Constanta la apel (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Heiiii! Noroc cu Cornelia... ocupata-ocupata, dar ne-a amintit de OANA!

LA MULTI ANI ! FERICIRE SI SUCCESE!

OANA ESTE DEJA VETERANA PE ACEST TOPIC(FORUM), spun asta pentru cele mai noi, alaturi de LAURA111, ROXANA, CORNELIA.......
Sa nu cumva sa ne parasiti..... ca aveti deja calitatea unui vin bun... vechi si foarte bun!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Saru'mana pentru informatii...La Bianca eram foarte relaxata ,acum parca am mainile legate si ma holbez la toate etichetele sa vad nu care cumva ceva...Zici ca-s o nebuna paranoica...

Bdana multumim de complimente...

Loreen cu Biancasi Delia

Botezul,Scaldatoarea
Baita din cada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Seara buna dragelor!
La multi ani Oana, tot ceea ce iti doresti sa se implineasca.
Jo draga suferim de aceeasi boala "totosi de lana" vara, daca nu fac uz de ei cateodata fac uz de Indometacin supozitoare pt anexita.
Pentru acele nasuferite bubite de la caldura eu o dau pe Alex cu preparat Petrini - cumparat de la o farmacie din Tomis 3, la parterul unui bloc cu 4 nivele- este singurul loc din oras unde mai prepara asa ceva si, chiar este buna.
Loreen exista la Nestle cereale fara lapte pe care le poti adauga in laptele formula, cat despre biscuiti pe langa populari eu i-am dat Alexandrei si petit beure.
Dana, bine ai venit!
Camelia si Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia sa ti-l dau pe sclifosila al meu cateva zile, care se trezeste spunand " nu vreau sa mananc!!!!" hihi...
ma relaxez si eu cu fetita ta!!!!
David nu prea stie ce e aia notiunea de foame...uf...a inceput sa manance mai bine ca tine santaju!!! ca altfel nu stiu ce faceam...hihi...
am fugit,...ce frumos e afara, a inceput sa bata putin vantul si azi am scapat ieftin in satul de vacanta, david nu a vrut decat o jucarie cu lumini...haha!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sanzi, nu e prea placut nici sa auzi toata ziua" "Vreau sa mananc ca mi-e foameeee!" sau doar "ca mi-e foameeee!" (pt. ca era bazaita, mama i-a spus: nu mai plange, zi ca ti-e foame - si de atunci, o tine intr-una: "ca mi-e foame!" )

Loreen, i-am luat si eu body colorat lui Stefan. Dar nu avea decat pt. 3-6 luni (care mi s-a parut mic) si pt. 9-12 luni. I l-am luat pe cel mare, nu l-am probat inca, dar sper sa intre la apa .

Azi am fos tla controlul de 3 luni. Are 6,5 kg si 65 cm. Mi-a zis ca nu are importanta ca mananaca putin, daca a crescut asa de bine, inseamna ca atat ii trebuie.

Dar avem o problema cu canalul lacrimal. Ii curge ochisorul intr-una. I-am facut masaj, l-a spalat cu ser fiziologic si atat. Pediatra mi-a recomandat-o pe dr. Avram. Brrr!!! Nu mi-a placut! Si miercuri ne-a programat la dezobturare. DOar ca eu nu ma duc. Vreau sa mai astept. Poate ar trebui s aii fac analiza secretiei, s avedem la ce antibiotic ar reactiona. Cred ca ma duc la alt oftalmolog, sa vad ce imi zice.

Hai ca m-am intins si intrasem doar sa va zic de MAria mancacioasa

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia spune-i ca daca ii e foame sa isi prajeasca un ou ceva...si poate se descurajeaza!!!! Hihi...
Poate mananca asa de plictiseala...incearca sa o implici in mai multe activitati...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Cornelia, dexobturaraea nue mare scofala si nici macar nu doare. plus ca e cu totul altceva decit o infeciie bacteriana care poate ceda la antibiotice. asa ca te-as sfatui sa asculti de sfatul pediatrei. pupici grasunelului si fomistei!
Crix voi ce mai faceti? Alexia e la neptun?
va pupam pe toate si va dorim un week end linistit!

Mergi la inceput

Buna dimineata, iar ne-au pacalit cei de la meteo (nu a plouat).
O zi buna si mai racoroasa!!!
Camelia si Alexandra

Mergi la inceput

Cornelia, si noi am apelat la serviciile d-nei dr. Avram si totul a fost OK, inainte de interventie trebui sa faceti tratament. Mai bine acum decat mai tarziu cand realizeaza ce se intampla. Bafta si curaj fiindca nu doare deloc, mai ales ca o vei seda inante de inteventie, noua ne-a dat Romergan si nu au fost probleme.
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

poate ca dau un raspuns pe langa dar un pic da lapte de la tzitzi i-ai pus in ochisor?

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
poze noi care dovedesc ca o invat pe alex sa faca frumos la aparat:alex la 5 luni

Mergi la inceput