Gradinite de stat sau particulare sect 4 ?
Raspunsuri - Pagina 8
ingridnen spune:
fosta directoare de la gradi 25 de pe Frigului, d-na Aniela, si-a deschis gradi particulara.... am auzit si eu ca ar fi OK.
Cristi e la gradi (de stat) pe Frigului, acolo se primesc copiii de la 3 ani impliniti in sus.
Ingrid si Cristi 3 ani si 11 luni
mcm spune:
Ati abandonat subiectul?
Ce gradinite ati mai vizitat si ce detalii ati mai aflat?
Am auzit lucruri bune de Casuta Piticilor, am fost pana acolo si am vazut-o doar pe dinafara pentru ca ne grabeam.
Inca mai cautam, speram sa mai gasim locuri.
Cristina
adada08 spune:
Buna! am inceput sa ma interesez si eu de o gradi pt. pitica mea ,in zona Cosbuc, si am gasit (parca stiau ca ma intereseaza !) o reclama in cutia postala: gradi. Doris. Am intrat si pe site-ul lor si am vazut ca primesc copii de la 2 ani ( ceea ce imi doresc eu ). E noua, deci cred ca au mai mare grija de copii; si imi mai place ca e aproape de parcul Carol si.....au si preturi convenabile. Din poze arata bine dar pana nu vezi la fata locului.....
ellej spune:
Buna!
Piticul meu are 1,7 ani si ma gandesc ca poate din toamna sa-l dau la o gradinita. Am doua foarte aproape de bloc, dintre care una mi se pare (din afara) destul de bine. E vorba de Gradinita 62, "Sanziana".
Stiti ceva de ea, e de stat, particulara, accepta copii de doi ani? Orice informatie mi-ar fi utila. Multumesc!!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
vali2000 spune:
Buna,
Biatul meu este la gradinita de stat nr.171 de pe cozieni(mai sus de City Mall).Are cam o luna dar sunt f. multumita.Deja a invat f. multe lucruri,personalul este super OK ,curatenie doar ca programul gradinitei este scurt si anume pana la 12.00.In rest nu am nimic de reprosat.
Valentina si Sebi(3 ani si 4 luni)
ellaene spune:
una din gradinitele bune e cea de la Drumul Gazarului, 228, Piticot, o gradinita excelenta, mancare buna, personal bun, directoare super.
Mada spune:
De gradinita nr 4 ,cred, Lizuca stiti ceva?
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
c_danut3033 spune:
Gradinita Aniela este OK. Problema este ca n-au un cadru medical si tariful la programul lung este de 850 RON. Adica un pret cam mare fata de celelalte gradinite existente in zona. Tariful s-a marit de la 1 Mai. De exemplu gradinita Doris are un tarif de 180 Euro program lung, dar curte nu exista.