Constanta la apel (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Tatiana, m-am delectat cu pozele tale de la munte, extraordinare, eu cand aud de munte innebunesc, dar de fapt e normal, nu? stam la mare si deci ne-am saturat de ea, ducem dorul muntelui.. Am vazut ca Bia manca inghetata, nu ai avut nici o problema cu ea din cauza asta? Eu i-am dat lui Paul si dupa aia a cam behait in seara respectiva. Pupici si sanatate!
Laura tortul de la ziua mea a fost de gelatina si cu fructe, am luat reteta de pe net, si am facut-o de mai multe ori, mai ales vara este foarte potrivit ca e racoritor pe caldurile astea. Daca vrea cineva pot sa scriu reteta aici.

See u ,

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Va salut si eu.. scuze ca am disparut asa si nu am mai dat un semn de viata cam demult, dar am inceput si serviciul, si acasa nu am timp deloc.. Iar la servici, nu stiu din ce motiv, pot sa citesc pe DC, dar cand sa scriu un mesaj mi se blocheaza calculatorul.. Acum incerc din nou sa trimit mesajul, sper sa ajunga..

Noi suntem bine, Menny creste si se agita din ce in ce mai mult, am avut si o mica viroza, dar a trecut.. Ce e prost ca nu stiu cum si de unde, dar are giardia.. nu avea pofta de mancare, facea des kk.. am facut tratament cu giardinocid, un extract natural, am refacut coproprazitologic-ul si asteptam rezultatul.. Sper sa fi trecut, desi din cate am citit se scapa mai greu.. ce ma supara e ca il spal de nu stiu cate ori/zi, si totusi. . La mare nu l-am dus, acum e plin de bubitze, am tot sperat ca sunt de la caldura, sper sa-i treaca.. La inceput i-au aparut pe gat, dar acum are si pe maini, si pe picioruse, unele sunt mari, rosii, dar cele mai multe sunt micute.. o fi altceva?

Dar cel mai neasteptat lucru ce ni s-a intamplat este ca sunt din nou gravi.. 2 luni, DPN va fi la inceputul lui martie..
A fost ceva neprogramat, stim ca va fi f. greu cu 2 copii mititei, dar ptr ca eu stiu cat de greu am reusit sa avem primul copil, ne-am hotarat sa-l facem si pe al doilea, asa repede..

cam atat.. sper ca toti copiii si bebelusii sunt bine, ca si mamicile si viitoarele mamici..

Cali si Menny (27.09.2004) si bb ( martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bea75 spune:

Roxana multumesc de sfat,nu stiam de Sprite dar i-am cumparat,ii scot acidul si chiar ii place.suntem mai bine,azinoapte nu a facut febra,dimineata avea bubite si pe fata.sper ca sunt ultimile.abia astept sa -si revina.a mancat o banana la pranz,aproape nu-mi vine sa cred. pupici de la bb claudiu

community.webshots.com/user/beatricemb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Bea, imi pare tare bine ca a functionat - da-i in continuare si pofta buna, sa mincati mai mult!
Cali wow.....felicitari!!!! iti va fi un pic greu dar dupa ce cresc un pic va fi super ptr ei amindoi si mai ales ptr tine! pupici!
Tatiana, imi pare bine ca Biutza e mai bine. sa se faca bine repede de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu stiam nici eu ca Sprite rehidrateaza....am sa imi cumpar si eu caci vreau sa renunt la Cola (care deshidrateaza, nu?)...
David a invatat tare bine sa dea la pedale si face tot felul de figuri cu tractorul...si imi e mai usor sa il iau in parc acum...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cali, felicitari.si eu ma gandeam sa mai fac unul cand face razvan 1 an(adica sa-l concep), dar eu de doua luni nu am mai luat bani pe CO.am depus declaratia pe 13 luna trecuta si nici pana azi nu au intrat banii.si ce ma fac daca or sa fie 2?stau intr-o mare dilema.desi asa ar creste amandoi si s-ar juca.

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Cali felicitari!! Chiar ca ai curaj...dar se poate...uite ce tare o admir eu pe Cornelia!!!

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi, da, cofeina din coca cola deshidrateaza.
Tatiana, tare imi pare bine ca Biutza e ok.

Mergi la inceput

Am pus poze noi...jos la semnatura...
Ce plictiseala..imi e lene si sa spal vasele si sa ma apuc de gatit

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

roxana nici-o problema
oana vreau eu reteta