Sezatoarea canadiana (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by laurajr
Zuzilici, am facut si ieri tortul cu fructe, da' n-am gasit blat nici sa ma tai ! Tu de unde il cumperi ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Laura eu am un Price Chopper chiar aici langa mine si de-acolo ma aprovizionez. Exista o combina frigorifica mai speciala in care tin toate fructele de genul berry si langa sunt blaturile de tort. In rest, nu stiu ce sa zic caci daca le am atat de aproape nu m-am mai uitat pe la alte magazine. Si pana la urma tu cum ai facut tortul? Sa ai facut Cheese cake-ul?

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Khristin Vineri e ok cu mine dar miercurea ce faci? n-am retinut daca esti ocupata sau nu.
Te si sa vedem ce zice si Denisa.

Zuzilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Tricotezele! Seara buna tuturor!
Da' voi in tara asta mare si frumoasa ati vazut biciclete... Biciclete, nu semi-cursiere, ca io nu stiu sa frinez pe semi-cursiera mea, oricit de meseriasa ar fi ea! Adica uit constant ca trebuie sa apas frina la ghidon, eu tot ca pe Pegas, la picior, si bitza nu reactioneaza, merge inainte!
Si face sa vedeti cum sar si cad cu bicicleta cu tot, figura asta n-am facut-o decit pe pista ciclabila, noroc ca nu-i de beton, din carier, cind ma dau cu bita pe strada n-am curaj sa bag un pic de viteza, Atomix e trei strazi mai incolo si ride de moare ca ma'sa nu se stie da pe bicicleta!
Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Eu o sa ma mut in curind la Vancouver,sau pe aproape..si plecam cu masina.Asa ca o sa-ti povestesc cum a fost ,daca ajungem cu bine!!!Pt Ira:

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Simonna, mindra mamica de Atomix poznas ,

Pai cu regret trebuie sa iti spui ca n-am vazut bicicleta cu frina de picior in preumbarile noastre, fie prin magazinele de profil, fie pe la oameni pe strada.

Nu-ti ramine decit sa exersezi frina de mina .
Noi avem amindoi Mountain bikes, cu frine de mina, am cazut de vreo trei ori la inceput, tot simtindu-ma calare pe Pegasu' meu de acum 12 ani - ultima data pe trecerea de pietoni, la un metru de o masina. M-am ales cu niste julituri si umflaturi nasoale pe o coapsa, gambele erau oricum ferfenita dinainte (mai ceva ca la 10 ani!) si iti zic cu mindrie ca au trecut doua luni de-atunci si aproape ca n-am mai facut vinataie (in conditiile in care merg aproape zilnic cu bicicleta, la biblio', pe sosea , prin Rosedale )

Experientia docet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

quote:
Originally posted by Ira
Myrrha, voiam sa te intreb ce condimente ai folosit la reteta pt. lebada, ca de frumusica era frumusica, n-am ce zice ! Pozele sunt de nota 10 !

Am inghitit in sec si am savurat momentul estetic!

Merci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Faine poze, Myrrha! Mie mi-a placut mult vasul cu panze... eu n-am vazut asa ceva la Long Point . Vreau si eu pe insula! Cum ajunge un provincial acolo? Pe unde e punctul de plecare pe insula?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Zuzilici, am facut si ieri tortul cu fructe, da' n-am gasit blat nici sa ma tai ! Tu de unde il cumperi ?

Laura eu am un Price Chopper chiar aici langa mine si de-acolo ma aprovizionez. Exista o combina frigorifica mai speciala in care tin toate fructele de genul berry si langa sunt blaturile de tort. In rest, nu stiu ce sa zic caci daca le am atat de aproape nu m-am mai uitat pe la alte magazine. Si pana la urma tu cum ai facut tortul? Sa ai facut Cheese cake-ul?

