Mamici de iulie-august (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Kulta, am nascut-o pe Eva la 37 sapt 3 zile si a avut 3,530kg si 50 cm. Asa ca stai linistita daca nasti dupa 37 saptamini; o sa fie bine; mai asteapta putin, putin de tot.
Chiar am vazut unul din mesajele tale din ziua cind am nascut (29 iunie) . Imi spuneai ca nu mai am mult si o sa nasc . Hihihi, s-a adeverit. Poate o sa-ti spun si eu asta, dar dupa sapt viitoare.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis- multumesc mult pt urari. Am vazut ca ai completat la bebei si scorul Apgar- daca poti sa treci si la noi te rugam ca am luat nota 10! Primul nostru 10 si cel mai important! Multumesc!

DanaB-Mi s-a parut chiar mult mai simplu decat ma asteptam. Eram pregatita psihic pt mult mai rau! Dar de durut tot doare, insa mi s-a parut mai ok decat ce am vazut la nasterile normale. E adev ca ele isi revin mai repede, dar... imi pare bine ca am luat decizia asta!

Irina- Multumesc mult de tot! Si multumesc ca ai fost alaturi de mine! Bebe e bine, tocmai a papat pe la ora 1.00, l-am tinut sa faca gar, ceea ce nu se prea pricepe din pacate asa ca mai da laptic afara dupa ce-l pun in patut, dar ne facem noi mari si invatam si asta! O luam incetisor! Acum doarme linistit in patutul lui! Va doresc si voua copilasi la fel de cuminti ca al meu! Daca nu il doare burtica din cauza colicilor, sta linistit in patut fara sa zica nimic, chiar daca l-am asezat treaz. Se uita prin camera desi nu stiu daca vede el mare lucru. Imi este asa de drag si il iubesc asa de tare!!! Ma consider o mama norocoasa! Mai trebuie sa trecem si de icter ca sa luam si noi in greutate si sa ne facem mari ca suntem cam slabuti acum!

Mamini- eu iti tin pumnii si iti doresc din suflet sa-ti fie bine. Te va durea destul de tare dar e f imp sa te misti. Sa stii ca pe mine mai tare decat operatia ma enerva sonda. Ma durea, dar voiam sa ma intorc si trebuia sa am grija sa nu scap sonda! Lasa ca va fi bine! Si daca ai noroc si de un medic bun... Iti tin pumnii!
Voiam sa te intreb si eu ceva: Tu parca voiai mai demult despre vaccin. Bebe al meu a facut un cap alb la vaccin, care s-a tot marit si ieri s-a spart si a facut cojita ca si cum s-ar fi vindecat de tot! A vb cu o dna pediatra care a spus ca e imposibil sasparga acum, ca probabil a fost o suprainfectie si ca reactia la vaccin apare abia dupa 3 sapt. Asa este? Stii ceva? Sau fetele care ati trecut prin asta deja, cum a fost la voi? Multumesc!

Va pup, si va doresc o noapte buna tuturor!

Simona si Mario 22.07.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis- scuze ca te frec atata, dar am vazut ca ati scris si ora - la noi a fost 08.20AM si lungimea, noi am avut 52cm si greutate 3.190kg (stiu ca asa i-am zis Irinei, 3.200, dar asa mi-a zis si mie sotu' ca la el nu-s importante 10 grame, rotunjeste tot! A vazut el acu' cat de imp sunt! Mai ales cand papam 10 g in plus!) Multumesc mult de tot!

Simona si Mario 22.07.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza bebici, mamici si gravidutze!!!!

M-am trezit devreme, este putin trecut de ora 7, dar nu ma plang pentru ca aseara pe la 11 deja dormeam!!! M-am trezit cu senzatioa unei contractii, dar n-a fot decat pepenele mancat aseara si care acum vroia la toaleta... ma bucur ca n-a fost nik, vreau s-o mai tin pe printzesa mea macar inca o saptamana la mine in burtik.

Kulta, da, pe mine se pare ca m-a muscat musca tzetze ca sunt tare somnorici... iar fetitza mea cum ma bag in pat se mai foieste putin si apoi baga somn... este tare cumintica scumpa lui mama, de-abea astept sa-i pup obrajorii!!!!

Mamini, si eu beau f. multa apa dar se pare ca-i place mai mult in tesuturile mele decat in vezica... merg la toaleta destul de rar, noaptea o singura data, deci... nu stiu ce sa zic. In schimb transpir ca o vacutza!!!!

Anis, nu te mai stresa, stai si tu cumintica in we asta si vei vedea ca nu se va intampla nik!!!

Pupici multi,

Irina si bebe 38 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by KULTA

Lulu, scuza-ma, acum am citit ca fetita are 3.800kg. Asa grasunika l 37s?

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Da, intr-adevar o grasunica iar mami nu e nici inalta si nu a avut nici burtica foarte mare.

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
M-am laudat cu somnul si se pare ca a fost prea repede. Azi noapte am dormit prost. Pe la 4.30 ma uitam la filme, dupa ce toata noaptea fusesem agitata.
Inca o noapte fara semne. Incep sa ma ingrijorez. Mi-e mie frica de nastere, dar mi-e mai frica sa nu pateasca bb ceva. M-a speriat si Madalina cu lichidul verde. Off!

