Constanta la apel (43)
Raspunsuri - Pagina 14
loreen spune:
Cali felicitari...si sarcina usoara...E greu asa este,eu de multe ori ma intreb cum e mai greu cu doi mici la diferente mici sau ca mine cu o capra mare sio tona de probleme si junioara care-mi papa ficatii cu lingurita chinezeasca...
Mai nu stiu ce sa fac...am fost azi la dr.pediatru sa-mi spuna daca visez sau nu cute lipsa la fii-mea pe picioare.S-a uitat femeia la copchil si in final mi-a dat trimitere la Euromedica pentru echo la sold cu recomandarea unei anumite dr.Pandrea.MA duc pana acolo si aia de la receptie imi spune ca aceea dr. nu lucreaza acolo ci doar facea echo la bebelusi,insa nu mai vine decat daca o caut eu nu stiu pe unde si ca ma costa 600.000 lei ca nu mai sunt gratuite echo nici la bebelusi.Sa mor nu alta auzi 600 mii.Problema e daca am motive serioase sa dau atatie bani pana la urma sau sunt barzauni de-ai mei.Nici nu stiu cum sa procedez...Aveti cumva vreo idee?
Tatiana unde ati stat...la pensiune turistica sau la cineva.M-ar interesa in ideea ca merg cu bebe strumf ...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
Baita din cada mare
sinzi_ana spune:
Loreen, daca e suspiciunea cat de mica, nu te uita la bani!!! Du-te...ca e mai important sa depistezi la timp!!! Banii astia se duc in 10 minute pe alte prostii oricum!!!
Chiar ca ce aiurea cu hackeri astia...e straniu!!!!
Tatiana, mie mi se pare ca chiar s-a incalzit, ieri seara era mai rece!!!
Va pup, noapte buna
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
nastasie spune:
neata, fetelor.sunt treaza de la 5.30 ca razvan nu a mai vrut sa faca nani..apoi s-a trezit si tati sa plece la munca asa ca am servit cafeluta amandoi.sunt un mic zombi ambulant.o zi buna!
albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Adriana pune matinalul la nani si intinde-te si tu jumatate de ora, poate adormi.
hehe da de ce va stresati cu hackerii? inseamna ca suntem importanti si bagati in seama!
fug la treaba si incerc sa revin!
nastasie spune:
roxana, razvan trage un pui de somn de obicei pe la 9, dar ieri l-am tinut pana la 12 si mi-a dormit super:4 ore.asa daca il pun la 9 nu doarme mai mult de o ora.incerc sa-l tin si azi pana la 12 desi devine tare marait si nu ma mai inteleg cu el.atunci o sa trag si eu un pui de somn.
albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)
jone spune:
si eu "lupt" cu alex in privinta somnului, dar seara.
era aseara atat de obosita ca a papat un pic si nanii.
pana acum plansete, ba ca vrea lapte ba ca nu vrea, ba vrea in fund ba ca nu mai vrea si tot asha pana la 11 noaptea cand deja eu aveam nervi varza.
aseara la 10 naniiiiii.rupta de oboseala.
sa vedem daca azi tine figura.
jo si alexandra
dadi_t spune:
Bonjurica!
Haideti la un subiect nou aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55131 (Constanta la apel 44)
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!