Sus... in Scandinavia (68)
Raspunsuri - Pagina 13

tata lu Toma spune:
"berbantii au dreptul la 3 beri sau 2 pahare de vin!!! "
Adicatelea, daca nu beau decat o bere am dreptu' si la 1,33 pahare de vin ?
_
Sunt moderator dar ma tratez

Adela99 spune:
'neatza!
tata lu Toma, uite aici un articol unde se spune ca barbatii adevarati miros a www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,677441,00.html" target="_blank">grapefruit
ce tip esti? da' tu narancea?
si apropo de mirosuri, cica un oficiu postal din Paris a primit o scrisoare care continea o pulbere rosiatica. s-a constatat ca era ... kk de elefant de ce de elefant si de unde elefant ca doar elefantul nu e chiar animal de casa? si sa te apuci sa aduci souvenir kk de elefant dupa ce ai fost la safari ... ce ti-e si cu simtul umorului asta

lilanda spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
"berbantii au dreptul la 3 beri sau 2 pahare de vin!!! "
Adicatelea, daca nu beau decat o bere am dreptu' si la 1,33 pahare de vin ?
Da, ai voie

Adeluci, mie imi place stilul Benicio del Toro

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

tata lu Toma spune:
"se spune ca barbatii adevarati miros a grapefruit"
Nu pot decat sa te cred pe cuvant. In afara de poze nu inteleg nimic din articolul cu pricina.
Cum acolo n-am gasit nici poza mea, nici pe cea a parfumului meu ("Pi" de la Givenchy) inseamna ca sunt ...
... un barbat altfel
_

Adela99 spune:
pai ... se pare ca poti intra la stilul irezistibil (care-i place lilandei) ca si ala avea ceva de la Givenchy (very irresistible)
articolul alalalt vorbeste despre stilul "regal" dar popular care include shorts, sosete si-n rest nimic

Pegasis spune:
Mai, nu mai vorbiti de lucruri sfinte... Givenchy e si preferatul meu (de vreo 12 ani), da' Ysatis nu se mai fabrica...
P.S. Nici io nu pricep nimic din articol...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

mara03 spune:
...adica m-am trezit si sunt in forma maxima. nu de alta da' ma pregatesc sa-mi intampin sotioru' maine.
eu am priceput destul de multe din articolu' adelei (cred ca incep sa invat suedeza ) si m-am si hotarat ce parfum ii fac ccc cadou ionului - hugo boss - in motin.
tatic, vezi ce de lucruri interesante afli pe-aici, cat tre' sa bei, cu ce sa te parfumezi, sa vedem ce urmeaza...
unu
doi
trei

doruletz spune:
eeee, daca e vorba de parfum atunci sa fie Addict de Dior sau L'instant de Guerlain. Daca e parfum masculin atunci zic si io ca Mara, Hugo Boss, Boss in motion.
Daca e vorba de vin atunci e Saint Emilion din Bordeaux .
Daca e bere atunci Guiness sa fie
daca e poiana e aci la scandinavi

tata lu Toma spune:
"vezi ce de lucruri interesante afli pe-aici"
Da, da, poiana e instructiva, fara doar si poate, dar la partea cu parfumatu' nu-mi prea folosesc noutatile din zona ...
Nevasta m-a cunoscut mirosind a "Pi" si nu prea ma mai lasa sa-l schimb. Mai scap la un Kenzo sau un "212" da' nu pentru mult timp
Deh, romantismul bata-l vina !
"Ysatis nu se mai fabrica" ...
Asa fetelor, chinuiti-ne, chinuiti-ne ... am umblat ca bezmeticu' odat' in Elvetia dupa "Byzance" pentru a mea, ca voia sa-si mai schimbe Tresoru' ...
invatacelu'
ps.Am gasit, pana la urma, si Bizantu dupa ce luasem, in disperare de cauza, Tresor
pps.Vai iubitule ... nu trebuia sa te strofoci atata
_

arboria spune:
mmmmmm, ce mirosuri azi in poienita!
si io votez cu boss-ul
Adela, plicul cu praful rosu l-au descoperit dupa miros? cine stie la ce magie alba-neagra urma sa fie folosit