Sus... in Scandinavia (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Adeluci, vaz ca articolul din Jurnalul are ca sursa Le Monde...In L'Observateur nu se spune absolut nimic de existenta a doua grupari, ci doar ca romanii au fost rapiti de gruparea boss-ului si tinuti trei zile, intr-un alt loc decit beciul in care se afla Aubenas si ghidul ei. Au fost mutati in beci dupa ce Omar a fost arestat si presa romaneasca a intuit "mobilul" rapirii.
Curios e ca am dat o cautare in arhiva lui Le Mone, insa nu apare in utlima luna, nici un articol despre Florence Aubenas!!!

Edit: acum vaz c-a aparut in Jurnalul si traducerea din www.jurnalul.ro/articol.php?id=3520" target="_blank">Observateur

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Rayu, ajunsesi?

Da, lilanda... www.caricaturi.ro/site/showpic_4622.asp" target="_blank">Severin fuse la PD, da' a cotit-o spre PSD ulterior.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sara buna!

Maine pleaca dacu si pe 7 decoleaza si Rayu

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Desteptareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea !!!

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Na' ca-s prima!!! P-acilea-asa e o vreme, de aia, de iti vine sa apuci halba de toarta...dar parca-i cam devreme, nu???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

La noi e aproape 11, si e vineri asa ca Hai noroc !
Hic !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

cine striga aici asa si nu ma lasa sa doooorm????
si ce daca e vineri, si ce daca e 11, io vreau sa dorm!!!
...noapte buna...

unu
doi
trei

Mergi la inceput

mara, esti ciufuta???

Nå, tatucu, uitasem ca-i vineri, asa ca hai noroc Tragem tare azi pentru "norma sanatoasa de alcool" din timpul saptaminii, nu??? Io am studiat problema (am avut de pregatit un proiect despre problema alcoolismului in DK, fiindca danejii is fruntasi in clasamentele de beutori si asta din cauza groenlandejilor, cetateni care, arareori is treji!!!). Si mi-am fixat clar in cap granita sanatoasa de consum de alcohol: la fumei vine echivalentul a doua beri mici pe zi, sau un pahar jumate de vin....berbantii au dreptul la 3 beri sau 2 pahare de vin!!! Discriminare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

aaaaa, tata lu' toma, ce strigi bre asa tare, ca chiar ma trezisi din somn hai neatza!
Imi luai si io 2 zile libere, adica azi si luni asa ca sunt p'acilea pana cand incepe ghiduiala.

lilanda, io nici nu vazusem ca articolu' ala pe care-l dadusem initial avea sursa in Le monde, recunosc ca il citisem in diagonala si am avut impresia ca au tradus din doi in doi numai ce le convenea din articolu' din Nouvel Obs. Acu vazui ca l-au tradus si p'ala completu' (hehe, daca au surse bune la Paris ) si mai vazui ca au dat si pe antena la Observator. Bine ca se lamurira.

adela mai pastrezi deci si tu poseta aia cu manere din lemn? din pacate e vacanta si e cald, nu prea mai avem pe unde sa le utilizam p'acilea, asa ca mai bine sa ne mai antrenam intre noi ca acusica vine toamna.
Io sunt de acord ca ar trebui si actualu' presedinte sa-si mai controleze iesirile cateodata, da' nu mi se pare ca e mai presus decat altii de prin alte parti. ie-te la Chirac care de cate ori iese prin lume face cate o gafa, ultima data zisa ca mancare mai proasta ca a englezilor numai finlandezii mai pot avea!! asa isi pusa 2 popoare in cap si pierdura Olimpiada din 2012. sau cand il invita regina Angliei la cina si el a intarziat 1/2h de a oripilat protocolu' englez! ca sa nu mai zic de gafele lu' Bush ca ala cre' ca e campion. Trebuia sa fim si noi p'acolo prin clasament, oricum tot mai bine decat cu limba de lemn a toa'rasului de dinainte. Zic si io ca ccc cocosila ce ma aflu, da' primesc si posetutze daca e cazu' .
la toti

Mergi la inceput

www.jurnalul.ro/articol.php?id=3510" target="_blank">Elena Udrea strikes back Nu scapa astia de la Jurnalul nici o ocazie de a "intregi" imaginea lui Basescu!!! :-)) Da' acu si el...oare de ce-o o mai tine??? De Elena vorbesc!!!

Mergi la inceput