cura de pepene rosu

cura de pepene rosu | Autor: nushulica

Link direct la acest mesaj

fetelor vreau sa va zic ca e o cura foarte usoara si placuta pentru cele care mananca pepene cu placere.eu am inceput de 6 zile si in fiecare zi am mancat doar pepene (in principiu ca am mai gustat si din mancarea pe care o faceam pentru sotiorul meu)deci tot timpul cand ti-e foame mananci pepene e foarte simplu fara restrictii fara nimic...si am reusit sa slabesc 2 kg in doar 6 zile
va sfatuiesc sa incercati cele care vreti sa slabiti e sanatos si pentru ficat pepenele curata organismul
bafta

nunta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Eu mananc cu multa placere pepenele rosu. Dar am tinut Montignac si m-am simtit foarte bine cu el si acolo e interzis pepenele rosu. Am vazut ca si in retetele pentru diabetici e interzis. Totusi, care o fi explicatia ca ai slabit? Cica contine mult zahar.
Desi ma gandesc si eu destul de mult sa tin o astfel de cura

Lili

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nushulica nu stiu daca e indicat sa consumi doar pepene, asta inseamna infometare. Si apoi de unde isi ia corpul: vitamine, minerale, proteine?
Poate fetele iti vor explica mai bine, daca nu imi atunca
Explicatia: e dulce dar e sanatos ca e fruct. Contine apa, ce depui - apa? Elimini imediat apa. E sanatos pt. corp, il hidrateaza, curata dar ai grija de stomacelul tau, printre altele.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Oau ce realizare! Nu te supara pe mine dar cred ca daca nu ai fi gatit pentru sotul tau acum era mai nasoala situatia. Io zic sa nu te mai infometezi si sa pui mana sa mananci. Inteleg sa faci o cura d-asta de o zi pe saptamana, maxim 2, dar nu ca tine 6 zile non stop numai pepene. Ai grija de sanatatea ta ca te poti imbolnavi pe viata.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor da eu ma simt foarte bine si nu m-am infometat deloc ca nici nu-mi era foame cred ca de la calduri....oricum e foarte buna cura eu sunt convinsa de asta

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu cred ca am sa tin cate o zi, luni, miercuri si vineri. Ca atunci eu postesc si mi-e mai greu cu dieta si postul. O sa va anunt rezultatul.
Pupici!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nushulica, m-a inspirat cura ta si o sa tin si eu o zi de fructe vinerea.
Dar, mamica, ai grija ca asa zici ca ti-e bine, slabesti si te bucuri, dar ramai cu sechele grave la ficat, la stomac, la toate cele si nu se mai rezolva apoi oricat te-ai pune tu pe mancat sanatos. Ai grija de sanatatea ta ca este cea mai de pret avutie, nu-ti bate joc de tine!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am sesizat o observatie importanta. Nu mi-e foame pe caldurile astea. Aproape era sa scriu eu. In mod natural cand este extrem de cald corpul nu solicita mancare solida. Si din acest motiv alimentarea mai lichida este extrem de bine venita. Consumul de lichide indiferent de forma lor, supe usoare, ceai, apa minerala sau plata, pepene rosu sunt mai mult decat benefice. Asocierea consumului de pepene verde cu slabirea o consider insa o greseala. Consumul de pepene verde nu este o cura adica nu in acest sens. Cine citeste ar putea sa interpreteze ca poti sa slabesti sanatos consumand doar pepene verde ceea ce este o greseala metabolica. Slabirea este efectul consumului normal al organismului fata de ceea ce primeste. Adica primeste apa si zahar si consuma in mod natural produse de metabolism care nu sunt apa si doar zahar. Asta in mod normal inseamna un dezechilibru. In contextul caldurii de afara acest dezechilibru este mai usor prin gradul mai scazut al arderilor interne. Dar asta nu inseamna ca nu exista.

Desigur tot ceea ce am scris este doar o opinie.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

In general, cura de slabire nu e recomandata in plina canicula. E cel mai neprielnic moment. Spun asta, fiindca tatal meu a ajuns acu 3 ani la spital dupa o cura brusca de slabire in plina vara.
E adevarat ca nici eu nu prea am pofta de mancare cand e foarte cald, dar consum supe, multe fructe si mancaruri mai usoare.
Daca acu o luna, cand nu era asa de cald, mancam ciocolata cu placere, acum, nici nu vreau s-o vad. La fel si cu prajiturile. Desi de curand am dat peste un site cu retete in imagini, unde am vazut torturi deosebit de frumoase, m-au impresionat prin design si nicidecum nu mi-au facut pofta. Sunt intr-o perioada in care nu am nevoie de prajituri/ciocolata etc.
Si eu am mancat pepene verde, e chiar foarte bun pe caldurile astea, dar nu e singurul din alimentatie. N-ar fi rau sa mai slabesc, dar nu acum.

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

vreau si eu sa vad site-ul ala cu torturi m-ar interesa pentru nunta daca gasesc ceva deosebit

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

@Nushulica,
Mare atentie dupa ce ai sa incetezi "cura" asta. In afara de faptul ca nu ai pierdut nici un gram de grasime, ti-ai privat corpul de nutrienti si, din nefericire, ai sa pui totul la loc... este excelent ca purifica organismul. Insa 6 zile fara nimic altceva decat pepene e un pic nebunesc as zice.

Mergi la inceput