Constanta la apel (43)
Raspunsuri - Pagina 12
CRIXIA spune:
Salutare!
Mi-a venit odrasla acasa! Cred ca stia ca se va raci vremea. Vorbeste mai mult, e bronzata bine si alintata pe masura! Vineri, pe la ora 21 eu si Alexia faceam baie in mare si ne distram, iar duminica am fost la Delfinariu si i-a placut mult. Acasa le-a povestit tuturor cum facea pe'tele... sarea, canta, manca.
Eheee, o vad asa mare uneori!
Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com
jone spune:
eu la anu fac 31.sincera sa fiu nu prea imi dau seama cat de "varstanica" sunt.
inca ma mai duc la mc'donalds si imi cumpar happy meal.(at. cand sunt jucarii frumoase).
cand m-a intrebat sotul meu ce sa imi aduka...am cerut jucarii.atat ptr alexandra dar si ptr mine.
loreen eu deja ii dau branza proaspata de vaci.amestecata ba in piure de legume, ba cu fructe (piersica, banana)
si in primele zile am bagat-o la rasnita (am un mica care face parte din robotul de bucatarie)si sa facut crema.
liris roxana multumesc mult mult ptr cd.
jo si alexandra
loreen spune:
Tatiana frumusica foc papusica voastra...Am citit da' sa mor daca mai tin minte ,unde ati fost la munte...Noi am hotarat sa mergem in septembrie 4 zile,mai de week-end si nu prea suntem decisi pe unde anume...
Azi mi-am facut raport de concediu pentru stat acasa 2 ani...Dupa ce-am plecat de la birou am avut senzatia ca mi-am facut cerere de demisie...Nu stiu cat voi rezista acasa,desi a inceput sa-mi placa...
Jo eu vreau sa-i dau acuma sa vad in ce masura imi iese...As vrea sa am macar jumatate din curajul care l-am avut la Bianca...Ma pierd repede,ma ingrijorez la fel...Acuma mi s-a nazarit ca ar fi suspecta de displazie de sold...Nu-mi iese o cuta la numaratoare si ma gandesc daca nu cumva...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
Botezul,Scaldatoarea
Baita din cada mare
jone spune:
of cutele alea!
si eu le-am tot numarat ca ma speriat un pic dr. ca nu ii ieseau simetrice si lipsea una.
dar ... daca ar fi avut displazia aia oare alexandra ar mai fi dat intr-una din picioare?
imi spusese atunci (avea alex 1 luna) ca pe la 4 luni o sa mai verifice si ca o sa ma trimita la radiografie.
dar uite ca avem 6 luni si e totul ok.
mi-a povestit cineva despre o bebita mica care are displazie si i-a pus asha niste chiloti cu ceva tare intre picioare si parca era vorba si de ghips.dar cica nu misca de loc din picioruse.
nu stiu ce sa zic.
am intors pe alexandra de nenumarate ori pe burtica si in fundul gol ca sa ii numar cutele.singra parte buna a situatiei e ca i-am admirat poponeata goala si pietroasa.de imi venea sa o musc (eh nitel cu dinti am atins, recunosc.)
si mi se tot pare ca nu respira cum trebuie, ca noaptea nu mai misca, ca nu stiu cum se uita, si tot felul de nazdravanii care mai de care mai sumbre.
incerc sa ma incurajez singura ca trebuie sa o scot cumva la capat.
si pun mana pe telefon si o sun pe mama de ramane sarmana femeie muta de uimire de ce chestii o intreb.(de ex. am intrebat-o cand avea alex cateva zile de ce nu are gene si sprancene?e bolnava cumva?)
jo si alexandra
jone spune:
acum am vazut pozele din cada
deliei ii place la nebunie in apa!!!!!!!!
e criminala pustoaica.
si apropo de ce scriam mai jos.
mie mi-a fost frica pana acum da o bag in cada mare....
de cateva zile face baitza in cada mare.
unde se gasesc scaunele din acelea ptr baie?
si am uitat sa va zic: azi nu am avut ce face si cand am vazut ca se screme sa faca kk am asezat-o in gluma pe olita.si a facut la olita!
jo si alexandra
ADINUTZA spune:
Dragele mele,
Am intrat sa va salut, pentru ca nu prea am mai avut timp de stat la calculator.
