Sus... in Scandinavia (68)
Raspunsuri - Pagina 8

lilanda spune:
Buna dimineata...si de la mine!!!
Adeluci ii un dragals Print...ce fatuca suparata are ... si dupa labe imi dau seama c-o sa creasca ditamai flacul!!! Ahhh...ce l-as mai smotoci oleaca!!
Am pus si niste pozici de la museum...din pacate n-au iesit toate din cauza sticlei si a luminii proaste :-((
Mey, astia de la scoala de daneza, m-au trimis ieri acasa...colegii din grupa mea si-au luat vacanta pina pe 15 august, asa ca mai am si io doua saptamini de leneveala
mara, cum fu la serviciu??
Ieri am fost in Jermania, la aprovizionarea bisaptaminala (am gasit vinuri romanesti: Murfatlar, Bucium, Cotnari, Dealul Mare si la niste preturi incredibile...putin peste 2 euroi sticla!!!) si, printre altele, m-am si tuns. Linga scaunul meu, era un tip, care venise sa-si vopseasca genele ..si pe cind statea omu' cu vopseaua pe ochi...a adormit si a inceput sa sforaie
I-a sters coafeza vopseaua, da' ala nici ca s-a trezit si cind am plecat io...el tot dormea
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

liris spune:
neata!!!
bey am mai pus citeva poze.
m-am pozat ca o maimuta, ca oaspetii nostrii au camera digitala. noi nu avem... :((( ultimii oameni. asa ca duminica toata seara camera loved us...
holbati-va ca altele nu mai fac!!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy

narancea spune:
mama ce caldura, in bucuresti, am venit aseara de la mare si am prins la plecare o vijelie pe la medgidia de nu credeai ca e adevarat, ieseau copacii din pamint hahahaha
a fost frumos la mare dar aglomerat ceva incredibil, de necrezut si nemaiauzit, vai de capu meu asa ceva............ parca weekendul trecut a venit toata romania la mare. si ca sa fie capac peste toate hotelul meu era plin de danezi.
miine pe seara plecam la munte inapoi ca in bucuresti nu e de stat

Adela99 spune:
io m-am holbat
lilanda, nu inteleg cum adica de curatat si de ... baut? si io care ma credeam experta :-(
si noi il smotocim tot timpul pe prince iar el incearca sa-l smotoceasca pe motan :-) acum e afara si se joaca cu alti doi caini, face ce face si cum da de o femela incearca s-o "smotoceasca" :-)
liris, mai sa nu te recunosc! ce schimbare la fata :-) esti mult mai deschisa, armonioasa si iti sta foarte bine cu parul prins

liris spune:
acasa toata lumea mi-a spus ca "m-am implinit" si ca mi s-a inchis parul ca eram mai blonda
.
o pun pe seama faptului ca fac sport si mi s-au mai latit umerii, ca la kg nu as putea spune ca-s schimbari majore ...
mey dar Rayu cit mai sta in Ro...ca lumea pleaca vine, dar ea ...nimic!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy

lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
liris, mai sa nu te recunosc! ce schimbare la fata :-) esti mult mai deschisa, armonioasa si iti sta foarte bine cu parul prins
Si cu ochelari...

Adeluci, in poza ceea, exponatele de jos is pahare...

narancea, enjoy colea canicula, c-acilea-i ca-n April!!! Ori deja n-o mai suporti dupa 14 ani de Scandinavia???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

mara03 spune:
naziua!
n-am intrat de ceva timp pe la voi si-am ramas in urma cu noutatile. vi le spun pe rand, scur si la obect:
- la serviciu merg doar din 15 august (ca si lilanda, mai am cateva zile de "lenevit"). m-am gandit sa nu-l mai stresez pe tudor si cu plecatul meu la serviciu ca si asa e stresat ca nu-l vede pe tata ion. asa ca am amanat putin...
- ion si-a recuperat mobilul (dupa interventia patronului restaurantului) si acum vorbim din jumate-n jumate de ora ca sa recuperam. a plecat din irlanda, acum e prin belgia si m-am mai linistit si eu.
- cucuiu' lu' tudor e bine, s-a retras inca de a doua zi, dar tot e julit in genunchi de la cazaturile pe asfalt. cand il intreb ce are in genunchi zice ca l-a zgariat catelu'.
asaaaa:
lilanda, ma bucur ca ai ajuns sa-ti recunosti degetele asa repede. inca n-am vazut pozele de la muzeu, ca n-am mai avut rabdare sa ma uit (ma mancau tare degetele sa va scriu), da revin cu impresii imediat.
nici pozele lu' liris nu le-am vazut, da' tot asa, le vad si revin cu impresii.
adela, e un dulce printishoru' da' cam prea serios.
narancea, ana, julia si toti care sufera de cald, ma alatur si eu voua... si la mine in casa sunt 30 de grade.
mama rayu se intoarce pe 4 august, asa ca pregatiti-va de prezenta ca nu mai e mult!!! si revin io...
unu
doi
trei

Pegasis spune:
'nseara! Bine v-am gasit!
Am venit, am vazut, am citit, ma duc sa beu . Is stoarsa fratilor, m-am udat, m-am uscat, iar m-am udat... de transpiratie vorbesc evident... Ma duc la
Nu mai e de trait in Bucuresti. Revin cu epopeea la mare si niscaiva poze.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

mara03 spune:
unde sunteti cu totii???
carmen, hai la un ice tea ca nu mai pot de cald nici io...
unu
doi
trei

arboria spune:
'na seara, poiana!
narancea, vazusi cum e cu caldurile de la mare, da?
acum intelegi de ce am o relatie speciala cu aparatul de furnizat aer conditionat?
de-aia ziceam ca m-as marita cu el.
doru' si lil', mi-a fost rusine sa ma uit pe pozele cu muzeele, na!
ma duc sa mai pun mana pe carte, ca poimaine dau examen pentru permisu' de conducere.
dupa aia, dau de beut, da?