Fetele din America (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Uite aici, poti alege sa te uiti la orice county sau oras vrei din California:

http://quickfacts.census.gov/qfd/states/06/06071.html
http://quickfacts.census.gov/qfd/states/06/06059.html
http://quickfacts.census.gov/qfd/states/06/06037.html

Si poti face comparatii...

Eu am prieteni din Anaheim care, dupa ce au fost la noi in vizita, au zis ca isi vor cumpara casa aici.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Gabi, Simina, multumesc frumos de linkuri,o sa le studiez. poate imi povestiti ceva si din experienta voastra, impresii personale, tips-uri?

p.s. Simina, m-am uitat acum pe harta, Ontario cica nu e asa departe de LA, 35 de minute...pot sa te intreb cum se circula totusi la caz de naveta zilnica? ii spuneam Gabrielei ca nu mai stiu ce e aia o metropola, ca la mine aici la tzara toata lumea e calma, se circula super, trai neneaca. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ontario, a zis sotul ca nu e bine sa stai acolo si sa faci in fiecare zi traseul LA, ca o sa iti ia o groaza de timp in trafic, stie bietul ca a locuit si pe acolo, si mai merge si la lcuru si sta cu orele in trafic.

Si cel mai bine si mai bine e sa mergi tu singurica cu sotul, luati harta in mama, bifatzi zonele unde vreti casa si mergeti si vedeti, asa va faceti si o idee ce si cum e pe acolo.
Conteaza mult zona, cate case, cum sunt proprietatile, inghesuite, nr de mexicanii in jurul tau, scolile daca sunt bune, e mai scumpa casa... sunt multi factori la care trebuie sa te uiti inainte sa cumperi

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

buna fetelor...

am si neste problemutze. :)

first of all: ce se zicea p-aci un pic mai sus? ca nu pot sa primesc din ro mai mult 10.000$ pe an fara sa platesc 'nspe mii de taxe?! ma intereseaza f. tare problema pt ca eu am niste proprietati imobiliare in romania si tocmai il rugasesm pe tatal meu (i-am lasat procura notariala in sensu' asta inainte de a pleca din tara) sa le vanda si sa-mi trimita banii incoa' ca m-am saturat de stat in chirie:).
si daca nu pot primi mai mult de 10.000$ pe an, atunci cum ar trebui procedat?! ca la mine ar fi vorba de bani mai multi. cat de mare e taxa asta?! sau e riscant sa merg eu in ro si sa-i aduc bine mersi in buzunaru' de la tiept?:)

si... a-l doilea bai ar fi: vreau sa fac si eu un tort asa mai festiv pt. niste prieteni care fac 20 de ani de la casnicie. si am o reteta absolut dementiala dar imi trebuie gealtina. in romania foloseam din aia in plic de la dr. oetker (parca asa se scrie), dar aici nu stiu de care sa iau. so... please ajutati-ma. si daca aveti ceva idei de cadou pt. astfel de ocaziuni v-as fi f. recunoscatoare.

cu multumiri,

fara -n pantecus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Conchita:
Anaheim, Ontario, Fullerton, Buena Park au scolile proste sau f proaste. Cypress Park le are mai acatari.
Uite foloseste scula de mai jos ca sa faci o comparatie intre zone din toate punctele de vedere,
http://houseandhome.msn.com/pickaplace/comparecities.aspx

Mymirela, unul dintre producatorii de gelatina este Knox si gelatina o gasesti in raionul cu chestii de facut prajituri (bake needs).

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Ciuf,
Foarte faina camera! Ma uit ce minunatii scoateti din voi si iar ma enervez pe mine insumi ca n-am strop de talent!! Aseara ne-am dus si noi la librarie si ne-am cumparat o carte din care sa invatam sa deseman, ca ne tot bate la cap mindra sa ii desenam una alta si noi facem niste chestii de care ne speriem noi, daramite ea .

Anca sapt. 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Carolyne, poate vin prea tarziu cu raspunsul. Baiatul meu cel mic e in Ro. Noi le-am lasat parintilor mei o imputernicire legalizata de calatorie cu minor inafara USA- am formularul daca iti trebuie, e-mailul meu il ai. Bilet pt copil sub 2 ani nu trebuie, ci il poti tine in brate, noi asa am facut cand l-am dus luna trecuta, a costat $132. Altfel platesti 70% din biletul pt un adult.

Mergi la inceput

Despre scolile din zona as minti sa spun ca stiu ceva, Deiu meu e de abia la gradi! Am vazut insa pe aproape de noi scoli catolice, baptiste (parca), unde ma gindesc ca au profesori mai buni.
Noi mergem in LA destul de des, fie in vizita, fie cu treburi, iar timpul pe drum depinde de traseu si de ora. Facem 30 de minute pina la prietenii nostri, dar acum citeva zile, mergind cu treaba pe aproape de Beverly Hills City, am facut o ora pe drum (nici nu stiam bine adresa, am cam bijbiit putin).
In rest, daca avem drum pe aproape de downtown LA sau prin zona aceea, nu facem mai mult de 35-45 de minute, cu indulgenta.

Dar, intr-adevar, mai bine vii in vizeta si umbli si te uiti, dupa ce vezi si niste date statistice pe net, of course.

Noi va asteptam, daca vreti!

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Ah, ca mi-am amintit: legat de criminalitate, si in Ontario sint zone mai bune si zone mai proaste, ca in orice oras american. Zona noastra e f. buna din acest punct de vedere, cei care locuiesc aici de dinainte de 1999, zic ca nu au auzit de crime, si f. rar de spargeri de masini, cel mult. Sper sa se mentina asa si in continuare!

In rest e frumos, muntele cu statiune de ski la 30 de minute, Disneyland-ul (in Anaheim) la 30 de minute, Oceanul la mai putin de o ora (timpii sint cei facuti cu sotul meu la volan).

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

mersi mult Andrada pt raspuns.
dar despre cealalta chestiune?! poate ma lamureste si pe mine cineva...
va rog!

fara -n pantecus

Mergi la inceput