Fetele din America (47)
Raspunsuri - Pagina 13
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by ocebine
[
(shhh nu spuneti la nimeni ca fumam la 15 ani)
/url]
heh, anamaria, daca ar fi aflat maica-mea ca imi luam un pachet inainte sa plec la scoala, dimineata, mi le-ar fi bagat pe gat.ea credea ca imi luam de mancare la pranz. acum nici nu mai vand tigari la copii, da' nush de ce, imi convine.
ciuf spune:
Vai de mine ce se mai scumpeste...
Si eu am luat azi cu 2,68. Cred ca o sa imi iau un hibrid .
Numai bine,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
Sanca spune:
Da, si mie imi vine sa plang cand imi trag SUV-ul la pompa de benzina. Cand l-am cumparat ii faceam plinul cu 18 -20 de dollari maxim. Cui i-ar fi trecut prin cap ca o sa ma coste aproape 50 de dollari un plin.
Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia." (Charles Schultz)
conchita spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Hai ca-i buna asta cu GasBuddy. Evident ca benzinaria care mi-e in drum nu-i cea mai ieftina, tre' sa merg vreo 5 mile in partea ailalta ca sa economisesc $0.10 pe gal.
puahaha, exact! la cea mai apropiata benzinarie de mine a ajuns la $3.00 per gal. am imbulinat-o, eu fac plinul de 7-8 ori pe luna, idem sotul meu.
Oana_B spune:
Misto linku' cu gasbuddy
vad ca ar trebui sa facem 30 mile pana in detroit sa economisim 20 centi, oare la o socoteala ii economisim sau cheltuim mai mult pana acolo:))))
Oana_B
Laura Takacs spune:
Azi la noi a mai urcat benzina cu 2 centi galonul, suntem pe $2.55. Io am SUV sotul are F150, suntem aranjati. Commute-ul meu e de 32 mile un drum, si ma uit cu frica la indicatorul de la rezervor in fiecare dimineata, parca si consuma mai mult de cand s-a scumpit benzina. Salariile tot cu 3% urca numai (in cazuri fericite).
Sanca spune:
Pe mine ma ingrozeste gandul ca biletele de avion se vor scumpii ceva ridicol din cauza asta, iar vacantele in Romania vor devenii un lux... Acum 2 ani, un bilet de avion San Diego - Bucuresti ma costa in jur de 700-750, maxim, acuma nu mai am gasit nimica sub 850 ...
Si vorba Laurei, preturile se ridica vertiginos, iar salariile noastre, o data pe an, 3 la suta daca ai noroc sa fie bani in buget pentru marire...
Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia." (Charles Schultz)
Laura Takacs spune:
Anca, eu tocmai m-am uitat dupa belete in Ro pt noiembrie, si ce crezi ca am gasit? $1,000 bucata si asta pt senior citizen, de la New York-Cluj.
zapacila spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Pe mine ma ingrozeste gandul ca biletele de avion se vor scumpii ceva ridicol din cauza asta, iar vacantele in Romania vor devenii un lux... Acum 2 ani, un bilet de avion San Diego - Bucuresti ma costa in jur de 700-750, maxim, acuma nu mai am gasit nimica sub 850 ...
Si vorba Laurei, preturile se ridica vertiginos, iar salariile noastre, o data pe an, 3 la suta daca ai noroc sa fie bani in buget pentru marire...
copii ca ai mei nu are nimeni
Sanca daca inca mai stii ceva cam in jurul lui 900 daca e mai ieftin si mai bine te rog sa imi dai si mie linkul sau un nr de telefon. Vine mama in noiembrie si trebuie sa cumpar biletul din timp.