Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 2
roxygeo spune:
Multam
mie imi trebuie cam peste trei saptamini, ca trebuie sa stabuilim o data de mijloc
dilaural spune:
Eu iti mai pot recomanda Casa Iancului. Vezi poze si meniu pe www.casaiancului.ro. Sunt doua in Bucuresti. Unul pe Sos. Iancului (unde fac eu nunta) si unul pe Popa Nan mai micutz.
Stiu ca vineri, sambata si duminica au si muzica live.
Numai ca in perioada 1-15 aug (postul sf Maria) este inchis...
Au niste preparate vanatoresti de mori...
Uita-te pe site!
Dilaural
niste chestii...
Raza de soare spune:
Fetelor, cine a facut nunta sau a fost recent la Intermacedonia, in Bucuresti, la P-ta Iancului, in intersectie ? Rest de la etaj. Cum a fost ? Vreau detalii multe...
Multam !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor, cine a facut nunta sau a fost recent la Intermacedonia, in Bucuresti, la P-ta Iancului, in intersectie ? Rest de la etaj. Cum a fost ? Vreau detalii multe...
Multam !
Nu te lasi, huh? (parca-i fi Krelia cu Calipso al ei!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Multam !
Nu te lasi, huh? (parca-i fi Krelia cu Calipso al ei!
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Macar sa stiu... nu ? Desi, inca nu am vorbit iar cu sefu' de acolo, sa vedem daca mai lasa la nr. de invitati... ai vreo pila pe acolo, ceva ? ca daca nu lasa el, adio... alt restaurant... doar nu-s tampita sa dau 50-60 de meniuri in plus..
Raza de soare
piggy spune:
salutari,
stie cineva amanunte despre CASA BUCUR? cum sunt chelnerii, cum e mancarea, etc...
eri_ka spune:
buna piggy!
sper sa nu ma insel, e la pta natiunile unite, nu?
daca e asta , iti pot da ceva detalii.
eri_ka spune:
am fost acum vreo 2 ani acolo la o nunta. totul a fost f bine organizat din partea restaurantului. seful de sala e tot timpul cu ochii pe chelneri, sa nu cumva sa greseasca vreo unul. chelnerii erau f prompti. nu trebuia decat sa ridici privirea catre el si era langa tine.
singurul inconvienient ar fi ca sala e dispusa ca un soare ,si astfel trebuie sa separi oamenii si nu-i vezi pe toti, dar in centru e ringul de dans, deci nu e asa un inconvienient.
ceva amuzant, la acea nunta pe la sf. s-a bagat niste goran bregovic si dansam ca nebunii si a venit seful de sala si ne-a spus sa o lasam mai moale, ca vom ajunge in crama.
Raza de soare spune:
quote:
Multam !
Raza de soare
Revin cu intrebarea... si dc. raspunsul e pt. mine, rog specificati.
Raza de soare