Finii mei parca au fost urmariti de ghinion de cand au venit in Constanta, dar in sfarsit cred ca o sa rasara soarele si pe strada lor. Azi au semnat la administratia financiara un contract de inchiriere pe termen de un an. Locuinta trebuie renovata de ei, in contul chiriei pe luna in curs. Asa ca vom avea de lucru cu totii, eu voi sta cu copii si ei vor zugravi.
Locuinta este la Abator si pentru ca finutul meu nu merge singurel(v-am spus eu de ce) ar avea nevoie de un carut sport. Eu i l-as da pe al Andradei dar si ea este inca micuta si oboseste repede. Acum suntem si noi cam incurcati cu banii ca a trebuit sa ne implicam financiar destul de mult cu mutarea lor si de aceea va rog, daca aveti disponibil un carut sau stiti pe cineva care vinde ieftin sa-mi dati de stire.
Tatiana, cand erati in concediu, am pus si eu poze de la motul Biancai aici Multa sanatate, puiutei mici!
Cami, pozele cu Alex, sunt aici
Pupici!
pozele noastre: http://www.adina.as.ro
bea75 spune:
fetelor multumesc de raspunsuri,aveam nevoie sa mai vorbesc cu cineva.am fost din nou astazi la infectioase,l-a vazut si alt medic,o doctorita care a zis ca ea nu stie ce sa-mi spuna pt.ca are simptomele a doua boli -in gat varicela si pe corp rujeola.dar ganglionii nu se potrivesc decat cu cei din rubeola...cu siguranta nu are 3 boli deodata.am crezut ca innebunesc.a mai venit un medic care a zis ca ar fi vorba de varicela si ca faptul ca i-am dat antibiotic 3 zile iar apoi aciclovir i-a stopat eruptia.posibil sa fi erupt mai mult intern.copilul saracu e la a 6-a zi de febra,nu mananca nimic (abia il pacalesc in somn cu lapte si supa)iar dr.o dau de gard ideea e ca sigur est o boala virala,una din bolile copilariei.trebuie sa tinem febra sub control si sa astept in timp sa le faca si pe celelalte.concluzia o trageti voi. psalutari la mamici si pupici la bebici
nastasie spune:
jone, scaunele speciale pentru baita eu am vazut la metro si erau in jur de 300.000.pe acolo pe unde au lucrusoare de copii.am vazut cam acum vreo 2 luni dar sper sa mai aibe
albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Bea, multa sanatate! eu cred ca in maxim 3 zile o sa fiti super ok. cam asta e durata standard de facut de cap ptr bolile virale. asa ca....ma stringe din dinti si trece si asta. aaa, sa nu uit: ca hidratare fff eficienta da-i sa bea SPRITE. nu glumesc deloc, este plin de minerale si face minuni. este remediul nr. 1 in hidratare in state, ff eficient. multa sanatate!
Loreen mama ce-mi place de Delia...e super gagica!
Jone hai ca m-ai lasat si pe mine paf cu suspectarile tale... imi inchipui ce zice mama ta! imi pare tare rau ca ieri eram asa de pe fuga...da ma asteptau baietzii aia de la advertising ca pe painea calda!
Tatiana cum mai e Bia in dimineatza asta? pupici multi!
Sinzi ce faci mama ai mai eliberat ceva loc in casa si vrei tren nou? la chicco ai fost?
Cornelia multi pupici si tie si spor la treaba!
Crix pupici multi Alexiei!
ma duc la treaba, asa ca va doresc tuturor o zi frumoasa!
sinzi_ana spune:
Neata!!!!
Aseara a fost placut afara...cum imi place mie...racoare...
Dar asta nu l=a impiedicat pe David ca la ora 8 seara sa faca baie in apa....sper ca era calda caci nu am avut curajul sa o incerc!!! Oricum a iesit din apa ghetzar!!!!
DAr vad ca nu are nimic!!!
Va pupam, iesim iar la joaca!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa