Constanta la apel (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

hello!
Sunt nou venita pe forum. Ma numesc Dana. Nu am copii, in schimb am doi nepoti(unul chiar finut)Andrei(3 ani) si Andreea(5 ani) care pot spune ca sunt ca si ai mei.Ii iubesc la nebunie. Pot face parte din randurile voastre in aceste conditii?
Am aflat despre forum de la Tania. Stam in acelasi cartier.
Cam atat despre mine...pe parcurs ...mai multe amanunte.

Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna dimineatza duduci

la iarna o sa ne plangem ca e prea frig.
fac si eu haz de necaz

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
poze noi care dovedesc ca o invat pe alex sa faca frumos la aparat:alex la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata...am iesit si noi un pic afara sa murim de cald!!!!!
cand am intrat in casa, sa murim de frig!!!
Adevarat ca aerul conditionat e cel mai bun prieten al omului...mai pot si eu sa respir!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
Am intrat doar sa va spun ca Sebi este ok! De doua zile papa ff bine (sper sa nu-l deochi! si sa tina minunea mai mult de trei zile!) si ca bonus pt toate zilele de suferinta, acum are si 4 coltisori de maselute in plus!

Eu sunt f ragusita si rezist cu greu la caldura asta....
Aseara, la ora 21,30, eram in mare, la Modern. Sebi chiuia de bucurie si cred ca vom repeta figura si in seara asta, ca doar asa ne mai racorim si noi un pic!
...Asa ca va invitam si pe voi la o baie nocturna in mare!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mav cred ca ne inscriem si noi la bai nocturne, ca imi e si aiurea sa ies din casa pe caldura asta...
Sanatate multa lui Sebi si pofta mare!!!!
Nici David nu prea are chef de mancare pe caldurile astea...dar ma tin cu farfuria dupa el...ce sa fac?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

noi ne-am intors de la plaja.
e mult mai bine pe malul marii.
alex a facut nani de 2 ori si mami (adik eu) am facut baie de mii de ori.
e apa calda si e cam ciorba are tot felul de gunoaie in ea.si asta ma cam mira ca de obicei aici nu erau probleme.

acum facem sauna in casa.

jo si alexandra

poze noi care dovedesc ca o invat pe alex sa faca frumos la aparat:alex la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

'seara buna!
Dana, bine ai venit printre noi. cum sa nu poti face parte din gasca? noi primim pe oricine. daca e prin zona Sinzi o sa te treaca si pe listuta.
mie imi crapa capul de analizat site-uri asa ca acu va parasesc rapid.
o seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara la toata lumea!
Crig, sanatate multa Mariucai! Ne bucuram ca ati venit cu vesti bune!
Dana, bine ai venit printre noi!
Mav, felicitari lui Sebi mic si chinuit, auzi, si bolnavior si cu maselutele pe drum, ce chin pe bietul piticut!
Fetelor, eu am Pillates pentru gravide. Recunosc ca nu am facut decat vreo 3 exerciti, apoi mi-a fost teama sa nu fac vreo boacana(pierdusem o sarcina cu cateva luni inainte-nu de la Pillates, insa!)
Cornelia, mi-am clatit ochii pe pozele voastre si...aveti niste copilasi frumosi-frumosi... Stefan este scumpic foc iar Maria este o dulceata si o frumusete!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
o noua zi de sauna.....nu conteaza, face bine la slabit!
cica de diseara ploua, numai bine ca sa strice week end-ul....cind vreau si eu la plaja!
o zi racoroasa si senina va doresc!

Mergi la inceput

buna dimineatza

daca sunteti nehotarate ce model de suzeta se potriveste copilasului drag si scump uitati aici o prezentare: (eu sunt deja sub masa}
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vip3v/detail?.dir=/.5e30&.dnm=5b5b.jpg&.tok=phOMXBDB.53aOlEp&.src=mail

stiu ca eu sunt altfel decat restu dar pot sa recunosc ca imi place caldura? am indurat prea mult frig mult prea mult frig la un moment dat si mi-a trebuit 2 ani ca sa imi revin, si nca mai umblu prin casa in sort scurt bustiera si.... totosii de lana (nu aruncati cu pietre)

asta iarna cand ma vedea mama doar cu o bluza pe mine si afara era un ger de crapai (mai ales la braila) nu ii venea sa creada ptr ca de obicei aveam maieu, tricou,bluzitza de bumbac, maleta, ploover de lana, fular de mii de metri.

jo si alexandra

Mergi la inceput