Zuzilici

Faza tare e ca eu tocmai acolo am cautat, acolo fac cumparaturile . Mai intai am cumparat o tarta ( ma rog, forma ) si cand am ajuns acasa si am vazut-o m-au apucat toti dracii . Asa ca m-am intors la magazin si am luat un praf de la Dr Oetker, se amesteca cu ulei si apa si gata blatul ( dupa ce-l coci ) .
Voi cauta de acum cu mai mare atentie, cert e ca rezultatul a iesit o nebunie . L-am trecut in caietul de retete sub numele de tort Zuzilici !
Mersi de reteta . Mai am o intrebare : de ce suceste lumea din nas cand vine vorba de Price Chopper ? Au preturile fara taxe la mancare, toate sunt proaspete, aceeasi marfa ca la Sobey's sau Zehr's...care-i problema ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Am primit eu niste poze superbe de la safari asta, de la prietena mea din Montreal. Vreti sa va dau link-ul sa le vedeti? Nu cred ca s-ar supara... sint superbe, va zic!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Daca nu se supara, pune-le, cred ca sunt superbe, Simina.

Myrrha, intr-adevar...am realizat ca am pierdut nevizitand insulita, ramane pe data viitoare.....daca voi mai avea ocazia, de-as vizita macar 10% din Quebecul asta, nu mai vorbesc de Canada, sunt convinsa ca nu-ti ajunge o viata s-o descoperi pe de-antregul. Avem acum niste cunostinte plecate pe peninsula Gaspesie, cred ca sunt in culmea fericirii.

Io de maine ma apuc de cura de slabire, am zis si scris, ca nu cumva sa-mi vina sa ma razgandesc. Nu stiu de care anume, dar de una tot ma apuc. Vaz ca Khristin imi tine isonul, asa ca mai bine sa ne facem niste semnale la postarile delicioase, ca sa stiu sa le sar. Inainte sa incep la gradi aveam 50-51 kile, acum am revenit la 54 - de, ma indemnam cu copiii la mancare....brrrrr, cosmarul cosmarurilor. In afara de orez fiert si varza cruda alte idei mai aveti ? De sport sa nu aud, ca fac in fiecare zi cativa km/jos, si parca din cauza aia imi e si mai mult foame.

Mi-a sosit domnisoara pisica acasa, noaptea trecuta a facut scandal si nu a vrut sa doarma decat cu noi in pat. Am niste nervi...Oare cum sa o fac sa stea depaaaaaaaaaaaarte de noi noaptea, sper ca asta a fost ultima data cand m-a framantat cu gherutele ei ascutite in mijlocul noptii, de imi venea sa o dau de toti peretii ? Pe de alta parte nici nu as vrea sa sufere de singuratate, saracuta. Unde a disparut ochinegri, ea era mamica pisicilor pe aici ?

Merci, Irina

Free pictures... funny pictures...
Weird pics ;-)...

Mergi la inceput

quote:
Faza tare e ca eu tocmai acolo am cautat, acolo fac cumparaturile .
Voi cauta de acum cu mai mare atentie, cert e ca rezultatul a iesit o nebunie . L-am trecut in caietul de retete sub numele de tort Zuzilici !
Mersi de reteta . Mai am o intrebare : de ce suceste lumea din nas cand vine vorba de Price Chopper ? Au preturile fara taxe la mancare, toate sunt proaspete, aceeasi marfa ca la Sobey's sau Zehr's...care-i problema ?

Laura, multumesc ca m-ai facut vedeta in cartea ta de bucate.
Cat despre "strambatul" din nas cred ca unele persoane au avut experiente neplacute cu Price Chopper-ul. Ce nu stiu ei sau poate stiu, dar ignora, e faptul ca fiecare magazin isi are owner-ul propriu deoarece e un franchise. Asa ca daca unul din ei nu-si da silinta ca magazinul lui sa arate cat mai bine, atragator si fresh nu inseamna ca toate sunt la fel. Cel de unde mai fac cumparaturi e destul de decent.

Zuzilici

Mergi la inceput