Sus... in Scandinavia (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
eeee, daca e vorba de parfum atunci sa fie Addict de Dior

io am mirosit prima data addict cand eram insarcinata. si-am zis vreaaaaauuuuu!!! si ionu' s-a conformat. da' dupa ce-am nascut nu l-am mai putut suporta. l-am dat ca ma sufocam cand ii simteam mirosu'.

io m-am indragostit (mai ales acum vara) de amor amor de la cacharel. da' tot blv ramane in topu' topului.

si apropo de parfumuri si subjugarea barbatului de catre femeie : pe ion il vreau tot inmiresmat in blv, de masculi desigur.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

daca e vorba de adictie, atunci zic si io: hi! my name is... and I'm addicted to www.epinions.com/Fragrances-Dolce_Gabbana_Light_Blue_3_4_oz_spray_by_Dolce_Gabbana" target="_blank">light blue
nu e cu grepfruit, dar e cu lamaie de Sicilia, daca intereseaza pe cineva

Mergi la inceput

stii, ionu' cand vine dintr-o calatorie peste hotare imi ia cate un parfum. acum ghici ce-am comandat??? light blue, D&G. n-am mai avut, dar se pare c-am facut o alegere buna.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hei, dar mai tineti minte (aia mai 'copti') parfumurile 'sans nom' care se vindeau in masinute de plastic pe vremea odiosului? Ah, din ala mi-ar trebui mie acum!

in alta ordine de idei, mihaela, ai PM, AlbaIulia, si tu! Raspundeti va rog

in rest, stiu ca m-ati intrebat una alta, dar n-am acu' ragaz sa va raspund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by itsme

hei, dar mai tineti minte (aia mai 'copti') parfumurile 'sans nom' care se vindeau in masinute de plastic pe vremea odiosului?

Destul de vag , dar ce imi staruie in nari e parfumul ala bulgaresc de trandafiri, la fiola
Mai, distractie placuta tie, Albicii si lui special guest star mihaela Vorba lui Pegasis, ce vacanta, domne, ce vacanta!!! (Carmen, io am sters cu acetona, de pe timplaria PVC, eticheta de la codul de bare strasnic lipita acolo...si nu s-a dus vopseaua. Insa acu', intr-adevar depinde si de vopsea...de aia ti-am si spus sa incerci prudent :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

daca ati ramas tot la parfumuri sa va spun ca pentru mine nimic nu se compara cu Brut( asta ca sa vedeti ca io is veterana!) ... numai gandul imi da fiori ... noroc ca nu-l mai foloseste nimeni ca pe mine brut-ul ma duce intotdeauna cu gandul la ... dragoste

Mergi la inceput

bleahhhh, esenta aia bulgareasca de parfum de trandafir imi intoarce si mie stomacu' pe dos. si bunica mea (stiti voi cum sunt bunicile) a pastrat una pana mai anii trecuti. i-am facut capatu', va dati seama!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by lilanda
(Carmen, io am sters cu acetona, de pe timplaria PVC, eticheta de la codul de bare strasnic lipita acolo...si nu s-a dus vopseaua. Insa acu', intr-adevar depinde si de vopsea...de aia ti-am si spus sa incerci prudent :-))

Saru'mina de indicatii. Da' era PVC de Romanika sau de Denmark? Ca si asta crez ca ccc conteaza...

quote:
Originally posted by tata lu Toma
pps.Vai iubitule ... nu trebuia sa te strofoci atata

Si daca nu-i aduceai raspunsul era: ti-am cerut si eu o data in viata ceva si tu n-ai fost in stare sa gasesti...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Aoleu... in Bucuresti e o furtuna cum n-am mai vazut fratilor! Mi-au zanganit geamurile la ultimul tunet... Si-s singuraaaaaa... Si-am ramas si far' de cablu TV, cica "no signal"... Las' ca mai stau p'acilea...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

carmen, . nu te speria ca noi suntem aici.

edit ca sa intreb daca e ceva e sama la tv in seara asta, ca mi-e lene sa caut...

unu
doi
trei

Mergi la inceput