Sezatoarea canadiana (30)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
Cristina, nu am poze de la water park ca nu m-am carat cu aparatu' ca mi-era frica sa nu mi-l ia careva, am poze de la bancroft, nasa mea a zis ca mai bine mergi la wonderland sau la onatrio place, esti mai castigat si cu ce faci acolo si cu banii si are si copilul fun.-M-am dat pe toboganele de adulti, desi ei ziceau ca nu e bine pt viitoarele mame, dar pe 2 cu o viteza enorma si f, abrupte le-am sarit, adica am judecat si eu , de, si azi al control bebe era ok.A si parcul asta e cam 60% pt kids, ar ei so piscina cu valuri si are si tubes care le iei si te dai pe toboganele alea, eu una can dvoi ave akids nu o sa merg in "paki-land"-vorba sotului ca dai 28 de dolari degeaba si pt copil 20( a dc vrei ceri redeem la airmiles si mergi cu certificate de la ei, dar parerea a 2 mamici e ca e cam pierdere de vreme).Chair ploua cu gheatza la noi, ca aici la job acusi a inceput o frumusete de furtuna exact cu 15 min cand sa plec si eu, uff. dar tot o sa ma car eu..
bebitzu-eu am stat 2 ani inr egie, am pofesat un pci d e mkting in ro, mai mult sales si aici, sales si acum exec. assistant, deci astept marketingul cu interes.
V apupic!
Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Laura B spune:
quote:
Originally posted by iselin
Ce mica-i lumea! Nu?
Noi am terminat in 1998. GAFI.
Tu ai fost generatia urmatoare.
Cunosti Moxa?
Ai fost colega de an cu Flavius, Eraleea, Dana, Ibike/Ibi si un turc (nu mai stiu cum se numea)?
Esti curajaosa sa mergi pe domeniu. Eu ma cam plictisisem in tara. Dar banii au justificat totul.
Am terminat generatia urmatoare fata de voi, dar nu ma zi (ASE-ul l-am facut dupa Poli). Cum in tara am lucrat mai multi ani ca contabil decat ca inginer, am ajuns sa ma consider mai mult economista
Nu mi-a fost chiar usor sa aleg pe ce meserie sa merg aici; dar acum, un avantaj suplimentar pe care-l vad e si ca ma pot simti mai tanara dupa ce mi-am simplificat resume-ul cu cativa ani
Laura
khristin spune:
Denisa, deci zici tu ca nu se merita sa mergi acolo? Noi la Wonderland am mai fost si in nici un caz n-am ce cauta cu fiemea acolo . Ma gandesc atunci la Ontario Place, parca ziceau cateva fete ca au fost acolo si n-au ramas prea impresionate....imi faceti si mie un update daca se merita sa mergi cu un cupchil de 2 ani si 8 luni p'acolo sau nu? Nu de alta ca am un feeling ca vara-i pe sfarsite ...
Cristina
noi si poze mai noi
oanagabriela spune:
Vreau sa va ofer o idee de excursie, in zona Ottawa - Hull. Este vorba de o plimbare cu trenul cu aburi care dureaza de la ora 10h00 la 15h00. Noi am facut aceasta excursie acum 2 ani, cind Antonia avea 3 ani si i-a placut f.mult. Trenul este restaurat in intregime, conditiile sint f. bune, drumul este f.frumos, printr-o vale ingusta cu peisaje f.frumoase. La capatul traseului se sta citeva ore, puteti minca sau va plimba printr-un orasel pitoresc.
Pentru amanunte vizitati site-ul lor http://www.steamtrain.ca
Vacanta placuta in continuare.
Cricor spune:
Cristina, sora-mea e a 5-a oara in Canada. Deja am intrat in pana de idei pe unde s-o mai duc. A vazut si Montreal, Quebec City, Ottawa. Ii place, mai ales ca noi suntem aici. Noi am fost la Ontario Place. Parerea mea e ca in afara de Soak City si Cinesfera aia, nu-i nimic atat de grozav sa justifice intrarea de 32$, mai ales cu un copilas asa de mic. Mai bine du-o pe insula, e mai ieftin si tiribombele alea sunt pentru copii mai micuti.
Laura, eu am o prietena care si-a gasit serviciu relativ repede tot cu chimie alimentara, e drept ca acum 3 ani. Stiu ca ea incerca la fabrici de mancare si la laboratoare in acelasi timp. Pana la urma primul serviciu a fost intr-un laborator.
Corina
Denisam spune:
Cristina eu m-as duce la Ontario Place, am fost daor o data si stiu si prietene care au fost acolo cu copil de 3 ani si ai de unde alege si o obosesti in cateva ore , e frumos totusi si va dati si voi in cate ceva, cu randul.Sau puteti merge cu bacul p ecel 3 insule, ca tur si si acolo e fain..
Hai fugitzi repede undeva in weekend
PS> ieri mi-a luat 2h sa ajung acasa, lucrez la 5 min de Pearson, mi-a mirosit totul pe linga pe unde cica eu am evitat, auzi.. da de unde.era Brampton packed si el si fara semafoare ..nici iarna nu era asa, bine ca au scapat bietzii oameni.
Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
laurajr spune:
Cricor multumesc pt sugestii, in fiecare zi caut fabrici si uzine si le trimit cv-uri, poate are cineva nevoie de mine .
Partea proasta e ca nu am carnet si ca trebuie sa ma limitez la o zona redusa .
Altii m-au sfatuit sa ma duc la cursuri la YMCA parca, dar nici nu stiu ce cursuri sa urmez, care e tendinta pietii .
Observam ca sunt multe ase-iste pe aici dar inginere , pauza . N-am si eu un umar pe care sa ma plang ...
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
khristin spune:
Laura, la YMCA sau la New Canadian program (au chiar si o romanca acolo) au cursuri de integrare si uneori chiar si plasare profesionala, unde te invata cum sa-ti faci un resume si un cover letter profesionist, pt. ca daca nu ai din cuvintele cheie pe care le cauta job-hunterii, resume-ul tau e aruncat la gunoi cu usurinta direct din calculator. Stiu ca au un binder interesant cu tot felul de modele de CV-uri, strong/weak words, ce limbaj sa folosesti, toate NOC-urile, mie una mi s-a parut tare interesant. Apoi chestia cu soferia e imperioasa aici , poate n-ar strica sa-ti dai macar un G2 pt. inceput, doar pt. a-ti largi un pic optiunile. Multa bafta si sa vina si jobul mult dorit!
PS: Corina si Denisa, merci de sugestii
Cristina
noi si poze mai noi
Zuzilici spune:
Saluti tuti!
Fetelor cred c-au avut mare noroc pasagerii acelui avion de-au scapat cu viata. Si vremea de ieri a fost infernala, ploaie torentiala , grindina, ca apoi sa iasa soarele ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
In orice caz parcul din spatele blocului meu a fost inundat si nivelul apei era trecut de brau. Iesisera niste copii si se-aruncau in apa mai rau ca-n piscina. Nu stiu ce-o fi fost in capul lor.
Denisa uite te sun chiar dupa ce termin mesajul acesta.
Kristin te si inca o data mersi pentru tot. Ne vedem saptamana viitoare cu siguranta.
Tuturor o zi excelenta va doresc!
Zuzilici
Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire