cura de pepene rosu
Raspunsuri - Pagina 2

adi2003 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
vreau si eu sa vad site-ul ala cu torturi m-ar interesa pentru nunta daca gasesc ceva deosebit
nunta
Site-ul acela e defapt un www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=6247" target="_blank">forum cu retete de prajituri si alte mancaruri, nu neaparat torturi pentru nunti. Am gasit totusi si cateva modele de torturi pentru nunta, doar sa ai rabdare sa te uiti la toate.
Mie mi-a placut ideea de a pune si imagini la retetele postate pe forum, chiar de la faza incipienta a prepararii pana la finalizarea ei. E mult mai practic pentru gospodine si vezi cum trebuie sa arate finalul unui preparat dupa o reteta noua.
Simina
album foto1
album foto2

rory76 spune:
Eu stiu ca aceasta cura de pepene verde, la fel ca si cea de struguri, este foarte mult recomandata celor care au probleme cu rinichii, pentru ca stimuleazasi elimina pietrele si calcifierile de acolo. Asa ca nu mai dati cu pietre si incercati, veti vedea ca nu muriti de foame si nici nu lesinati din cauza lipsei proteinelor, care fie vorba intre noi, nici nu sunt recomandate pe caldurile astea...

nushulica spune:
quote:
Originally posted by adi2003quote:
Originally posted by nushulica
vreau si eu sa vad site-ul ala cu torturi m-ar interesa pentru nunta daca gasesc ceva deosebit
nunta
Site-ul acela e defapt un www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=6247" target="_blank">forum cu retete de prajituri si alte mancaruri, nu neaparat torturi pentru nunti. Am gasit totusi si cateva modele de torturi pentru nunta, doar sa ai rabdare sa te uiti la toate.
Mie mi-a placut ideea de a pune si imagini la retetele postate pe forum, chiar de la faza incipienta a prepararii pana la finalizarea ei. E mult mai practic pentru gospodine si vezi cum trebuie sa arate finalul unui preparat dupa o reteta noua.
Simina
album foto1
album foto2
ma da ce am mai salivat la prajiturile alea astia-s criminali care pun poze cu asa delicatese pe un forum pai nu se gandesc la pofticiosi???

nunta
noi doi

Androix spune:
quote:
Originally posted by rory76
Eu stiu ca aceasta cura de pepene verde, la fel ca si cea de struguri, este foarte mult recomandata celor care au probleme cu rinichii, pentru ca stimuleazasi elimina pietrele si calcifierile de acolo. Asa ca nu mai dati cu pietre si incercati, veti vedea ca nu muriti de foame si nici nu lesinati din cauza lipsei proteinelor, care fie vorba intre noi, nici nu sunt recomandate pe caldurile astea...
In primul rand ca n-a aruncat nimeni cu pietre. Daca cineva imi marturiseste ca mananca numai pepene timp de 6 zile incerc sa-l conving ca nu face bine. Pentru a supravietui organismul are nevoie de minim 800 calorii /zi. Tu cate calorii stii ca are pepenele?
In al doilea rand cred ca te referi la grasimi=lipide care nu sunt de dorit in perioade de canicula si nu proteine.

Andreea mamica lui

Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Jazz spune:
Androix,
Singurele grasimi de care nu avem nevoie sunt cele saturate. Astea se gasesc cu preponderenta in produsele de origine animala. Zilnic avem nevoie si trebuiesc luate zilnic din alimentatie de grasimi mononesaturate pentru ca p-astea organismul nu le produce. Se gasesc in uleiul de masline, avocado...
Cu cea mai mare placere revin cu mai multe informatii daca cineva are nevoie de ele.
PS:800 de calorii... carbohidrati+proteine+lipide... Nu doar din zaharuri si apa ce sunt continute de pepene...

Androix spune:
Jazz, corect! Ma refeream la grasimi in sensul de prajeli si mancaruri scazute cu sos gras.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

clyo spune:
si eu mananc (mai mult) pepene rosu miercurea si vinerea ca tin post, ma simt bine, nu am senzatie de foame si nici pofta de dulciuri, ajuta si la .

Rodica spune:
acum trei ani am mancat doua saptamani numai pepene rosu. Eram inca acasa ca altfell.... am slabit 2kg pe care abia anul asta le-am pus la loc. mie mi-a placut inventia mea de regim, de fapt nu era un regim ci placere pura!!!!!!!!!!!!!

nushulica spune:
quote:
Originally posted by Rodica
acum trei ani am mancat doua saptamani numai pepene rosu. Eram inca acasa ca altfell.... am slabit 2kg pe care abia anul asta le-am pus la loc. mie mi-a placut inventia mea de regim, de fapt nu era un regim ci placere pura!!!!!!!!!!!!!
pai fix asta e si la mine placere pura
nunta
noi doi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;0;116/st/20050924/e/my+wedding/dt/8/k/2499/event.png

Androix spune:
Cine-s eu sa ma pun in calea placerii voastre?
Cum mey numai 2 kg in 2 saptamani? Inseamna ca n-ai avut de unde
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip