Sus... in Scandinavia (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lilanada am vazut pozele, intersant mai..stii ce ma intrebam? Oare de cine or fi fost cioplite asa cu drag de barbati sau de femei?Adela e scump rau de tot printz:) are si sosetele si barbetica albe, asa are si cooper. O sa se faca marsior dupa cum ii sunt labutele. Cite luni are acum?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

na, hai sa bem..., semnaram azi actele da, casa e available de la 1 septembrie...asa ceva

rapid: schimbare de plan, zise barbate miu azi, ca ma vazu plouata rau ca toata lumeaaaaaa fuse in vacantzuri si altele si io niente, ca ccc cica sa-mi iau plodul sub subtioara, stitzi ca mama capra, parca mara era nu? si ma imbarc spre romanika ...si io hip hip hoera! ca ma duc si io la caldurile alea mari de se plange poporul, plec cu suba si la romanika, ma dezbrac la

de-abia astept, sa imi vad famelia mare, pretenica mea cea mai buna, se duce si ea la romanika, e reunire de triburi p-acolo

Adela este scump foc animalutul tau :-))) si seamana cu al lui Vikinga, ca deh, sunt de aceasi rasa

Liris sunteti niste frumosi amandoi :))

Arborel tinem pumnii...sa il iei din prima, ok?

Lil' io tot nu am inteles cum se punea centura aia de castitate, dar crez ca aveau si ceva pliant cu modul de folosire, ca altfel le trbuia si o bor-masina ceva in caz de defectiune

si acum sa va arat o mica cersetoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

lena, yup-yup-huuurraaa!!! Felicitari pentru casa, sa o stapiniti sanatosi si sa fiti fericiti!!! Felicitari apoi pentru excursionu' in Romanika!!! cccc...cit vrei sa stai??? E o dulce freya-iepurica
vikinga, alea sigur is cioplite de mina omului (al lui,ii,i) ca se vede pasiune si atentie pentru cele mai mici detalii!!! Mai erau expuse acolo o groaza de bastoane din epoca victoriana si pumnale, ale caror minere reproduc fidel masculinitatea!! Chestie de obsesie, ce mai
arborico, bafta la examen!!!
mara, vacanta placuta ...:-)))
Azi miine cred ca tre' s-apara si mihaela prin Canada...asteptam vesti din zona...si bune (mai, mare minune c-au scapat cu totii din accidentul ala de avion !!!)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da nene asta este cu caldura in bucuresti, e groaznica, e poluare mare si cred ca asta o amplifica si o face de nesuportat, eu ma duc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! unde vad cu ochii, ma duc in predeal sau brasov la noapte si miine ma duc spre casa, ca acu nu ma pune nimeni sa stau aici si sa rabd durerea asta.

Mergi la inceput

ia uite burta !!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/photo/412271268/412274043zZejcI

deacum am numai un plan, acasa si la alergat pina se vad iar patratzele la buritca hahahahahaha si daca as fi mincat gras, dar amtzinut-o numa pe salau hahahahaha e de la bere......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

narancea !!! Lasa nu te mai plinge, ca mai bine cu burta decit deshidratat, nu??? :-)) Si hai-napoi in hjemland, ca-s numa 18 grade!!! (cine-i ala de linga tine care seamana cu Bruce Willis?? :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Iar am ramas in urma :
- succes celor care au nevoie
- felicitari celor cu realizari
- vacanta placuta celorlalti

io
ps.Nu stiu daca mi-a scazut glicemia de cand am redus numarul berilor la una pe zi dar burta precis a scazut
pps.Aviz amatorilor !
ppps.Pardon, profesionistilor !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

eeeeeeeeeeee repede ti-ai scap ochii la bruce willis hahahahaha e prietenul meu al mai bun din romania.

my god ! e cald, basca ca put tot a usturoi, bere si tobac, transpirat leorca, sunt un deliciu.......

imi string bagajelu, asta fac, daca aveam aripi la masina as fi zburat acasa, calea cea mai scurta, via polu nord...

ciao dolofanele, abia astept sa va scriu din dk, cu plovar pe mine, dar e cale lunga pina acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Hello!
Adela . Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! De rasfatzat-nu mai vorbesc :). Jazz iar a interactionat cu pretena lui pisica si inca e in extaz (matza e complet complet dezgustata).
Mai am de vazut pozele de la muzee si pozele Lenei - si revin.
Azi am semnat contractul deci .
Vampupez cum se cuvine pana deseara cand mai dau o raita pe aici.
a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ce ai vrut sa ne transmiti tu aici?...ha!ha!

aici ploua frumos si e friiiiiiggggg.

Annie sa fie intr-un ceas bun!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput