Mamici de iulie-august (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Katink, n-am sunat la doctor si inca mai astept. Am ceva contractii insa ma asez in pat curind sa le cronometrez.Mi-ar fi jena sa fie doar alarma flsa.
Poate mai asteapta bb macar pina luni cind fac 37saptamini.
Pupici
K36+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Foarte bine Kulta, stai cumintica in pat si poate iti trec. Hai ca mai e putin pana luni.

Somn usor si o noapte linistita!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+
AMR 5zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-dar CSA nu zboara din Helsinki/Copenhaga?La noi un bilet de adult cu ei costa 249e dus-intors cu tot cu taxe.Csa zboara din Copenhaga si costa 634.98 euro pt 2 adulti+infant.Alege numai zile de miercuri pt ca atunci au ei f ieftin!Intra pe www.czechairlines.com si da book online-eu am dat pt voi pe data de 07dec05dus si intors pe data de 04ian06.Ambele zile cad miercurea.Alegi 2adulti dincare unul cu infant ,round trip then continue.alegi csa office-location Helsinki-continue si iti da pretul surpriza 643.98 euro.Au si via Copenhaga-helsinki-praga-buc!
Mai esti online?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca puiutii si voi sa va refaceti rapid!

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Multumesc pt urarile legate de prietena mea. Azi am plans de fericire pt ea. Nu va puteti imagina cat s-a chinuit sa duca sarcina pana la capat si nu se astepta sa o duca pana in saptamana 37. Dumnezeu a fost langa ea si...acum e MAMA iar fetita este bine. Pe ea o doare operatia dar...azi e doar prima zi.
Deabia astept sa vina si baietelul meu pe lume...

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink, Sorry, da, Kulta era !!! Imi cer scuze!!!

Kulta, cum esti?? Mai ai putintica rabdare si vei fi si tu suficient de coapta sa-l scoti pe Sebi la lumina!!!

Katink, la tine nici un semn, nik???

Simona, mi-a placut povestea nasterii tale, esti o mamica curajoasa, te felicit pentru curajul si ambitia ta!!! Mario cel blond ce face??

Pup fetele, in seara asta ma bag devreme la nani,

Irina si bebe 38 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Fetele, ma simt mai bine si se pare ca nu mai am nici cine stie ce contractii.
In acelasi timp, sper sa nu nasc pe 8 August(voi avea fix 38s) cind e ziua lui tata-socru. Nu ca am ceva cu el dar as vrea ca bb al meu sa aiba ziua lui de nastere.
K36+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Noapte buna mamici si burtici!

Luminita
36+ cu Andrei

Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Lulu, spune-mite rog cite kg si citi cm are fetita prietenei tale care a nascut in sapt 37. A nascut dupa ce a implinit 37s sau la 36+?
K36+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Lulu, scuza-ma, acum am citit ca fetita are 3.800kg. Asa grasunika l 37s?

Poze cu noi

Mergi la inceput