Sus... in Scandinavia (68)
Raspunsuri - Pagina 7

vikinga spune:
Lena sa nu uit, ti-am trimis cadou de casa noua. Am furat adresa de pe plicul pe care mi l-ai trimis pt sabina. Sa ma anunti cind ajunge surpriza.Nu am apucat sa scriu nimic ca am fost pe fuga, dar ca sa stii ca e de la noi pt casa cea noua si mai ales pt inaugurarea gradinii
. Ghici ghici ghici
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

lena spune:
Vikinga, sarumana mult de tot
cupii intrai un pic doar, reviu ca acu sunt pe fuga, sa va citesc pe indelete
la noi inca e frig, azi am trecut la ghetute ca mi-au inghetat picioarele si mama zicea ca la Bucuresti sunt peste 30 de grade

vikinga spune:
quote:Nu-s pitici dar rimeaza
Originally posted by arboria
vikinga, pot sa ghicesc io?pitici?

doruletz spune:
nseara
in sfarsit gasii si io 5 minute sa dau o tura prin poienitza p'acilea.
si ce vazui? se vorbeste despre piticii de gradina ? muhahahaha, i'auziti aci:
In Franta exista o asociatie care se numeste www.flnjfrance.com/main.php?&page=ckoi&conf=2#" target="_blank">'Frontul pentru eliberarea piticilor de gradina', cica a luat fiintza in Fr dar a devenit o miscare mondiala ce s-a extins in Spania, SUA, Germania etc.
Asociatia isi propune sa-i salveze pe bietii pitici de la sclavie asa ca membrii ei intra noaptea prin gradinile unde piticii sunt captivi, ii culege dupa care ii elibereaza in vreo padure.
Daca va bate gandu' sa participati la o astfel de actiune caritativa, nu uitati sa lasati in locul piticului un bilet cu adresa frontului de eliberare din care faceti parte si neaparat cu locul precis unde ati eliberat piticul pentru ca proprietarul sa-l poata recupera... daca il lasa inima sa-l reduca iar la statutu' de sclav! Daca bietul pitic a avut parte macar de cateva ore de libertate, deja ati facut o fapta buna
Si nu e gluma, din cand in cand mai apar si pe la TV sau sunt implicati in frun proces cu apropitaru' suparat pe disparitia piticilor...
Au chiar si un www.oozoo.com/collperm.cfm?zone=COLPE" target="_blank">"boutique" on line pentru cine e amator de un tricou haios cu piticii liberi!
Lilanda, imi pare rau de degetzelele tale, stiu cum ie, si io am patit-o tot la masina. nu vreau sa te sperii da' pe mine m-au durut falangele f. mult timp dupa vindecarea bubitei initiale.
hehe, muzeu d'ala e si la Paris, am fost si io Pai ce se vinde acu' magazinele rosii din Amsterdam sunt jucarele copilaresti pe langa ce folosea nobilimea din secolele trecute p'acilea prin Europa
De Rayou si de Boubou ce mai stiti, cand mai vin p'acilea pe meleaguri scandinavice? la toti
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

arboria spune:
doruletz, as salva si eu niste pitici, dar la noi nu prea "cresc" prin gradini
de fapt, aici ar trebui salvate gradinile cu totul
ai vazut www.rgnpress.ro/content/view/7832//" target="_blank">ce va pregateste France2 maine seara?

Adela99 spune:
si aici au salvat un pitic de gradina si asta trimite vederi din toate colturile lumii (si un fel de ghicitori) da' proprietarii zic ca ei nu se duc dupa el, sa vina el acasa ... a "evadat" de vreo doi ani

doruletz spune:
Julia, merci de pont, vazui si io ca tot fac astia reclama la emisiune de fro 2 zile. o sa ma uit maine.
hehe, e adevarat ca nu-s pitici multi in gradinile din Ro (la noi piticii stau mai mult pe creiere) da' totusi io imi amintesc de vreo 2... Intr-un oras de la Dunare unde imi faceam io vacantele de copil erau doi piticuti amarati intr-o gradina, tot timpul ma uitam la ei. Bine ca mi-ai amintit, cu prima ocazie cand ajung p'acolo ma duc sa-i eliberez saracii
Il vazusi pe varu' narancea pe la Agigea p'acolo? nu va intālnirati la o ?

arboria spune:
doru', nu l-am vazut, ca a tinut secreta destinatia
adela, nu gasisera si anul trecut a zecea planeta?
si inca o veste - acum stiu de ce se gasesc asa greu posete gucci si dior: le-au confiscat www.arashangar.dk/files/Funny%20Pictures/argentina.jpg" target="_blank">barbatii

Adela99 spune:
'neatza!
puteti vedea cateva poze cu Prince nu is foarte clare is facute cu mobilu' ca inca nu am camera