Sezatoarea canadiana (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

ira, credeam ca te-a luat cascada Niagara, unde ai fost atata timp ?
Vezi ca ai ramas restanta la tricotat ...
M-am gandit eu ca nu se poate cu gratarul dar am zis ca sa intreb, sa fiu sigura . Din pacate sotul face overtime duminica pana la 12 si nu stiu daca vom mai merge la safari, ramane pt duminica viitoare .
Multumesc de sugestii !
Zuzilici, am facut si ieri tortul cu fructe, da' n-am gasit blat nici sa ma tai ! Tu de unde il cumperi ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Iertati-mi naivitatea, dar eu am auzit ca la acest African Safari sint tot felul de animale exotice, tigri, elefanti, ti se urca maimutele pe masina... Cum adica va asezati undeva la umbra si mincati????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by laurajr

ira, credeam ca te-a luat cascada Niagara, unde ai fost atata timp ?
Vezi ca ai ramas restanta la tricotat ...

Uh, ce frumos a foooooooooooost, mai vreau !!!!

Myrrha, io creca (n-am fost) leii aia nu se plimba de nebuni prin parc, au spatii delimitate chiar si pe acolo, sau cine intra la safari trebuie sa aiba testamentul facut si asigurare de viata platita la zi ? Myrrha, nu am apucat sa vad mai nimic din Toronto in afara de CN Tower, imi pare nespus de rau...Stiu ca ai scris ceva de o insulita care merita vizitata, dar poate data viitoare. In schimb cand am intrat pe autostrada in centre ville, si am vazut privelistea aia cu lacul si zgarie norii si traficul ala imens, mi s-a cam ridicat parul pe mine. A fost frumoooos....

Daca vreti sa vedeti, am pus pozele ontariene :

Niagara cea splendida : http://photobucket.com/albums/a137/scufitarosie2/Niagara/

Marineland unde Sofie a vazut balenele ucigase si belugile si delfinii cei dragalasi :
http://photobucket.com/albums/a137/scufitarosie2/Marineland/

Toronto CN-Tower :http://photobucket.com/albums/a137/scufitarosie2/Toronto%20CN%20Tower/

Weekend placut tuturor !

Free pictures... funny pictures...
Weird pics ;-)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Fetelor, mi-ati facut "pofta": musai sa vin si eu in vizita pe la voi! Vreau si eu safaaari!!!.... Vreau si eu balene ucigaseee (noi avem aici doar belugi si lei de mare )!!!!

Super poze, Ira!

Are cineva fotografii de la Safari?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ira, m-am uitat la pozele tale, e ca si cum as fi mers pe urmele tale, am vazut ca ati intrat si in Rainforest Cafe, draguta atmosfera de acolo ...

Myrrha, la African Lion Safari, sint intr-adevar trasee bine delimitate, unde numai maimutele iti sar pe masina, nu si leii totusi , ca banuiesc eu ca sint tare bine hraniti inainte , asa ca n-ar avea nici un interes de atacuri. Iar zona de picnic e situata departe de animale just in case. Oricum pt. cei mici e amuzant

PS: Fetelor, ati fost la Blue Mountain careva sa-mi dati si mie un input aici?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by Laura B

Fetelor, mi-ati facut "pofta": musai sa vin si eu in vizita pe la voi! Vreau si eu safaaari!!!.... Vreau si eu balene ucigaseee (noi avem aici doar belugi si lei de mare )!!!!

Super poze, Ira!

Are cineva fotografii de la Safari?

Laura

Laura, mie una mi-e pofta de Vancouver , dar cred ca mai devreme de anum viitor n-o sa ajungem . Tu poze ceva de acolo nu ai ? Merci,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

quote:
Originally posted by khristin
Laura, mie una mi-e pofta de Vancouver , dar cred ca mai devreme de anum viitor n-o sa ajungem . Tu poze ceva de acolo nu ai ?