Emaaimee, eu zic ca-i copt, dar el tot nu vrea sa iasa. Ramane de vazut cat de bine facut e.

Kulta, nici eu nu vreau pe 8 aug. ca-i ziua lui tati. Si am zis ca e mai bine sa fie fiecare cu ziua lui.

Ce mi-a placut ziua de ieri cu vesti multe! Azi se mai inscrie cineva? Eu m-as cam inscrie, da' ce-i dupa mine?

Andy si 39+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata mamici si burtici!

Felicitari noilor mamici! Sa aveti copii cuminti si mancaciosi!

Astazi ne-am trezit si noi dandu-i picioare lu' tati. Era tare incantat . De vreo 2 saptamani nu ne-am mai trezit dimineata impreuna. Cand pleaca el la servici noi dormim si week-end-ul trecut a fost plecat la parintii lui.

Eu MOOOOR de cald deja. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Am zis ca la anu' punem si noi aer conditionat ca nu se mai poate sta. Sper macar sa nu nasc pe caldurile astea.

Irina, si eu dorm la fel de bine ca tine. Am nopti cand nici la wc nu ma scol. Nu stiu cat de bine e dar asta e. Dorm si la pranz cand ma lasa taranii astia de vecini si nu mai taie ceva cu flexul sau gauresc cu bormasina.

In ultimele zile se foieste bebe de zici ca-mi rupe burta. Cred ca nici el nu mai are rabdare. Voi ce ziceti? Sa mai iau No-spa daca mai am dureri sau nu? Noi marti implinim 37 sapt. Chiar ieri mi-a mai luat o cutie sotul. Cica sa am acolo.

Nu stiu ce sa fac acum. Parca m-as apuca de curatenie prin casa ca nu-mi prea imi place cum e!

Pupici
acusor 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, e important sa bei apa, ca iese prin pisu sau transpiratie...aia e, mai sta si in tesuturi, dar trebuie sa vina din afara, sa fie recirculata, altfel aia care sta in tesuturi se satureaza cu fel si fel de toxine, ca nu se mobilizeaza de biuna voie sa iasa de acolo.

Kulta, eu pe 11 august sunt programata si chiar daca vreau sa o vad si sa vina odata, cel mai bine ar fi sa fie cuminte si sa astepte.

Simona, eu eram cu vaccinul, asa e, in mod normal supureaza pe la 4-6 sapt(virsta bebe). anyway, ce accentuam eu atunci e ca atunci cind supureaza sa nu atingeti cu mizerie de acolo la ochi si pe alte mucoase( fiindca o parte din germenii aia de tuberculoza sunt vii) si preferabil sa nu faceti baie in cadita, ci sub jet. s-ar putea sa mai coaca o data.

M37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Tot pe baricade suntem, dureri de mijloc in timpul noptii, dar nimica deosebit...

Andre_ea, maine impliniti 40sapt si marti mai ai control, asa!? Si eu tot marti am control, chiar vreau sa intreb si eu ce e cu lichidul, se poate vedea la eco daca e verde ori ba?!
La Mada cum au vazut, abia la operatie?

Anis, daca tu te simti bine, mergi luni sa iti scoata firele.

Irinuca, eu de 3 zile ma trezesc transpirata toata, lac de apa, in trei zile am schimbat trei lenjerii Chiar ma gandeam de ce oare?! Tin minte ca am citit ceva despre transpiratie abundenta in timpul noptii, dar nu mai stiu ce si unde

Va doresc tuturor un week-end linistit, Monica-Elena drum bun la munte si vreme buna, sa va intoarceti sanatosi!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR 4zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Acusor, este super ca poti sa te odihnesti, si eu stau ok la faza asta... cred ca o sa-mi lipseasca somnul asta dulce, dar ma bucur ca pot profita acum... Sper sa te lase vecinii sa te odihnesti cum trebuie!!

Andre_ea, cat avea Madalina cand a nascut? Chestia cu lichidul verde nu-mi suna nici mie bine... Dar stai linistita, la noi nu va fi cazul!!!

Katink, cred ca faza cu lichidul verde se vede numai atunci la nastere... la echo nu se vede!!! La echo vede numai daca ai suficient lichid.

Mamini, eu beau apa la greu!!! si mananc si pepene... si beau si ceaiuri reci, foarte buuuune!!!!! Ziua merg des la shushu, dar noaptea ma trezesc o singura data.

Astazi nu ies din casa, este super cald afara si nu ma aventurez!!! Desi am o aniversare si o invitatie la minigolf... dar nu-mi vine sa conduc astazi, in Mamaia este nebunie la sfarsit de saptamana, nu gasesti loc de parcare... nu am chef de stress de genul asta asa ca stau acasa. Si sa merg cu taxiul... nu-mi vine!! Conduc fara probleme, dar ma enerveaza aglomeratia de week-end la culme! De marti voi iesi la plimbari cu iubi al meu, yuppyyyy!!!!! Luni merg sa ma shuvitzez la par, ma fac gigea... De epilat... nu ma epilez acum , oricum va trebui s-o fac inainte de operatie, adica peste cateva zile, asa ca nu are sens... inca nu arata rau... O sa inteleaga el... he he!!!!

Monica Elena, sa aveti vreme buna la munte , asa pe placul vostru!!!!!

Pupici multi,

Irina si bebe 38 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput