Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Ucuca, restaurantul cred ca se cheama Parco dei Principi, si sa-l ia dracu ca l-am cautat acu cateva seri de ne-am ratacit si nu l-am gasit!!! Cica este pe undeva pe langa complexul Herastrau? Sa mai spun si ca nimerisem in urma unei masini care imprastia praf din ala impotriva tantzarilor de era sa mai murim si sufocati?! Si se uitau aia din masina la noi ca la alte aratari ca la 9 seara prin pustietatea aia noi cercetam toate cotloanele doar doar om gasi vre-un restaurant!! Al meu a facut o criza de nervi pt ca eu ii tot spuneam ca acolo tb sa fie si m-a amenintat ca ma taraste pe jos prin tot Herastarul daca sunt eu atat de convinsa ca acest restaurant chiar exista! Evident, mi-a pierit brusc convingerea!
Si eu vreau sa stiu aceleasi detalii ca si tine, poate cineva mai priceput a reusit sa-l dibuiasca si sa-l vada la fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Olguttza, tot nu mi-ai zis daca ai vazut sala de jos RENOVATA. Mersi oricum pentru faza cu biserica.

Dyadya, iti trimit mai jos un link unde vei putewa vedea imagini cu Parco dei Principi. Site-ul in general e dragutel:

http://www.inout.ro/getArticleL.aspx?ID=1058

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Parco di principi: mergi la herastrau, pe langa ambasada chineza, parchezi masina pe langa terasa Fitze si o iei pe jos. trebuie sa mergi pe trotuar, pe partea cu terasa Fitze si daca nu gresesc este a doua intrare la stanga dupa terasa asta. este practic o alee care nu iti spune nimic. Dupa Fitze mi se pare ca vine intrarea de la fosta discoteca Orhideea, terenul de fotbal si apoi imediat aleea. E foarte dragut restaurantul are si terasa.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by balkina

Olguttza, tot nu mi-ai zis daca ai vazut sala de jos RENOVATA. Mersi oricum pentru faza cu biserica.

Poate s-o fi renovat in aste 2 luni, se prea poate...desi ma cam indoiesc, pentru ca ei aveau ocupate cu nunti si botezuri toate sambetele si toate duminicile de anul asta...

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Parco dei Principi este unde zice Raluca - un element in plus - linga terenurile de tenis, pe linga pista de karting.

Eu am fost acolo cind cautam restaurant, si la fel am patit m-am plimbat juma` de Herastrau pina l-am gasit.
Inauntru e frumos - e totul cu lemn si ratan ( deparca n-ar fi tot lemn), tacimul era parca 25 de euro (anul trecut), nu mai stiu exact.
O cunostinta a facut nunta acolo si a fost foarte multumita de servicii. Din punctul meu de vedere a avut si buline negre, ca sa zic asa:
1. Are terasa, e frumoasa, dar pe vremea aceea nu iti ofereau decit o parte din ea, restul era pentru clientii ocazionali.
2. Restaurantul e incojurat parctic de terenuri de tenis ( cu nocturna).
3. Inauntru obligatoriu trebuie decorat de nunta.

Pupici

Mergi la inceput

Fetele, multumesc mult pt indicatii de ajungere la Parco dei Principi. Balkina, mersi pt link, il gasisesm si eu tocmai d-aia il cautam, ca pe site arata bine. Dar daca tot v-am prins asa saritoare poate ma scutiti de un drum si imi raspundeti si mie la doua intrebari, va rooooooooooooooog: are un singur salon sau are separeuri? Cam ce capacitate are? Eu am nevoie cam de 120 locuri. Ca daca e mic nu mai are rost sa merg sa-l vad.
Mersi mult in avans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Fetelor stiti ceva de Club Elite? Ma intereseaza pt o prietena de-a mea. Multam.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta5 spune:

Salut fetelor!
De o saptamana am descoperit acest site si de atunci citesc in orice moment liber toate comentariile voastre de pe forum-urile despre nunti; asa am aflat ograza de chestii
Eu sunt o mireasa de 2006 si voi face nunta la Casa Centrala a Armatei in salonul Norvegian sau in cel Gotic (inca nu stiu clar) si voi avea intre 60 si 90 de invitati (dupa cum vedeti nici asta nu stiu inca).
Imi puteti spune cum sunt aceste saloane, amanunte despre servire, decoruri, pret tacam sau orice alta informatie pe care o detineti pentru ca eu de putin timp ama inceput sa ma ocup de subiectul NUNTA si deja sunt INGROZITA DE CE MA ASTEAPTA.
Astept comentarii de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by ancuta5

Salut fetelor!
De o saptamana am descoperit acest site si de atunci citesc in orice moment liber toate comentariile voastre de pe forum-urile despre nunti; asa am aflat ograza de chestii
Eu sunt o mireasa de 2006 si voi face nunta la Casa Centrala a Armatei in salonul Norvegian sau in cel Gotic (inca nu stiu clar) si voi avea intre 60 si 90 de invitati (dupa cum vedeti nici asta nu stiu inca).
Imi puteti spune cum sunt aceste saloane, amanunte despre servire, decoruri, pret tacam sau orice alta informatie pe care o detineti pentru ca eu de putin timp ama inceput sa ma ocup de subiectul NUNTA si deja sunt INGROZITA DE CE MA ASTEAPTA.
Astept comentarii de la voi

Buna.
Si eu am fost la Casa Armatei dar sa ma interesez pentru un banchet.
Totusi, am intrebat cate ceva si pt. nunta.
Anul asta, meniul pentru nunta era 28 E.
Pe noi ne lasau sa aducem bautura de acasa ... prin urmare s-ar putea sa va lase si pe voi.
E frumos, somptuos,cu candelabre si tot tacamul.
Inchirierea salii nu costa nimic.
Chelnerii erau gratis pana la 12 noaptea pe urma trebuiau platiti (vesnicul 10%).
Nu stiu denumirile saloanelor.
Eu l-am vazut pe cel mai mare, cel in care intrii direct de pe terasa. Avea mese lungi si la capat 2 rotonde cu 1-2 mese rotunde.
Salonul era stil vagon (mult mai lung decat lat).
Cam atat.
Ventilatie foarte buna.
Din auzite (mai stiu banchete, nunti, botezuri care au fost facute acolo), de obicei a iesit frumos.
cam atat.

Mergi la inceput

Rallu, dar tie nu ti-au spus nimic de capacitatea salii la Cercul Militar? Pt ca mie mi-au spus ca are cam 300-350 locuri(vorbesc de cel mare de jos, ca sus este mai mult balcon decat salon) si au spus ca nunta mea e mica(eu estimand cam 120 de personae) Nu mi-au spus clar ca nu se poate dar din exprimarea: "nunta e mica" am dedus ca nu vor accepta sau vor pune conditii gen achitat 200 tacamuri, bagat si alta petrecere tot acolo, etc...De aceea am renuntat la idee.

Mergi la inceput