Constanta la apel (43)
Raspunsuri - Pagina 7
BDana spune:
Hop si noi. Nu prea am mai scris ptr ca al meu copil este tare agitat. Ma omor sa ii gatesc zilnic, degeaba, insa, ia 2-3 lingurite si apoi se pune pe plans si priveste pofticios spre tzatzi. Transpira foarte mult si a facut o iritatie tare urata de la caldura-transpiratie, zici ca i-am dat drumul printre urzici. Mi-e tare mila de el, dar pe el nu pare sa il deranjeze. Oricum arata tare nasol.
Nu stiu cum mai este prin tara dar pe litoral caldura nu a trecut, ba din contra, ca saptamana asta parca nu a fost niciodata.
Va pupam pe toate mamicile si pe toti copilasii
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
Cornelia spune:
Scriu repede sa nu ma lase Net-ul
Azi avem o sarbatorita: La multi ani Oana! Multa fericire! Petrecere frumoasa si pupici lui Paul!
Crig, ne bucuram ca ai vesti bune! Pupici multi, multi Mariucai!
Si Stefan e plin de bubitze!!! Transpira intr-una si mananca putin. Maria in schimb, ar manca si in somn . S-a trezit azi noapte, a avut un cosmar. Se speriase de ceva, nu mai vroia sa s euite la peretele ei pictat din camera, zicea ca ii e frica...si deodata pune-te pe plans tare, tare: "s-a terminat mancareaaaaa!" .
A, tot azi, Maria implineste un an de cand ... merge!!!!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
lizuca spune:
La multi ani, Oana! Parca mai an faceai 30 de ani! Sa te bucuri impreuna cu cei dragi de sanatate si prosperitate!
gabi & alisia (2,7 ani)
BDana spune:
Oana, la multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Pupici Mariucai, care are o grija mare sa nu cumva sa ramana fara mancare.
Poze
sinzi_ana spune:
Neata...
LA MULTI ANI OANA!!!!!!!
Noi fuseram pe afara si David a ajuns acasa de parca a facut dush!! Fleasca nu gluma....
Si face cam moale...acum nu stiu daca de la caldura sau a luat ceva de la un prieten care are nu stiu ce gastroenterocolita...
Acum ma pun si pe modificat listuta!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa
laura111 spune:
Oana, La Multi Ani fericiti !
Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o aniversare minunata alaturi de Petre si Paul !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
loreen spune:
Oana "La multi ani" petrecere frumoasa alaturi de barbatii vietii tale si prieteni.
Jone tare de tot chestia cu suzetele...PArca as vrea si eu una din alea...
Eu nu ma pot plange de caldura ca am ...aer conditionat,insa nu si afara.Ma scurg usor,usor de caldura prin parcuri...MAcar de-as mai slabi asa...
Dana si finutul meu care are zece luni s-a pricopsit cu o sudamina urat de tot pe fundulet si maica-sa e disperata.A incercat cam de toate si zicea sa-l mai dea si cu violet de gentiana,poate poate.
Mamicutele cu bebelusi poate ma jutati si pe mine cu o sugetie ca sa mor daca-mi mai aduc aminte de la Bianca...Vreau sa-i bag biscuiti in piureurile de fructe si nu stiu de care sa-i iau.Stiu ca erau niste buscuiti pentru bebe de la Jotis,insa nu stiu de unde sa-i iau,iar daca nu sunt ce altceva sa-i dau...Apoi cand sa-i dau cereale si de care ca ma tot chioresc la ele insa nu stiu care si ce,ca mi-e frica sa nu interactioneze cu laptele praf care il dau.MAi toate cerealele gustoase sunt facute cu laptele firmei respective,iar eu ii dau Similac...Multumaesc mult inainte...
Ne mai intalnim duminica prin parcuri?
Loreen cu Biancasi Delia
Botezul,Scaldatoarea
Baita din cada mare
jone spune:
raportez:
46 grade la soare!
acum e suficietn de cald si ptr mine.
la multi ani oana si vremuri mai bune!pe toate planurile.
loreen eu am cumparat biscuiti simpli(se cheamau inainte populari) i-am macinat si amestec cu mar ras.
dar intai am gustat biscuitele sa nu se faca clei in gura.si sa nu fie f.f.dulci
jo si alexandra
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
poze noi care dovedesc ca o invat pe alex sa faca frumos la aparat:alex la 5 luni
BDana spune:
Loreen, acum am avut timp sa ma uit la pozele voastre: mai, dar e super dulcica bubulina ta. Multi
Poze
sinzi_ana spune:
Loreen eu ii dadeam bicuiti de la Hero pt bebelusi de la 4 luni fara gluten...Ii gaseam la mega image, nu stiu daca mai au...
Cred ca ajugem si noi duminica in parc!!!! Semnam condica...sper sa se mai racoreasca...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa