Gradinite de stat sau particulare sect 4 ?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

fosta directoare de la gradi 25 de pe Frigului, d-na Aniela, si-a deschis gradi particulara.... am auzit si eu ca ar fi OK.

Cristi e la gradi (de stat) pe Frigului, acolo se primesc copiii de la 3 ani impliniti in sus.

Ingrid si Cristi 3 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaluiVlad spune:

Nu are nimeni copilul la 193 Dumbrava Minunata?
M-ar interesa cateva detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Ati abandonat subiectul?

Ce gradinite ati mai vizitat si ce detalii ati mai aflat?

Am auzit lucruri bune de Casuta Piticilor, am fost pana acolo si am vazut-o doar pe dinafara pentru ca ne grabeam.
Inca mai cautam, speram sa mai gasim locuri.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adada08 spune:

Buna! am inceput sa ma interesez si eu de o gradi pt. pitica mea ,in zona Cosbuc, si am gasit (parca stiau ca ma intereseaza !) o reclama in cutia postala: gradi. Doris. Am intrat si pe site-ul lor si am vazut ca primesc copii de la 2 ani ( ceea ce imi doresc eu ). E noua, deci cred ca au mai mare grija de copii; si imi mai place ca e aproape de parcul Carol si.....au si preturi convenabile. Din poze arata bine dar pana nu vezi la fata locului.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Buna!

Piticul meu are 1,7 ani si ma gandesc ca poate din toamna sa-l dau la o gradinita. Am doua foarte aproape de bloc, dintre care una mi se pare (din afara) destul de bine. E vorba de Gradinita 62, "Sanziana".

Stiti ceva de ea, e de stat, particulara, accepta copii de doi ani? Orice informatie mi-ar fi utila. Multumesc!!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

Buna,

Biatul meu este la gradinita de stat nr.171 de pe cozieni(mai sus de City Mall).Are cam o luna dar sunt f. multumita.Deja a invat f. multe lucruri,personalul este super OK ,curatenie doar ca programul gradinitei este scurt si anume pana la 12.00.In rest nu am nimic de reprosat.

Valentina si Sebi(3 ani si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaene spune:

una din gradinitele bune e cea de la Drumul Gazarului, 228, Piticot, o gradinita excelenta, mancare buna, personal bun, directoare super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

De gradinita nr 4 ,cred, Lizuca stiti ceva?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c_danut3033 spune:

Gradinita Aniela este OK. Problema este ca n-au un cadru medical si tariful la programul lung este de 850 RON. Adica un pret cam mare fata de celelalte gradinite existente in zona. Tariful s-a marit de la 1 Mai. De exemplu gradinita Doris are un tarif de 180 Euro program lung, dar curte nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, intrati si aici:

http://www.doris-kindergarten.ro/

Mergi la inceput