Sezatoarea canadiana (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Zuzi-sorry am fost pina la Sherway in lucnh break-te pupic si sunt pe aici , doar ca tu treb sa suni ca eu nu am numar, ok?

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Si eu am terminat ASE-ul, dar in 1994 Finante-contabilitate. Aici am lucrat de la inceput in domeniu (cabinet de contabili) si am facut si o diploma de ctb la McGill.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

quote:
Originally posted by Podeanu

(...) Aici am lucrat de la inceput in domeniu (cabinet de contabili) (...)

Eu nici nu am indraznit sa-mi trimit resumeul la cabinete de contabili care afisau job-uri, pentru ca toate cereau fie experienta anterioara tot in cabinete de contabili, fie un numar de ani de experienta canadiana.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Mey, mey, ce de economisti prin zona !!!
Am intrat sa va salut si ma intorc la meditatia mea ioghina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Denisam

Zuzi-sorry am fost pina la Sherway in lucnh break-te pupic si sunt pe aici , doar ca tu treb sa suni ca eu nu am numar, ok?

Denisa
15+
BEBIK

Iar i'm getting busy , te sun maine , ok?

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by myrrha

Mey, mey, ce de economisti prin zona !!!
Am intrat sa va salut si ma intorc la meditatia mea ioghina

Da mai lasa meditatia aia ioghina odata, Myrrha ...nu de alta, da' trezesti curiozitati si suspiciuni . Ia spune tu pe 7 sept. esti prin zona sa ne vedem la o cafea buna pe la U of T ? Eu abia atunci am registration day si urmeaza sa ma dumiresc ce si cum

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

[ies oleaca din meditatie sa-ti raspund:]DAAAAA
vorbim la un telefon inainte si ne intilnim la o cafe mocha...

(nu-mi gasesc carnetelu' cu accente, sori pt cafe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele cu intalneala, vreau si eu iced capucino ala, mai, ce facem?dupa ce ca n-am pofete in general, tocmai acum ma lasati asa

Denisa
15+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Denisam

Fetele cu intalneala, vreau si eu iced capucino ala, mai, ce facem?dupa ce ca n-am pofete in general, tocmai acum ma lasati asa

Denisa
15+
BEBIK

Ne vedem dupa 8 August, eu, tu si Khristin la Square one sau Erin Mills. Poti sa mai astepti pana atunci sau ne vedem noi doua maine in lunch break la Tim's-ul de pe the West Mall? Cand si cat ai pauza?

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna ziua la canadienceAm primit pina acum din Canada de la Laura B si Oanagabriela. Banii au ajuns bine prin posta. Am primit si pe pay pal de la Anca Stoica dar nu pot sa-mi dau seama acum printre listutele mele ce nick are, vreau sa-mi notez sa tin totul cit de poate de clear. imi cer scuze daca ea ar fi dorit sa tina numele anonim, sper ca nu am facut o greseala spunind numele aici si poate vrea sa-mi zica si mie nick-ulSi multumesc si celorlalte fete care s-au alaturat teledonului nostru: Donia, Casandra,DenisamDaca a mai cerut cineva dintre canadience datele mele de cont sau adresa si nu ati primit raspuns imediat, anuntati-ma pe pm.Va multumesc si o zi placuta in continuareVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput