Gradinite de stat sau particulare sect 4 ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Gradinita nr. 175 este gradinita de stat. iar moko este educatoare acolo. cred ca iti poata da mai multe amanunte.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Lilia este o gradinita de stat.Daca vrei mai multe amanunte,cu placere.Singurul incovenient este nr.de copii din grupa (25)dar nu prea se intampla sa vina toti.De lucrat se lucreaza foarte mult cu copii.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

da, Laura, gradinita asta ma tenteaza tare mult. Are o prezentare frumoasa, am vazut mai multe pareri bune despre ea pe DC, asa ca ma gandesc serios sa incerc sa o inscriu pe Amelia acolo.
Te mai bat la cap cand am intrebari Merci mult.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Lilia, cand mai doresti si alte informatii cu multa placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Ada2021 fetita ta mrge la gradi din toamna trecuta da? Cum ai inscris-o adica te-ai dus inainte ai vorbit cu directoarea sau pur si simplu te-ai prezentat in ziua inscrierii cu dosarul? te intreb ca si eu trebuie s aduc baiatul din toamna si nu stiu cum sa abordez problema cu directoarea sa ma duc acum cu un cadou( nu stiu cum interpreteaza ea) uf.
Meci mult
Cumnata mea a avut fata acolo si a fost f multumita de Casuta piticilor.

Ancutza cu bebe Luca Andrei.(28.07.2004)si puiutza Camelia Teodora(05.07.2006)

http://community.webshots.com/user/anka77

Mergi la inceput

Anca,ti-am trimis un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatinc spune:

Buna, eu am vizitat de curand o gradinita din sect. 4. Este particulara, noua, toti de acolo au ofst foarte draguti, inclusiv bucatareasa, am vizitat toata cladirea, curtea, curatenie, caldura, la parter au sala de mese, bucataria, etaj 1 camerele de joaca, studiu, etc, etaj 2 dormitoarele.
Mi-a placut foarte mult. Primesc de la 2 ani, fara conditii (gen - sa stea pe oala, sa vorbeasca, etc.)Au program 8.00 - 19.00 (700 lei/luna)
Se afla pe strada valerian prescurea, nr. 5, Gradinita Aniela, este intre B-dul. Dimitrie Cantemir si Serban Voda. Mai exact de la parcul tineretului, pe cantemir spre unirii, dupa magazinul de mobila, dupa al doilea bloc se intra in stanga pe straduta si gradinita este in dreapta a 3 cladire, dupa o cladire cu acoperisul albastru (parca).
Eu cred ca merita vizitata sa vedeti despre ce este vorba.

Am si eu o intrebare.
La gradinitele de stat dupa frigului si Cantemir primesc si de la 2 ani?

Ca nu am cu cine sa las copilul si as fi vrut sa-l dau direct la gradinita. Multumesc anticipat.

[url= http://photos.yahoo.com/tomecica]poze Andrei[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatinc spune:

Si am uitat sa intreb daca au si program prelungit, cel putin 18.00?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Cristinatinc cum se numeste gradinita particulara de care vorbesti in mesajul de mai sus?

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alisa spune:

Buna fetele, am fost si eu ieri la Gradinita Aniela si mi s-a parut super ok, a fost una din putinele gradinite din sectorul 4 care mi-au placut. Este in schimb o mica modificare de tarif in sensul in care mi s-a spus ca programul lung este 7.500.000., dar in conditiile in care iti asumi ca iti dai copilul la o gradinita cu plata.....asta este. Directoarea este fosta directoare de la gradinita de pe Frigului si intr-adevar este foarte draguta si implicata.
Raluca

Mergi la inceput