Fetele din America (47)
Raspunsuri - Pagina 14
Siminaf spune:
Voi vorbiti de preturi pt. dus-intors, sper, nu?!
Ca si pe noi ne-ar interesa, pt. cind vine bb, daca primesc viza ai mei pina atunci...
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Sanca spune:
Da, preturile sant dus intors. Din Romania pana aici, biletele sant mai scumpe, nu stiu de ce, poate pentru ca Euro e mai puternic decat dollarul. Dar se pot cumpara biletele de aici pentru cei ce vin din RO.
lai spune:
Poate n-am stiut noi cauta cum trebuie, dar cand au venit ai mei aici au cumparat biletele din Romania si au fost mai ieftine decat ce-am gasit eu de aici.
Lai
meems spune:
Lai, ai dreptate. Si eu caut acum bilete pentru bunici sa vina din tara si le-am gasit mai ieftine in RO.
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by lai
Poate n-am stiut noi cauta cum trebuie, dar cand au venit ai mei aici au cumparat biletele din Romania si au fost mai ieftine decat ce-am gasit eu de aici.
Lai
Tot asa am facut si eu ca am gasit acolo mai ieftin, le-am trimis bani si si-au cumparat bilete de la klm, au avut si reducere de varsta.
Oana_B
lai spune:
Si ai mei tot la KLM (si la Air France) au gasit cele mai bune preturi. KLM are reprezentanta in Bucuresti pe Magheru chiar langa Piata Romana. Uneori au oferte speciale, daca stai sa urmaresti si ai flexibilitate in ce priveste perioada calatoriei, azi anunta oferta sa zicem si ai timp doua saptamani sa te hotarasti sa cumperi biletele (pt. o anumita perioada in urmatoarele x luni, de obicei in extra-sezon).
Lai
Carolyne spune:
In noiembrie trecut am chematr-o pe mama sa ma ajute cu fetita si biletul cumparat de aici era mai scump decat ar fi fost din R. Rezultatul? Mama a cumparat bilet dus intors din R, pe 6 luni, cu 800$. Daca il luam de aici ma costa aproape 1200$ (in noiembrie) si numai 2 companii accepatau: alitalia si inca una.
Cred ca dealul asta a fost avantajos acum cativa ani, dar acum este mai convenabil sa cumperi biletul din R.
Ori poate o fi o diferenta si de la oras la oras (de sua vorbesc aici).
Carolyne
zapacila spune:
E diferenta de la stat la stat, cand am zburat din NY in RO a fost mai ieftin, cand am plecat din HI m-a rupt la pret. Acuma destinatia e San Diego. Oricum e mai acceptabil decat Hawaii.
pashosha spune:
Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
Bic spune:
Salut fetelor.
Am picat taman la tzanc, pentru ca vreau si eu sa-i cumpar lui tata un bilet de avion.
Inteleg ca e mai ieftin sa-si ia el din Ro.
La ce agentie sa se duca, ca-s o groaza si nu stiu care or fi mai bune. (in Bucuresti)
Mentionez ca tata nu e pensionar, deci nu l-ar ajuta un agent care stie dealurile pe tema asta.
Multam.
DPN 31.10.05