Gradinite de stat sau particulare sect 4 ?
Raspunsuri - Pagina 10
mirciulix spune:
multumesc! ar mai fi cateva lucruri de stiut... cand incepe gradinita dupa vacanta de craciun, in ianuarie? si cam cati copii sunt prezenti la grupa mica, anul acesta? despre doamna educatoare badea stii ceva? tu ai copilul acolo sau ai alte surse? inca o data, multumesc mult!
matahut spune:
Nu stiu cand incep in iarna, banuiesc ca in acelasi timp cu scolile.
Dna Badea este educatoare la grupa mica in acest an. Acolo sunt inscris vreo 50 de copii, dar nu stiu cati vin efectiv acum la gradi. Banuiesc ca peste 30 tot or veni...Dna Badea 3 cea mai veche educatoare din gradinita, nu o cunosc decat din vedere, pare o persoana de treaba.
anaina spune:
Buna fetelor
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre gradinitele Ciupercuta - nr. 263 (de stat), Eurokid de pe Alunisului, sau Ursuletul de Plus - Dr. Gazarului?
Am inceput si noi cautarile, din toamna mergem la gradi.
Va multumesc anticipat
Orice informatie din interior este binevenita.
georgianasa spune:
Gradinita Aschiuta are urmatoarele costuri:Program scurt 8 - 12 = 650 Lei Program mediu 8 - 13 = 850 Lei Program prelungit 8 - 19 = 1000 Lei
Gradinita desfasoara activitati optionale si cluburi incluse in taxa ( limba engleza, limba germana, clubul bunelor maniere, clubul arte plastice, clubul jocurilor distractive si de miscare, clubul muzica vocala ) si cu taxa ( pian, Fun Science, karate, comunicare prin arta teatrala, creatie si inteligenta emotionala, gimnastica sportive si elemente de dans, inot, sah, tennis de camp)
georgianasa spune:
Vreau sa adaug ca nu fac reclama..dar am vizitat gradinita si astfel am aflat si detalii.
loredana_76 spune:
Buna seara.
As vrea sa aflu daca se poate informatii noi despre gradi din zona Brancoveanu,dr gazarului,Stoian Militarul.
Despre gradinita 225 imi poate spune ceva informatii? Stiu ca au un sediu nou.
Multumesc.
toma_lly spune:
Buna,
Eu as dori ceva informatii despre gradinita nou construita langa Scoala nr. 133 (Stanjeneilor - Anton Bacalbasa).
Multumesc,
Natalia-13 sept. 2007
Poze
SuperMami_1 spune:
Noi facem 3 ani in Martie si vrem sa-l inscriem pe Rares la Gradi Martisor-intre metrou Brancoveanu si Piata Sudului
A mai avut cineva copii acolo? ca parere aveti?este o gradinita buna? ne dati ceva sfaturi?
Multumim frumos
Albumele noastre