Sezatoarea canadiana (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Multumim pentru numerele de telefon !
Denisa doar sa te 'urmaresc' caci vin la munci cu masina.

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

cricor, multumesc din suflet pt ambele sugestii, mi-ar prinde bine sa discut cu cineva din bransa mea ca am senzatia ca sunt singura alimentarista de aici ...si ca nimeni nu are nevoie de mine . Totusi am noroc ca in Kitchener am descoperit o colega de facultate si ma mai sfatuiesc cu ea .
Donia , oricand ai timp si-ti face placere ne putem intalni !Eu cand am fost la Lake Erie era prima noastra saptamana de Canada si n-as putea spune exact unde am fost, erau in jur tot felul de casute mici din lemn, cochete , am trecut de intrarea aia oficiala, clubul ala sau ce-o fi fost . Dar de abia astept sa mai mergem !
Cine a fost la Lion Safari, ai voie sa-ti aduci mancare cu tine si sucuri sau apa ? De gratare nu cred ca e voie ca te trezesti cu tot felul de musafiri nepoftiti (n-am gasit alt emoticon pt animale dangeroase !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allice spune:

Alyssa, ai dreptate, mi-a placut gluma... A adevarat...

Da'-i bine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Draga Laura, intr-adevar cu timpul stau prost, pentru ca lucrez destul de des in week-end, dar mi-ar face mare placere sa ne intalnim! Si cumva o sa rezolv eu si cu timpul.
La African Safari poti sa iei orice cu tine, mai putin bauturi alcoolice, cred ca ai fost avertizata de prieteni ca pe aici nu se practica bautul in aer liber, in orice caz nu in parcurile provinciale. Desi se gasesc solutii si pentru asta . Dar mancare, sucuri, apa... la discretie.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laura, poti sa iei orice cu tine la safari, cum zicea si Donnia, nu alcohol, si ete sfatuiesc d cnu aveti o masina noau sa intrati cu masina, ca platiti degeaba buss-ul si efectul nu e acelasi, oricum doar bbauini vor veni la geamul masinii si nu fac rau, sunt prietenosi, nu zgaraie, e ok, don't worry!
sa aveti fun!pupicei

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

dar gratar se poate face sau trebuie sa venim cu hrana rece ?
Oricum, eu una de abia astept sa vad animale in libertate, leul ascutindu-si unghiile langa noi, etc .
sper ca nu va stresez cu intrebarile dar n-as vrea sa merg acolo si sa fac vreo gafa ...
si alcool oricum nu se pune problema ca tati e sofer si nu merge berea cu driving-ul !iar in baza mea ar da LCBO faliment !
ma multumesc cu asta !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laura, eu nu am vazut pe acolo gratr sa poti face, ia niste sandvisuri si snaks/cookies,oricum mai mult de 4h, maxim 5 nu ai ce face.Sa aveti fun!

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am primit eu niste poze superbe de la safari asta, de la prietena mea din Montreal. Vreti sa va dau link-ul sa le vedeti? Nu cred ca s-ar supara... sint superbe, va zic!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Gratar nu se poate face la safari, dar sint locuri amenajate la umbra unde poti manca un sandwich sau ce ai de acasa, in afara fast food-urilor obisnuite. Distractie placuta!

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Frunza verde leustean,
Ontario-i greucean ,
...are sticla si beton,
inaltimi, colesterol
Niagara e frumoasaaaaaaaaaa,
Dar ce bine e acasa !

Free pictures... funny pictures...
Weird pics ;-)...