Khristin, poze am multe de tot, din pacate nu le-am pus decat pe calculator/CD-uri din cauza ca al meu sotz le face de peste 1.5...2M fiecare si, ca sa le postez, trebuie mai intai sa le iau la "mana" ca sa le miscorez. Pana acum nu m-am invrednicit sa prelucraz decat cateva. Voi aveti vreo metoda mai rapida de reducere? Cateva (putine) fotografii am postate pe photoyahoo- sunt cred accesibile la profil.

Cand vii in Vancouver, ne vedem, nu-i asa?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele canadeze,

bag de seama ca va plimbati nu gluma.

Ira superbe pozele tale, cred ca Sofia s-a simtit tare bine printre atatea innotatore.

Noi n-am prea mai intrat pe forum din lipsa de timp.Mi-a inceput gazuta gradi, emotii mari, oboseala, ceva mucisori, le dam noi de capat.

Vin cu o intrebare pentru montrealezele care locuiesc in CDN sau prin apropiere:cit e chiria la un 4 jumate la un bloc de beton?? si eventual ce aveti inclus in chirie?
Mercic tare mult!!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Multumesc de lamurire, m-am linistit, poate ajung si eu atunci la safariul asta .

Ira, pozele sint minunate, m-am topit cind am vazut-o pe Sophie in pozele de sub cascada. Eu nu am vazut Niagara decit in ianuarie, bag de seama ca e cu muult mai frumoasa vara. Mey si ce comod sta Sophica ta pe sticla din CN Tower...

Si pentru ca n-ai vazut insula, uite aici niste poze sa stii cam ce-ai pierdut (am strecurat vreo doua si de la Donia din vecini, de la Long Point)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Vin cu o intrebare pentru montrealezele care locuiesc in CDN sau prin apropiere:cit e chiria la un 4 jumate la un bloc de beton?? si eventual ce aveti inclus in chirie?
Mercic tare mult!!!

Ultima data cand m-am interesat era 850$ - totul inclus la blocul Chopin de pe Vincent d'Indy, zona mea preferata din Montreal. Straduta St Germaine de langa e mortala, acolo unde incepe Outremont.

Myrrha, voiam sa te intreb ce condimente ai folosit la reteta pt. lebada, ca de frumusica era frumusica, n-am ce zice ! Pozele sunt de nota 10 !

Pi mini ce m-a socat in Ontario, e diferenta cam mare intre provincii, de parca ar fi tari cumulate si nu una si aceeasi (io am avut senzatia ca intru in USA fara viza ) btw, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare Canada asta, am parcurs 1600 km ca popa, ma gandesc cum o fi sa mergi cu masina pana la Vancouver, creca te ia gaia), apoi unitatea stilistica + faptul ca totul imi dadea impresia ca e nou, scos din ambalaj de numai cateva minute - (Montrealul este mai divers ca si stil cel putin dpdv arhitectural si mai vechi, mai istoric), bogatia si curatenia mai mari decat la Quebec (la ochiul liber zis) apoi......m-a socat faptul ca singurii pietoni din Toronto erau masinile , la noi iti faci loc cu coatele vrei-nu vrei pe strazi, ca la piata in Romania), traficul incomensurabil (voi, cei din suburbii, cate zile faceti bre' de la serviciu pana acasa - carevasazica ?)apoi.....balenele ucigase(alea in sens figurativ, am vazut cateva specii interesante de dos-uri - nu multe, dar cel putin 80 kile/o parte ), apoi....politetea excesiva adusa la exagerare (adicatelea il calci pi om pe destele de la picioare cu toata greutatea si tot el isi cere scuze) - la Mtl politetea e normala, ca sa spun asa, adica nu ma astept sa primesc flori cand vars sucul pe cineva la vreo terasa, de ex.) , apoi....frumusetea salbatica a peisajelor, natura mirifica, curatenia (aolio, creca am o obsesie, dar daca nu va plac hartiile si ambalajele de pe jos sa nu veniti la Montreal).

Va pupic, io, repatriata din Ontario

Free pictures... funny pictures...
Weird pics ;-)...

Mergi la inceput