Gradinite de stat sau particulare sect 4 ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by goodlyada

Cine are copilul la Gradinita nr.175 CAsuta Piticilor ?
Eu il voi duce pe puiul meu din toamna, acum are 2 ani jumate.

Multumesc,
Stela

Nu stiu cine mai are copilul la gradinita asta, dar eu sunt educatoare acolo! si mai am si grupa mica din toamna!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Pentru ca se apropie aceeasi perioada ca anul trecut, reinnoiesc subiectul.
am citit tot ce s-a scris. Acuma ma adreseze mamicilor care anul trecut scriau aici: Va rog frumos, sa ne spuneti pana la urma cine si unde si-a inscrisc copilul, cum, si care sunt impresiile pana acuma.
Va multumesc mult de tot.
Si eu vreau sa o dau din toamna pe Amelia la gradi, asa ca incep sa ma informez deja. O sa va fiu recunoscatoare pentru orice informatie in plus.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

O sa copiez aici ce am mai gasit referitor la acest subiect:
Subiect: Gradinita sector 4
Autor: anesimone
Subiect: Gradinita sector 4
Trimis la: 24/08/2006 10:50:22
Suntem in cautare de gradinite din sectorul 4.Ce gradinite de stat imi recomandati?Noi locuim in zona Tineretului-Palatul Copiilor
Raspunsuri:

Autor: ganda
Raspuns la: 24/08/2006 15:49:55
Incearca sa nu te limitezi doar la sectorul 4. Fara nici o suparare, nu am auzit lucruri extraordinare despre nici o gradi din acest sector. Cauta locatii din alte sectoare, gradinitele asigura si transport, asa ca....
Succes!

Autor: Susman Mihaela
Raspuns la: 28/08/2006 01:00:36
Gradinita Scooby Doo din sector 4 insa e particulara daca te intereseaza!
Mihaela si Robert

Autor: mada taba
Raspuns la: 28/08/2006 22:48:40
Fiica mea e la gradinita 175 "Casuta piticilor" din sectorul 4, vis-a vis de Sell Gros Berceni.
Acum o sa inceapa al patrulea an in aceasta gradinita care este de stat si de care eu sunt multumita.
mt

Autor: Cori2005
Raspuns la: 29/08/2006 16:22:34
Si baiatul meu tot acol va incepe.
Din ce am vazut, mi se pare excelenta...
Am vizitat totul si baia si n-am nimic de reprosat.
Iar educatoarele sint tinere si dornice de lucrul cu copiii.

Autor: mada taba
Raspuns la: 31/08/2006 09:48:10
Va doresc bafta
Sa vedeti ca o sa fiti multumiti.
mt

Autor: mariposa
Raspuns la: 31/08/2006 22:52:22
buna sant nou venita dar si pe mine ma intereseaza o gradinita in sectorul 4
daca aveti sugesti astept cu nerabdare locuiesc langa circa de politie nr 15 ,este o gradinita acolo si am auzit despre ia si lucruri bune si rele
as dori opinia unor mamici care au copii dati acolo multumesc anticipat
emi

Autor: Susman Mihaela
Raspuns la: 01/09/2006 02:40:16
quote:Originally posted by Susman Mihaela Gradinita Scooby Doo din sector 4 insa e particulara daca te intereseaza!
Mihaela si Robert
P.S. Nu te mai duce acolo ca e nasol. Am recomandat gradinita innainte sa o vad. Greseala!!!!!
Mihaela si Robert

Autor: miruta
Raspuns la: 01/09/2006 19:09:08
Buna ,Mariposa !
Stiu si eu gradinita de langa sectia 15 .Tu ce ai auzit despre ea ?Eu stiu ca e o gradinita buna ,cu o directoare super , chiar se face ceva acolo .Eu cred ca ar trebui sa ne intereseze ,in general ,si activitatile desfasurate intr-o gradinita ,si mediul educational in care vor intra copiii ,nu numai confortul ,masa sau facilitati de ordin material ( nu ma refer acum la tine ci in general ) . Din cate stiu eu , la gradinita respectiva ,nu mai sunt locuri de mult. Bafta!Sper sa va gasiti o gradi pe placul vostru .Dar acum , in toamna e destul de greu sa mai gasesti locuri libere .In general , locurile se ocupa din vara ,inainte de vacanta de vara .
Pupici !

