PAR lung sau scurt?!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Sunt de parere ca trebuie mentinuta o culoare din gama celor apropiate de naturalul firului de par. Sunt blonda, iar in afara de brunet am fost de toate: visiniu, rosu turbat, caramiziu, blond cu violet, gri, blond verzui, etc. Si tot blondul meu natural, eventual cu niste suvite sa traiasca.
Iar in ce priveste lungimea, l-as lasa lung, dar imi cade. E moale si firul subtire, n-am gasit inca o solutie sa-l las sa creasca mai lung, pana la jumatea spatelui sa zicem. Pt ca arata nasol. Pana la umeri il mai intretin cumva ...
Si nu cred ca feminitatea are de-a face cu lungimea firului de par. Ok, sigur mi-ar placea sa am un par lung, matasos, lucios, etc. Dar cele pe care le vad la tv cu asa un par sunt platite taman ca sa se ingrijeasca si sa arate intr-un anume fel. Pt mine feminitatea e totuna cu delicatetea.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am si eu o cunostinta care are parul pana la fund (f mandra de el) cu multe suvite albe (mandra si de alea) si arata la 28 de ani ca de 40 (nu e numai opinia mea)

a,si parul il tine tot timpul impletit sau in coada de cal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Eu am parul pana in talie, saten si foarte des. La un moment dat ma batea gandul sa ma fac blonda, dar am renuntat la idee deoarece toti mi-au spus ca e posibil sa imi ard parul.Nu m-as tunde niciodata mai scurt de umeri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Eu sunt pt parul lung. Il am lung de mult timp, l-am avut si pana la fund si blond si mai scurt, roscat, saten. Acum e pana la jumatatea spatelui intr-o nuanta de roscat cu suvite.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nu mai vreau par scurt!
Si asta dupa experienta pe care am patit-o aici cand dom Bernard dupa ce m-a tuns de doua ori super-ok, a triea ora s-a gandit el si sa-mi dea un look mai futurist si m-a caprit de nu dadeai 2 lei pa mine!
Intamplator am venit in tara si m-am dus glontz la fata care ma aranja papusika , numai ca n-am gasit-o si m-a preluat colega ei care m-a asigurat ca n-o sa-mi para rau!
Ce-a iesit?
Scandal!!!!
M-a tuns fatuca aia urat, inegal, nu puteam sa-l aranjez in nici-un fel!
Pana la urma m-am dus in tura fetei la care mergeam de obicei si a reusit sa-mi dea o forma mai normala, numa ca mi-a scurtat parul pana la nr 2 de la mashina!
Dar macar avea o forma mai umana! era ceva...
Acum , desi sunt multe saloane aici am preferat sa-l las sa creasca si tinde catre "mediu"!
In concluzei, sunt pentru par mediu ca am o varsta si mare atentie pe mana cui ne dam podoaba capilara!

Omul fara dusmani e ca punga fara bani!

Mergi la inceput