Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by Rallu

quote:
Originally posted by plici plici

quote:

Fetelor, daca e cineva interesat de meniurile, preturile, etc de la Mc'Monis si nu vreti sa va mai deplasati...spuneti.
Eu am fost pe acolo si i-am rugat sa-mi trimita oferta pe mail.
Asa au si facut.
Arata superb totul dar din pacate atarna cam greu pt. buzunarele mele

Poate pt. voi merge.

eu eu eu....please corina.georegscu@rokura.ro
multam frumos

Sorry...am tot incercat sa trimit dar imi da eroare.
Mai ai si alta adresa?

sczue,oate daca as fi scris adresa corect ar merge...corina.georgescu@rokura.ro

mersi frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am trimis.
De data asta sper sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by krelia
Iti vand un pont - olgutza a facut acolo ..are si poze si ..tot

Krelia, wrong! Am facut la Casa Universitarilor, dar in saloanele de sus! Jos ni s-a parut prea inghesuit, prea cu iz de bodega...Parerea mea!
Pentru cine zicea de Mc'Monis...intr-adevar arata bine, pretzuri marishoare, dar...acolo se organizeaza mai multe evenimente simultan. Si chestia asta se simte la aproape fiecare dintre ele. Duminica ce-a trecut tocma am fost la un botez acolo...Erau 3 nunti si 4 botezuri in acelasi timp, plus o masa organizata, care era cam cat botezul nostru. Au multe sali, iar terasa este impartita in asa fel incat se pot desfasura mai multe evenimente, dar numai ca spatiu, daca ma-ntelegeti. La noi, pe terasa fiind, se auzeau, simultan, house-ul prestat de un DJ fara pic de inclinatie spre asa ceva, o populara neaosha, un enrique si bubuiturile unui splendid foc de artificii, care era tot pe terasa, pe o "tarla" invecinata. Mie, sincer, nu-mi suna deloc bine lucrurile astea amestecate...

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:

Am trimis.
De data asta sper sa mearga.

A mers, mersi frumos, acuma studiez :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

quote:

Fetelor, daca e cineva interesat de meniurile, preturile, etc de la Mc'Monis si nu vreti sa va mai deplasati...spuneti.
Eu am fost pe acolo si i-am rugat sa-mi trimita oferta pe mail.
Asa au si facut.
Arata superb totul dar din pacate atarna cam greu pt. buzunarele mele

Poate pt. voi merge.

vreau si eu preturile de la mcmonis va rog.

raluca.pirvu@neutral.ro

mersi frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCICA2006 spune:

sher gut,danke krelia.mai greu cu prezenta mea,ca ai mei sefi sunt tampiti rau de tot,si io apar cand pot cu cate o informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by olguttza
Krelia, wrong! Am facut la Casa Universitarilor, dar in saloanele de sus!

iertare, pacatele mele!! de unde era io sa stiu ca rishtorantu' are mai multe saloane???
Io stiam una si buna...olgutza a facut la CUB si cu asta ii dadeam inainte..deh ...

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Olguttza imi pare rau sa-ti zic dar sala de jos e proaspat renovata in alb si e superba. Nu stiu cand ai vazut-o tu ultima data insa nu arata deloc a bodega. Eu nu am multi invitati si de aceea am ales-o pe aceea, dar si pentru ca sus nu prea mi-a placut, era un aer mult prea vechi si faptul ca se dansa pe hol iar era un inconvenient. Asa ca.... gusturile nu se discuta.

Mai vreau sa te intreb ceva: voua la biserica cat va cerut avansul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

buna fetele.

stiti unde este exact parco deo principi? stiti cat e meniul anul asta? cum e sala. cate persoane incap? cum e atmosfera? a facut cineva acolo ca sa imi spuna impresii "la cald"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by balkina

Olguttza imi pare rau sa-ti zic dar sala de jos e proaspat renovata in alb si e superba. Nu stiu cand ai vazut-o tu ultima data insa nu arata deloc a bodega. Eu nu am multi invitati si de aceea am ales-o pe aceea, dar si pentru ca sus nu prea mi-a placut, era un aer mult prea vechi si faptul ca se dansa pe hol iar era un inconvenient. Asa ca.... gusturile nu se discuta.
Mai vreau sa te intreb ceva: voua la biserica cat va cerut avansul?

Ultima data am vazut restaurantul fix pe 17 iulie, adica in ziua nuntii mele, cand am dus bauturile, fructele si ce mai aveam noi de dus. Nici noi n-am avut multe persoane, 60 mai exact...Iar aerul "vechi" de sus ni l-am dorit, pt. ca a fost, cumva, o nunta retro...cu masina de la 1968! Dar, cum spuneai, gusturile...
Cat despre biserica...noua nu ne-a cerut nimeni nici un avans! In afara de acea suta de mii, pentru aranjamente! Banuiesc ca poti plati inainte taxa bisericii, adica 500.000, pentru care tre' sa-ti dea chitanta.

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput