Giova,eu habar n-am de costul unei saltele noi....Am vazut un magazin de asa ceva pe str.gen.Dragalina,aia de merge tramvaiul direct spre gara,undeva aproape de gara....Daca ai chef poti merge acolo sa vezi un pret....Are si d-alea late rau,de incap 4 insi sa doarma...Ce dragut ca bebelica se agita,e sportiv...hihihihi...las' c-o sa aibe tata-su de firca cu el,sa-l linisteasca,cand o fi mai mare si o sa te loveasca de o sa cam doara....sa fie sanatos!
Dragelor,va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasti spune:

Astazi e ziua orasului Timisoara.
La multi ani Timisoara, la multi ani domnului Ciuhandru, la multi ani tuturor timisorenilor!

PS - Succes baietilor de la Poli in meciul de asta seara cu Juventus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Multumim, Nasti, pentru urari!!!
Asa este...
Azi e

ZIUA TIMISOAREI!!!!

La multi ani, orasului meu frumos, in care m-am nascut, in care am copilarit, mi-am trait frumos adolescenta, mi-am realizat planurile de viata, mi-am gasit jumatatea, si tot aici am adus pe lume, o printesa...
Sa traim mereu in pace, in armonie, toti, sa fim mereu
FRUNCEA!!! IMPREUNA

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Am uitat!!!

HAAAI POOOOOLIIIII......................

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

HAI POLI!!!
La multi ani! Timisoara.

multumiri nasti - dragut din partea ta. Cand e ziua Focsaniului ... sa-ti putem intoarce urarea?

Ana din pacate era vorba de politia rutiera ... deci tot langa terasa noastra va fi lunetistu. Nasol.

Fetele ... haideti cu lista: Cine vine sigur la intalneala???
Ia dati cu PM-uri in mine.
FAC LISTA CU FETELE CARE VIN LA INTALNEALA. ROG PM, sau anunt aici.

PS. Pentru cine e interesat: asta seara la ora 22 pe canalul National Geographic va fi un reportaj SUPER FAIN. Vreau sa-l inregistrez.
Se numeste: IN PANTEC.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Fetelor ... cele care nu sunteti la meci ... are careva posibilitatea de a-mi inregistra reportaju acela?

Video al meu ... a luat-o razna ... inregistreaza numai pureci si ... din cand in cand imagini ... dar alb/negru.

Va rog eu mult. Poate careva?

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

giova eu acuma doua luni mi/am laut saltea pentru pat de dormitor relaxa ortopedica, cica e cea mai buna, dormim tare bine pe ea, nu ma mai doare spatele deloc , inainte de a ne face patul in dormitor aveam o canapea, si ne trezeam intotdeauna cu niste dureri de spate ca abia ne indreptam ... si am dat pe ea 5 mil la metro, era la oferta (dim 1,60x2,00)
ana mergem in concediu la mare in grecia, la Olympic Beach, abia asteptam sa plecam
doris azi am fost tare, tare ocupata la lucru , de aceea am tacut toata ziua

nu mai stiu la cine ce sa scriu , inca nu va stiu prea bine pe toate
sper sa ajung la intalneala vineri seara, desi nu prea stiu pe unde e terasa asta ... dati si voi o locatie mai exacta care stiti sa vin la fix sa nu bajbai pe acolo

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput