Sezatoarea canadiana (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Salut,
Sunt si eu prin preajma dar nu prea am timp de scris, de citit insa va citesc de zor.
Ptr LauraJr, nu stiu daca ai rezolvat problema cu alocatia, iti trimit un link unde poti dwld aplicatia http://www.cra-arc.gc.ca/E/pbg/tf/rc66/README.html
Daca nu reusesti la telefon, cred ca sediul lor e pe Fredrick cu Weber.
[b]AngelP[/b, eu mi-am cumparat bilet, Toronto-Budapesta ptr septembrie cu 835 CAD, au si varianta Toronto- Budapesta _Timisoara e cu 100 de dolari mai mult. Am cumparat biletul direct de la Malev, am facut rezervarea on-line.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Salut Angela!
E o placere sa-mi transmiti cate ceva!

Si eu pot sa-ti spun cine mai vrea sa vina.
Eu nu am ales sa continui chiar acelasi domeniu cu cel facut. Din aceleasi motiva ca si tine presupun. E ceva mai planificare...Iti spun pe PM.

Sa-ti traiasca familia! Sincera fiind, in pose, nu-ti dau nici varsta nici statutul pe care-l ai. Ceea ce e de bine. Ai descoperit secretul tineretii vesnice probabil. Si nu ma refer la frigul de aici...

Astept PM deci.

Pupici.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura B

quote:
Originally posted by Angela T.

(...) Ce mica e lumea, nu?

Mica! Si eu am terminat ASE-ul, CIG, in '99. Acum lucrez in domeniu si dau examene la CGA...

Laura

Ce mica-i lumea! Nu?
Noi am terminat in 1998. GAFI.
Tu ai fost generatia urmatoare.
Cunosti Moxa?
Ai fost colega de an cu Flavius, Eraleea, Dana, Ibike/Ibi si un turc (nu mai stiu cum se numea)?

Esti curajaosa sa mergi pe domeniu. Eu ma cam plictisisem in tara. Dar banii au justificat totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by iselin

Salut Angela!
Sincera fiind, in pose, nu-ti dau nici varsta nici statutul pe care-l ai. Astept PM deci.

Buna Iselin,

Trimis PM. Care statut nu mi-l dai? Cel de profa, de mama sau de canadianca?

Laura B,

welcome aboard in clubul absolventilor de ASE emigrati in Canada :)

Pupici,
Angela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Angela T.

quote:
Originally posted by iselin

Salut Angela!
Sincera fiind, in pose, nu-ti dau nici varsta nici statutul pe care-l ai. Astept PM deci.

Buna Iselin,

Trimis PM. Care statut nu mi-l dai? Cel de profa, de mama sau de canadianca?

Laura B,

welcome aboard in clubul absolventilor de ASE emigrati in Canada :)

Pupici,
Angela

De mama in primul rand. Iar exigenta profesorilor cred ca se poate dobandi.
Dar era de bine.
Canadianca: normal ca esti si oricum la cat e de colorata lumea aici... Mie mi-a spus cineva cu certitudine ca nu sunt inuit sau arab. Dar in rest nu a mai putut ghici nimic.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele, si eu am terminat ASE in '98, comert-marketing
Dar ultimii 2 ani nu am stat la camin..
Si am renunat sa devin profesoara, am facut cursuri de continuing education la U of T , 6 de marketing, am si de la ei diploma si sper duap ce vine bebe sa revin la marketing-sales, pasiunea mea.
Bafta tuturor!

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca va scriam un mesaj cand a fulgerat de-odata, si-asa am pierdut mesajul….vad ca ploua frumos cu gheata prin Mississauga .Ira, iti dorim drum si vreme buna , si sa gasiti Ontario pe sufletul vostru . Denisa, ia zi tu la baba cate batai pe minut inregistra bebeul, ca sa-ti fac o predictie de sex si-apoi sa-mi spui cat de tare m-am inselat. Le-ai dat vestea cea mare celor de la serviciu, sau ii mai tii nitel in suspans? Sa nu uiti sa pui pozele alea de la Water Park, ca vrem sa ajungem si noi posibil in vichendu urmator, da’ mai mult sa amuzam cupchilu’….Tu burtico, te incumetasi pe topoganele alea cu apa ? Astept sa-mi spuneti cand ne vedem si cu Zuzilici la un . Myrrha, vezi sa nu te indepartezi prea tare in meditatia aia. E de aia profunda ioghina? Corina, bine ai revenit si sedere placuta aici sorei tale. Cum ii place Canada? Iselin, pai Angela e o tanara doamna (ce-mi place apelativul asta) - pe care o cunosc si eu personal - faina si plina de succes. Cum adica vorbim de varsta deja ? Ce-om mai face doamnelor peste 10-20 ani ?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Cristina, nu ma refeream la varsta in sensul de batranete, ci la aceeasi varsta ca si a mea. Dar ai inteles, vrei doar sa reactionez eu... Angela asa a fost si inainte si ramane neschimbata. La facultate am stiut-o dupa coafura inainte sa stiu cum se numeste.

Mai e vara? Mai simtiti caldura afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

ce de ase-iste pe aici...fetelor, ati reusit sa lucrati in domeniu ?
Eu cu ch alimentara a mea cam somez, am trimis cv-uri da' in afara de impachetat pui la 10 gr celsius contra a 8 cad pe ora nu am gasit .
E vremea de o schimbare in cariera !
Si Zuzilici, voi incerca si eu o tarta de a aia cu fructe, ca prea arata imbietor in foto .
Daca insiropez cu Martini Rosi blatul are ceva ? Alt lichior n-am in casa ...
Si mersi de ajutorul cu alocatiile, saptamana asta atac problema .
Cat va primi fetita, 500 cad pe trimestru ? Cineva mi-a zis ca baiatul ei primeste la 17 ani 250 cad pe luna .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Denisa, si eu am terminat comert - mk promotia 95, am fost prima promotie de mk si ma simteam tare mandra de asta.din pacate nu am profesat deloc in domeniu, de cate ori aveam un interviu mi se cerea experienta in mk (proaspat absolventa fiind)si in timp am renuntat la idee.aici m-am inscris la un certificat in gestiune de entreprisa care are ceva comun si cu mk, ceea ce-mi place.
nu am locuit in caminele ASE-ul, am stat in cele din Leu - Politehica, in camera cu sora mea care era studenta la sociologie.

Mergi la inceput