Mamici de iulie-august (78)
Raspunsuri - Pagina 7
KULTA spune:
helooooooooooooo!!!!!!!!!!Somebody home??????
Iar sunt pasare de noapte?
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
Emaaimee, asta si ziceam, Helsinki-bucuresti via Praga,Wwarsovia sau Budapesta( adica csa,lot sau malev- asa zburam de obicei) dadeam exemplu 750-800/2 pers+ copil cind nu sunt oferte, dar pina la Helsinki mai dureaza drumul 2-3 ore+ costa autobuzul sau masina+ parcarea,de obicei legatura in Praga e f proasta, 6 ore zborurile+ asteptarea 3-4-5 ore apoi de la Buc la Pitesti alta trambalare,inca 2-3 ore in decembrie cind ma duc eu e greu, 14-16 ore pe drum cu bebe asa mic... sas-ul zboara de la noi din oras in Copenhaga si apoi direct Copenhaga-Buc,legatura e super deci tot 2 zboruri dar in 6 ore si un pic sunt in Bucuresti .in max 9 ore sunt la Pitesti de aici, din Tampere. pt primul drum si iarna...cred ca merita. asta daca om avea bani dupa mutat si acte si...mai e si botezul de facut.cind ne duceam doar noi( eu am fost si de 4 ori pe an...) plecam din Helsinki, cu cehii, polonezii sau ungurii, unde era mai ieftin. am mers si cu nemtii si cu olandezii, cu austriecii...am incercat cam tot de 7 ani de cind e iubitul aici. acum...e altfel.o sa urmaresc cind vin ofertele pt sarbatori, sa vad preturile si legaturile- e frustrant cind stai 5 ore intre avioane, cind esti deja de 5-6 ore pe drum si mai ai 6 ore inainte. cu bebe mic, cu atit mai mult.
M
mamini spune:
Emaaimee, chiar m-am uitat, cea mai buna oferta pt decembrie e la malev, 630 cu toate taxele, 2 adulti+ bebe, program bun de zbor! dar din Helsinki, asa ca ar trebui sa plec de aici la 5 dimineata si sa ajung la Pitesti la 7 seara si la intoarcere plec pe la prinz de la ai mei si ajung aici pe la 1 noaptea.naspa rau.dar si diferenta de bani e mare, o sa ma mai gindesc.tu cit faci pina acasa? pleci doar cu Bibi? cind? vine si tati pt botez? hai ca te-am capiat cu intrebari. noi am vrea sa mergem toti 3.
M37+
anis spune:
Am fost si am vizitat patul
pot spune si n-am reusit sa adorm.
Ma framant , nu stiu cum sa fac, sa ma duc duminica sa-mi scoata firele sau luni?
Am eu o obsesie sa nu nasc in weekend....
AniS
*** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Anis,pai vezi si tu cum te simti, ca daca incepe sa iti fie nasol, degeaba vrei tu sa stai pina luni!daca esti ok pina luni...f frumos, eu asa iti doresc sa fie, dar daca nu s-o putea, ce-i asa o tragedie cu week-endul? ca dr tau vine, banuiesc, atunci cind trebuie? sau de ce esti stresata, crezi ca daca chiar te-or apuca durerile iti mai pasa ca e duminica sau marti?sau crezi ca bebe stie? nu te mai perpeli atita, stai linistita...o sa te ajute sa stai pina luni.
ma bag si eu in pat, ca de nani nu cred ca va fi vorba prea curind.
hai fa nani ca o fetita cuminte cu fetita cuminte la bord.
M
anis spune:
Mamini 
Ma duc inapoi in pat..poate ma fura somnul..
AniS
*** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KULTA spune:
Mai fetelor, iar nu faceti nani?Nici eu. Mi s-au umflat rau de tot miinile si picioarele de la plimbarea de azi si de la 3-4 ore de stat in masina.
Anis, eu zic sa-l scoti Duminica.
Mamini, chiar nu vrei sa te odihnesti si tu putin inainte de a veni printesuca?
Ia, somn usor.
Irina, ce faci mama, iar dormi?![]()
K36+
Poze cu noi
emaaimee spune:
KULTA-ce daca mergi si e alarma falsa,nu te faci de ras!Nu vei fi sigura careia i s-a parut!Si starea de voma poate fi simptom de nastere.Ai mare grija!Eu sunt patita-stii ca am ajuns pe ultima suta de m si era sa scap bb acasa sau prin curtea blocului!
Andy-am intrebat-o pe Bibi si zice ca va luam daca baiatul tau e bine facut!Cam nasol cu dragostea la distanta
-macar noi mamicile stim ce e inocenta
.Dar venim acasa in toamna!
frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
mamini spune:
Kulta, as dormi, dar...nu se poate.acum chiar ma duc in pat. si eu ma umflu cind ies la caldura si merg...ma fac butuc. stai cu piciorusele in sus, bea apa sa faci pisu si sa scoti si lichidul din tesuturi. si mai stai cuminte si tu, fata draga...auzi 3-4 ore de plimbare.tu chiar te-ai saturat sa fii gravida? te inteleg, ca si eu, dar mai lasa-l un picutz, ca e mic.
M
KULTA spune:
Emaaimee, daca se ingroasa gluma, sun si plec imediat. Vad ca s-au cam intetit contractiile. M-ai facut sa rid cu scapatul bebelui in curtea blocului.![]()
Mamini, chiar m-am saturat sa fiu gravida dar pe de alta parte daca ar mai sta pina pe la sfirsitul saptaminii viitoare, ar fi super. Tu parca esti programata pe 11, nu? Sper sa nu gresesc.
Pupici '
K56+
Poze cu noi