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Autor: ada2021
Subiect: gradinite-sector 4
Trimis la: 29/01/2006 18:26:34
stie cineva ceva desre gradinita 263-Ciupercuta-sect.4?
laura

Raspunsuri:
Autor: radu300
Raspuns la: 01/02/2006 00:21:02
Da. Haide sa iti dau ceva detalii. Gradinita este pe Stoian Militaru, in apropierea sectiei de Politie, mai precis intre aceasta si scoala, pe partea cu scoala. Are in total cam 9 grupe, de toate varstele, are o curte imensa (cred ca o sa observi lucrul acesta cu usurinta) si sigur are multe educatoare foarte apropiate de copii. O sa vezi ca are o impartire putin mai aletfel decat alte gradinite, cumva pe sectiuni. Numarul de copii inscrisi la grupa nu este mare (in sector sunt multi copii si majoritatea gradinitelor de stat sunt supraaglomerate), undeva in jur de 24 copii per grupa. Gradinita are orar prelungit, la toate grupele. Optionale stiu sigur de calculator si limba straina engleza. Intr-un timp auzisem ceva de dansuri si karate, dar anul acesta nu stiu inca ce au acolo, asa ca te las pe tine sa "sapi". Spor la treaba.
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Autor: gianina
Raspuns la: 01/02/2006 12:00:04
Radu, te rog .. depre gradinita 175 "Casuta Piticilor"... tot din sectorul 4... ce imi poti spune?
Multumesc frumos!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Autor: ada2021
Raspuns la: 01/02/2006 16:43:37
Multumesc mult pentru informatii

Autor: radu300
Raspuns la: 03/02/2006 06:11:28
Lucruri la fel de bune ca si despre gradinita 263. Mai adaug in plus la 175 faptul ca este centru de perfectionare pentru cadrele din sector. Au paza permanenta, si, pentru ca inspectoarea este mai tot timpul pe acolo, acolo avand loc cercuri pedagogice, intalniri cu metodistele, etc, eu zic ca este o gradinita foarte buna. de altfel, si subliniez asta, desi foarte aglomerate in general, gradinitele bucurestene si gradinitele din sectoarele 2,3 si 4 in special, au o foarte buna baza materiala, si lucreaza foarte bine cu copiii. Parerea mea este ca in zona aceea ai multe gradinite, si oricare din ele reprezinta o alegere FOARTE buna.
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Autor: gianina
Raspuns la: 03/02/2006 16:11:02
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Of, chiar nimeni?
Mai copiez aici mesajul postat prima data, poate nu l-au citit fetele. Haideti, fetelor, stiti cat de disperate erati anul trecut. Asa suntem noi acuma. Ajutati-ne va rog.

Mesajul de ieri:
Pentru ca se apropie aceeasi perioada ca anul trecut, reinnoiesc subiectul.
Am citit tot ce s-a scris. Acuma ma adreseze mamicilor care anul trecut scriau aici: Va rog frumos, sa ne spuneti pana la urma cine si unde si-a inscrisc copilul, cum, si care sunt impresiile pana acuma.
Va multumesc mult de tot.
Si eu vreau sa o dau din toamna pe Amelia la gradi, asa ca incep sa ma informez deja. O sa va fiu recunoscatoare pentru orice informatie in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi l-am inscris pe Cristi anul trecut la Gradinita 30 (fosta 25) de pe Frigului. In mare sant multumita, merge cu placere la gradi, doamna educatoare este tare draguta, mancarica asa si asa (oricum, Cristi e cam mofturos... mai suplimentam acasa), invata poezioare, deseneaza, picteaza, au fost la teatrul de papusi etc. Desi gradi e cu program lung, Cristi nu doarme acolo, il ia bona la ora 13, dupa masa de pranz.

succes la inscrieri !

Ingrid si Cristi 3 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

http://www.cartiere.ro/fisiere/extra/new/Cartiere.RO-gradinite.htm

am gasit aici o lista cu toate gradi de stat din Bucuresti.
as dori sa stiu si eu care din sectorul 4 pe care le stiti au program normal, nu prelungit sau care accepta copiii la program scurt.
as vrea sa-mi dau si micuta din toamna, dar la program scurt, in septembrie face 3 ani.
multumesc fetele.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

si eu doresc sa imi inscriu baiatul din toamna la gradi.
in principiu as dori sa il inscriu la Caprioara.Am vb cu directoarea cica nu se fac liste de asteptare in prealabil ca iese scandal,asteptam sa vedem cind se da vedre la inscrieri.
chiar ce acte trebuiesc pt dosar?

Ancutza cu bebe Luca Andrei.(28.07.2004)

http://community.webshots.com/user/anka77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Dupa indelungi cautari,vizite mi-am inscris fetita la gradinita 175"Casuta piticilor" si pot spune ca sunt foarte multumita de alegerea facuta.Fetita mea se simte bine si le iubeste foarte mult pe domnisoarele educatoare.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Laura(ada2021), am recitit pe-aici si totusi nu m-am prins daca gradinita 175 e de stat sau particulara. Am intrat pe site-ul lor, si nu spun nimic de tarife. Totusi mi se pare prea frumos sa fie de stat.
Merci mult

Mergi la inceput