Sezatoarea canadiana (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Maaama, ce-ati mai tricotat, nu gluma!
Vikinga, eu maine trimit banii cu siguranta. Am fost plecata si de abia ce am ajuns.
Fetelor, am fost intr-o excursie minunata, imi pare rau ca s-a terminat. Am mers la Georgian Bay, am inceput cu Owen Sound (unde n-am zabovit), apoi am dormit 2 nopti la Meaford si inca 2 la Midland. Am vazut 2 cascade frumoase (Inglis Falls si Eugenia Falls) prin zona Meaford, apoi am stat la plaja la Balm Beach (aproape de Midland) si la Wasaga Beach. Imi pare rau ca nu am avut si mai mult timp, sunt multe chestii faine de explorat prin zona.
Am facut o excursie cu vaporasul printre cele 30.000 de insule (oare chiar atatea sunt?), dar n-am avut timp de Blue Mountain. Mi-a placut atat de mult plimbarea cu masina prin zona aia si am evitat autostrada, am mers doar pe drumuri provinciale. Neaparat vreau sa mai ajungem pe acolo, sunt tare incantata. Iar azi am prins o apa calda la Wasaga Beach, visul meu! Cred ca avea cel putin 30 de grade! M-am balacit cu fetita, am facut castele...o minunatie!
Si am auzit toate limbile pamantului, azi cel putin m-am binedispus teribil cand am vazut o gasca de liceeni vorbitori de spaniola, fete si baieti, veseli, galagiosi, pontosi, unul m-a strigat: "Senora, senora!", ca sa le arunc discul de frisbie inapoi... tare m-au amuzat. Parca imi venea sa ii strig si eu: "Muchachos!"
Myrrha, daca ati fost la Erie poate ati trecut si pe langa oraselul meu. Si eu n-am fost prin zona sa va intampin cu paine si sare!
Angelp, eu stiu cateva numere de telefon ale unor agenti de calatorie romani din Toronto. Vrei sa ti le trimit? Noua ne-au gasit oferte bune pentru iunie si am sunat doar cu vreo trei saptamani inainte. Pe internet tot ce gasisem costa cam cu o mie de dolari in plus fata de ce ne-au oferit agentii.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Donia, da-me te rog si mie nr de telefon de la ag romanilor, cine stie, poate primavara viitoare ne facem si noi curaj de o vacanta .
Si eu am fost la Lake Erie luna trecuta, mi-a placut la nebunie, aveam senzatia ca sunt pe litoralul nostru dar inainte de construirea statiunilor .
Imi imaginam stand cu spatele la mare ; in stanga Mangalia, Saturn, suntem in Venus, urmeaza Cap Aurora, Jupiter si se vede o bucatica de Neptun !
Exact arcul pe care-l formeaza litoralul nostru...si era un nisp fin si curat, si apa calda...o splendoare !
In ce oras stai tu ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Vreau si eu nr. de telefon ale agentiilor. Please! La cate fete il vor poate le pui aici intr-un mesaj. Multumesc!

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

am ascultat aseara pe tvr international 9 ca nu se putea vedea , Cuibul de viespi dupa Gaitele lui Kiritescu . Sper ca am scris corect .
Ce actori, ce interpretare, cata vulgaritate si cata glazura de buna crestere ! Mari actori !
Cum as putea afla care sunt evenimentele culturale din Toronto la care particip[a actori si cantareti romani ? Spectacole, filme de unde pot afla cand au loc ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Zuzi- mai pot rabda pina next week, sa vedem cand, as prefera Erin Mills ca Square One e aglomerat.
Eu in general am pauza de la 12-1, tu? Azi ar fi bine sa vorbim la telefon la 11.45 ca e posibil sa treb sa stau aici in pauza, nu stiu inca, paote scap, dc poti si tu azi.
Vikinga, eu azi ajung la banca si te anunt apoi-bine?Sorry da rnu am avut timp s ajung in timp util.
Donia si eu vreau numerele de telefon, am doar 2 de la ag. de romani, ca vreau la anul sa merg si eu pt prima data in tara, te rog.Poate gasesc o oferta mai buna.

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Laura, uita-te la arcweb.ca pentru evenimente culturale. Ma gandeam, vrei sa vorbesti cu prietena mea care e in acelasi domeniu ca si tine?

Pana apare Donia, va scriu eu niste nr de agentii pe care le am:
Maria Globe Tour: 416 481 2227
Airtour Canada: 416 661 7880
Columbus Travel: 416 224 5800
Vasile Travel: 416 221 2881

Corina

Mergi la inceput

Zuzi-am uitat sa iti zic ca te pot pescui eu sapt viitoare de la job cand hotaram in ce zi ne vedem si cu Cristina si in ce loc, ok?Bafta luni

Denisa
15+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pe langa numerele date de Cricor, eu mai am:
Apollo Travel 416-651-4102 (Marta e agenta romanca)

Laura, eu stau in Woodstock, la o aruncatura de bat de tine, poate apucam sa ne vedem vreodata, ca tot se pune de intalniri pe aici. Unde ati fost la plaja? Noi mergem de obicei la Long Point sau la Port Burwell. Am fost o data si la Turkey Point, dar parca nu ne-a atras, poate mai incercam vreodata.
Da, si eu ma trezesc comparand locurile de aici cu cele din Romania... poate e din nevoia de a regasi imagini familiare, puncte de reper...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Oh Canada!

Joe Smith started the day early having set his alarm clock (MADE IN JAPAN) for 6am. While his coffeepot (MADE IN CHINA) was perking, he shaved with his electric razor (MADE IN HONG KONG). He put on a dress shirt (MADE IN SRI LANKA), designer jeans (MADE IN SINGAPORE) and tennis shoes (MADE IN KOREA). After cooking his breakfast in his new electric skillet (MADE IN INDIA) he sat down with his calculator (MADE IN MEXICO) to see how much he could spend today. After setting his watch (MADE IN TAIWAN) to the radio (MADE IN INDIA) he got in his car (MADE IN GERMANY) and continued his search for a good paying CANADIAN JOB. At the end of yet another discouraging and fruitless day, Joe decided to relax for a while. He put on his sandals (MADE IN BRAZIL) poured himself a glass of wine (MADE IN FRANCE) and turned on his TV (MADE IN INDONESIA), and then wondered why he can't find a good paying job in CANADA....

(plus most of us shop at walmart where nothing is made in CANADA)

Am gasit gluma asta draguta si m-am gindit ca v-ar place si voua :)))
Nice, eh?

Alice

Mergi la inceput

Cricor si Donnia-multumim pt numerele de telefon de agentii

Denisa
15+
BEBIK

Mergi la inceput