Gradinite de stat sau particulare sect 4 ?
Raspunsuri - Pagina 9
crissbb spune:
As dori si eu mai multe detalii despre gradinita de pe strada Fagetului si cum sa prind un loc la ea precum si alte detalii conditii, mancare, educatoare etc
Multumesc frumos!
bazavanc spune:
Nu e chiar asa de roz totul la Casuta Piticilor(175), in special daca ati fi avut ghinionul sa fiti la grupa mica de la parter unde una dintre educatoare este renumita(sursa mamicile din parc) pentru ca este dura cu copiii. Ideea este ca de la 1 sept. ea a inceput activitatile si deja tria copiii. daca se inscriu 30 de copii in grupa , parerea mea este ca face in asa fel incat sa ajunga la un numar de copii pe care poate dumneaei sa-l stapaneasca, face diferente si nu e ok deloc.
Copilul meu nu mai vrea la gradi din cauza dumneaei. Apropo nici ingrijitoarea nu este ceea ce vrea sa para.....
ada2021 spune:
Imi pare rau sa te contrazic.Eu am fetita la Casuta Piticilor de 3 ani si este foarte incantata de domnisoare ,de gradinita,iar eu sunt multumita de alegerea facuta.Nicaeri nu poate fi perfect iar pretentiile noastre uneori sunt exagerate.Despre triere ...nu am auzit asa ceva,cred ca este doar o parere personala.
cris-cris spune:
Daca tot vorbim de gradi din sectorul 4, voi ce parere aveti despre gradi 261-Micul Print, de pe Imparatul Traian?Dar 227-"Raza de Soare"de pe Rezonantei?Eu il am pe Stefan la 261-nu e super extraordinar,gradi e OK dar doamnele educatoare nu prea.Cel putin nu ale lui.Poate mi se pare si din cauza ca e el plangacios si nu ii -place.Ma gandeam ca daca as sti pareri si despre 227-as putea sa fac o comparatie, poate reusim sa ne mutam.Ma ajutati putin, -please?
cris-cris spune:
Nicio mamaica nu are piticul la 227-"Raza de soare"? Ma gandeam ca poate imi impartasiti si mie impresii, oare au program scurt pana la 12, fara masa? E in regula gradinita, educatoarele,etc?PLEASE!
grati.ela spune:
nepotul meu a fost la gr mica la Raza de soare si a renuntat dupa ce in decurs de 3 luni a facut de doua ori pneumonie (pt a ajunge la sala de clasa se trece prin wc!!!!). Educatoarele puteau fi bune dar nu prea le-a cunoscut ca a fost mai mult bolnav. Din acest motiv la gr mijl l-a inscris la Micul Print unde este ok.A avut o educatoare mai in varsta care l-a disciplinat (la inceput nu prea ortodox dar rezultatele au fost exceptionale...copilul nu se mai tavalea, nu mai urla, era in stare sa asculte o lectie) dar care a lucrat bine la clasa...parintii lui au fost multumiti. Anul asta e la gr. mare tot la Micul Printz. Am uitat sa zic: au fost f. mult. de mancare.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Andra28 spune:
Eu l-am inscris pe Alexandru la gradinita Prichindel, care se afla pe Str. Grigore Voda. Este in grupa mare si este pentru el primul an de gradinita.
Eu sunt foarte multumita. A invatat multe poezii, au fost la teatrul Tandarica, fac si educatie fizica, iar ceea ce ma multumeste in mod deosebit, incepand din luna noiembrie au un optional de inot. La inot vor merge de doua ori pe saptamana, dimineata, in timpul orelor de program. Pentru mine, acest aspect este super!!!
Au si putina curte in care ies aproape zilnic, fac engleza intensiv, iar mancarea este buna.
Deocamdata ma bucur de alegerea facuta.
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
oanage spune:
[quote]raspuns la mesajul lui bazavanc
Se pare ca am "ghinionul" sa fiu una din mamicile care are copilul la Grupa Mica, parter la Casuta Piticilor (175). Nu stiu daca mamicile din parc au sau au avut copii la dna educatoare despre care vorbiti dar eu sunt foarte multumita de dansa. In primul rand copilul meu asculta in sfarsit de cineva (acasa este foarte rasfatat si nu ne prea asculta). N-am vazut ca Dna Educatoare sa faca diferente (mie nu mi-l lauda, nu-l rasfata si n-am auzit sau vazut nici la alti copii). Din toti copii din grupa cred ca al meu este printre cei mai rasfatati si cu toate acestea in afara de primele zile de gradinita (cand ca oricare dintre copii nu mai vroia la gradinita) nu am avut probleme.
Mai cred doar ca sunteti foarte suparata din diverse motive si nu sunteti obiectiva.
Concluzia mea este urmatoarea: "Casuta Piticilor" este o gradinita foarte buna (mai buna chiar decat una particulara unde se plateste foarte mult si nici conditii nu prea sunt, vezi celelalte subiecte despre acestea), doamnele educatoare sunt asa cum trebuie sa fie o educatoare (ferma dar blanda, ma gandesc cu groaza cum ar fi fost o educatoare moale, careia i se urca copii in cap si in nici un caz nu ar invata nimic de la acest gen de educatoare) iar celalalt personal (dna directoare, doamna casiera etc, sunt mai mult decat dragute, mai mare placerea sa te duci sa platesti
)
Cat despre ingrijitoare.... e chiar pacat sa le denigrezi...
N-am auzit nici macar o persoana care sa se planga de dansele.
Eu sunt foarte multumita de aceasta gradinita si o recomand cu caldura.
mirciulix spune:
despre gradinita 192 - "pisicile aristocrate" mai stiti ceva? mai ales despre grupa mica de anul acesta? vacantele, cam cat sunt de lungi? ma intereseaza daca in vacantele scolare primsc copii, fara a avea loc activitati educative. multumesc
matahut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirciulix despre gradinita 192 - "pisicile aristocrate" mai stiti ceva? mai ales despre grupa mica de anul acesta? vacantele, cam cat sunt de lungi? ma intereseaza daca in vacantele scolare primsc copii, fara a avea loc activitati educative. multumesc mami de Teo (12 mai 2006) |
Grupa mica de anul acesta (deci 2008-2009) are vreo 50 de inscrisi! Unii s+au prezentat din 15 sept, altii asteapta terminarea noii cladiri (care insa nu cred sa fie gata decat prin vara...in fine, om vedea). De anul acesta pe perioada vacantelor gradinita este inchisa (adica pe toata perioada vacantelor scolare - toamana, iarna, primavara, Paste, vara).
Daca te intereseaza gr mica pentru la anu, deci din sept 2009, atunci cu siguranta vor fi alte conditii, va fi gata noua cladire, grupele vor fi mai putin numeroase. Ce altceva te mai intereseaza?